Luna octombrie 2020, Balanță

Octombrie 2020, Balanță
007 Balanta      În această lună  te preocupi mai mult de propria persoană, de  aspirațiile tale, de propria siguranță, în plan relațional dar și material. Ai mai multă încredere în propriile forțe conștient fiind că, oricât de multe obstacole ai avea de înfruntat, poți trece peste ele cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice, de a vedea partea bună a evenimentelor mai puțin favorabile pentru tine. Te poți confrunta cu răsturnări de situație în plan relațional, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ești mult mai conștient acum de propria valoare, de noile posibilități de a progresa, acumula informații care să îți fie de folos în carieră și nu numai. Din data de 23 este indicat să profiți de acest start pentru a face o reevaluare a resurselor de care dispui. Cauți noi modalități de a obține un contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Fii prudent la contractul pe care îl semnezi îndeosebi din 14. Deviza acestei lui, pentru tine, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
          Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni în rlația de cuplu,  fie că este vorba despre faptul că acorzi mai multă atenție carierei, fie că ești mult prea ocupat cu educația copilului, cert este că te confrunți cu probleme în relația cu partenerul de viață. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni, cu posibilitatea de a se ajunge la ruperea relației în preajma datei de 2. Chiar atunci când ești pregătit să spui: „Gata! S-au liniștit lucrurile!” tot mai apare ceva care să strice armonia din cadrul relației de cuplu. Nu este exclus să apară nemulțumiri în relația de cuplu datorate bârfelor, informațiilor false venite prin intermediul amicilor invidioși pe relația ta de cuplu. Este recomandat să stai de vorbă mai mult cu partenerul tău, să discuți sincer, deschis despre ceea ce te deranjează, ce așteptări ai de la celălalt. Pot fi aduse acum la suprafață unele secrete neplăcute dar care te ajută să observi adevărata latură, atât a propriei persoane, cât și a relației de cuplu. Poți fi chiar tu cel care este implicat într-o relație extraconjugală și sunt aduse acum la suprafață lucruri mai puțin plăcute despre atitudinea ta față de căsnicie.
            La mijlocul acestei luni, fie pui capăt definitiv relației actuale de mariaj, fie iei decizia să privești din cu totul alt de vedere relația de mariaj și să adopți un alt mod de a fi și a te comporta în relație. În a doua parte a acestei luni pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a atrage atenția sexului opus, ceea ce îți va aduce noi posibilități de a te implica într-o relație sentimentală sau de a relua o mai veche relație de amor.

Cariera si baniCarieră și bani            
        Este o lună în care dai dovadă de multă ambiție, hotărâre, ai capacitatea de a te mobiliza și de a profita din plin de oportunitățile de progres în plan personal și profesional. Totul este să nu dai înapoi, atunci când cei invidioși îți spun că nu vei reuși să duci până la capăt un proiect profesional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli, îndeosebi din data de 14, atunci când ești ceva mai imprudent la achiziții, cumpărături, nu prea te mai gândești și la ziua de mâine. Poate fi vorba și despre probleme, tot felul de defecțiuni la aparatura electrocasnică și ești nevoit să investești în reparații, achiziții destul de costisitoare. Atenție la predispoziția de a plăti amenzi, sancțiuni, pot apărea pierderi neașteptate de bani în a doua parte a lunii. Ai ocazia să pui în aplicare strategii bine gândite reușind astfel să primești recunoașterea meritată a propriei valori, în plan profesional. Cât timp vei da dovadă de simț al umorului și bunăvoință în relația cu colegii de muncă ai șansa de a echilibra, de a readuce starea de bine în colectivul de lucru.
        La sfârșitul lunii pot apărea noi posibilități de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie. Totul va depinde de ambiția de care vei da dovadă și de capacitatea de a te mobiliza, atunci când apar oportunitățile de a obține un job mai bine plătit. Poate fi ocazia de a relua o colaborare, o asociere derulată în trecut. Nu te grăbi să iei decizii pripite, la mijlocul lunii, atunci când ești predispus la pierderi de bani, decizii legate de o afacere sau o moștenire, un proces care ți-a dat bătăi de cap.

SanatateSănătate
        Nici nu este de mirare că te confrunți acum cu o stare generală de oboseală, sistem imunitar slăbit. În prima parte a perioadei analizate ești predispus la probleme de sănătate destul de grave, accidente, fracturi, probleme renale sau probleme greu de depistat. Este nevoie de o intervenție promptă din partea ta, îndeosebi în preajma datei de 20. Nu te grăbi se iei în serios orice diagnostic dat de medici, după data de 14.