Luna octombrie 2019, Gemeni

Octombrie 2019, Gemeni
003 Gemeni        În această lună te simți în elementul tău, cât timp creezi, iubești, te distrezi, petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Atitudinea ta este mult mai degajată, ca și cum ai vrea să îți prelungești vacanța bucurându-te de ceea ce este bun și frumos. Nu vei fi scutit însă de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, în plan sentimental, în special în prima parte a acestei perioade. După data de 23 octombrie se pot amplifica obligațiile legate de serviciu, ești susținut de către un superior în ceea ce privește anumite demersuri legate de locul de muncă. Este șansa de a reevalua atitudinea în colectivul de muncă, de a purta negocieri mult mai constructive care îți vor aduce și avantaje în plan financiar. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       La începutul lunii este posibil să apară tot felul de discuții, disensiuni în plan sentimental datorită tendinței de a fii posesiv, de a manipula, gelozia fiind subiectul principal în cadrul relației de dragoste. Din data de 4 octombrie ești predispus la reluarea unei relații de dragoste cu un coleg de muncă ceea ce poate creea o stare de neliniște în viața ta personală. Preferi să păstrezi în secret această relație, tocmai pentru că nu știi prea clar ce vrei în plan amoros. Pe de altă parte te gândești foarte serios dacă merită să faci vreun compromis și încerci să faci o reevaluare a relației sentimentale în care ești implicat.
       Încă de la începutul lunii porți discuții intense cu familia, părinții despre eventualele probleme legate de relația cu sexul opus. Este recomandat să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni, atunci când ai ocazia să redresezi și să ajungi la un oarecare echilibru în relația de mariaj în care ești implicat de mult timp.
Este o lună în care te remarci prin dorința de a fi liber, creativ, de a străbate lumea și a învăța permanent ceva nou, interesant dar, pentru toate acestea ai nevoie de un partener care să te înțeleagă, să fie capabil să învețe alături de tine, să comunice deschis.
      În această lună există predispoziția la a te îndrăgosti sau reîndrăgosti, de a primi în viața și sufletul tău o persoană cu care te simți compatibil, din punct de vedere intelectual și sentimental. Nu vei duce lipsă de pasiune, aventuri, distracții astfel că, la sfârșitul perioadei, relația cu sexul opus este puternic dinamizată reușind cu mare greutate să faci față tentațiilor, tendinței de a da startul unei relații amoroase extraconjugale.
       Dacă ești singur atunci nu vei avea acum nici-un fel de restricții în plan amoros fiind preocupat de noi cuceriri amoroase sau poți să revii asupra unei iubiri din trecut.

Cariera si baniCarieră și bani                
       În plan profesional, din data de 3 octombrie se cere reevaluarea serioasă a unui contract de muncă. Poate fi vorba și despre tendința de a acționa în secret pentru a obține anumite beneficii financiare. Nu te grăbi să accepți un nou contract de colaborare în străinătate sau să te angajezi la o firmă străină, îndeosebi la jumătatea acestei perioade, atunci când ești destul de tentat să renunți la un loc sigur de muncă, doar pentru că ți se face o ofertă de lucru mult mai avantajoasă, la prima vedere.
       Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare, după data de 3 octombrie. Din data de 8 octombrie se poate intensifica relația cu clienții dar și călătoriile în interes de serviciu.
       Fii mult mai prudent la deplasările pe care le faci în interes de serviviu, în preajma datei de 26 octombrie, atunci când ești predispus la pierderi, accidente, probleme venite din partea unor colegi sau colaboratori invidioși. Muncești mai mult dar cu spor reușind să te mobilizezi în vederea ducerii la bun sfârșit a proiectelor demarate, în plan profesional. Ai ocazia să-ți pui în valoare calitățile intelectuale și creativitatea atrăgând astfel atenția superiorilor.
        Spre sfârșitul acestei perioade lucrurile pot deveni tot mai neclare, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă sau noi posibilități de angajare. La sfârșit de lună se poate vorbi despre evaluări, reevaluări, revenire asupra unor discuții neplăcute care vizează locul de muncă, relația cu șefii și colegii, necesitatea de a pune capăt unei colaborări care nu îți mai este de folos.  
       În această lună se recomandă prudență în ceea ce privește finanțele, cheltuielile pe care vrei să le faci și care nu sunt absolut necesare. Se poate vorbi despre tendința de a te grăbi să faci investiții care se vor dovedi ulterior a fi nerentabile, îndeosebi în a doua parte a perioadei.

SanatateSănătate     
       În prima parte a lunii octombrie este posibil să apară unele probleme legate de tensiunea arterială, migrene ușoare, probleme digestive sau renale. În partea a doua a perioadei ești decis să te preocupi mai mult de propria sănătate având ocazia să porți discuții intense cu un medic sau reiei anumite analize. Ai posibilitatea de a găsi un nou tratament, mai eficient, te preocupi mai mult de propriul organism adoptând un regim de viață și alimentar mult mai sănătos și mai echilibrat. De evitat analizele medicale spre sfârșitul lunii octombrie.