Luna octombrie 2019, Rac

Octombrie 2019, Rac
004 Rac         În această lună vei încerca să găsești echilibrul între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Este o perioadă în care ești mult mai devotat muncii tale preferând să te concentrezi, mental și fizic, pe direcția aleasă, în plan profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu părinții, îndeosebi în preajma datei de 7 octombrie. În această perioadă dispui de o mare doză de generozitate pe care ai tendința să o direcționezi către persoane care te-au nedreptățit sau care nu prezintă încredere. Totuși, ai astfel ocazia să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri ale tale, să te descoperi așa cum ești și care sunt nevoile tale. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în privința casei, a familiei. Pe la jumătatea perioadei există riscul să iei decizii pripite, atunci când este vorba despre vânzarea sau cumpărarea unei  noi proprietăți. După data de 23 octombrie se poate amplifica relația cu propriul copil având ocazia să te bucuri de un succes venit din partea acestuia. Atitudinea ta este acum mult mai deschisă, în plan sentimental, ceea ce va favoriza și implicarea într-o nouă relație amoroasă.  Deviza lunii analizate aici, pentru tine, este:  „Unul dintre efectele fricii este acela că ne rătăcește simțurile și face ca lururile să ne pară altfel decât sunt.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
       În această lună reușești să găsești starea de echilibru în cadrul relației de cuplu, cât timp accepți că, printr-o comunicare sinceră, deschisă, prin faptul că mai lași de la tine și nu te ambiționezi în momentele tensionate și nu încerci să îți dai dreptate cu orice preț este posibil să ajungi la starea de normalitate în relația de cuplu.
       Este posibil să ajungă acum la urechile tale unele bârfe care pot afecta oarecum relația de mariaj. Totul depinde exclusiv de tine și de momentul pe care îl alegi pentru a-ți exprima nemulțumirea, vis-a-vis de relație. Multe probleme pot să apară pe fondul neplăcerilor de la locul de muncă și astfel ajungi acasă încărcat cu tot felul de griji discuțiile fără rost putând să strice armonia de acasă.
       Este o lună în care vei pune accentul pe relația sentimentală, posibilitatea de a reevalua o relație în care ești deja implicat. Poți să iei decizia de a concepe un (nou) copil sau te bucuri alături de partener de realizările venite din partea propriului copil.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să fii curtat, să atragi atenția sexului opus cu mult mai multă ușurință. Este posibil să te îndrăgostești în mod neașteptat sau să vrei să dai startul unei relații de cursă lungă. Nu este exclus să te gândești foarte serios la oficializarea unei relații de dragoste.
       Din data de 23 octombrie, odată cu intrarea în zodia Scorpion, unde se află deja Mercur și Venus, vei avea noroc în dragoste, posibilitatea afirmării, recunoașterea propriilor abilități creative. Este o perioadă în care îți vei încerca norocul în iubire abordând cu mai mult umor și bunăvoință relația cu sexul opus. Este o etapă a vieții pe care o traversezi cu mai multă încredere și optimism reușind să radiezi în jur bucuria de a trăi frumos.  

Cariera si baniCarieră și bani           
     Pot să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu familia având ca subiect principal banii, eventualele investiții făcute în trecut și care nu s-au dovedit suficient de avantajoase. Se cere mai multă prudență în relația cu un superior sau dacă colaborezi cu firme străine, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Ești predispus la cheltuieli neprevăzute legate de familie, casă, o proprietate și astfel poți să dai anumite planuri peste cap.
       În a doua parte a lunii octombrie te vei revigora și vei trata cu mai multă detașare problemele de serviciu. Putem să vorbim și despre posibilitatea unei schimbări destul de bruște de direcție în carieră sau pur și simplu ajungi la un consens cu șefii. Cert este că beneficiezi de inspirație din plin, de creativitate, spontaneitate dar și de susținere venită din partea familiei. Este posibil să iei decizia de a da startul unei (noi) afaceri, spre sfârșitul lunii în analiză, încercând astfel să-ți concretizezi un vis mai vechi.
      Se poate vorbi despre o perioadă mai favorabilă, în plan financiar, spre sfârșitul lunii, atunci când reușești să te mai liniștești și din punct de vedere psihic-emoțional și să urmezi un curs firesc, în plan profesional. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare la sfârșitul lunii!

SanatateSănătate   
       În prima parte a lunii ești, poate, prea agitat, când vine vorba despre locul de muncă ceea ce ar putea să îți creeze probleme digestive, ale ficatului, insomnii. Fii prudent în preajma datei de 14 octombrie, atunci când există riscul de accidente, infecții, probleme de natură renală sau ale circulației sanguine, lovituri în zona capului, probleme stomatologice, dureri ale încheieturilor sau dureri de spate. În partea a doua a lunii octombrie se mai liniștesc oarecum aspectele care țin de propria sănătate. Este posibil să apelezi la unele terapii alternative, îți schimbi dieta, poți renunța cu mai multă ușurință la anumite vicii.