Luna octombrie 2019, Balanță

Octombrie 2019, Balanță
007 Balanta      În această lună  te preocupi mai mult de propria persoană, de  aspirațiile tale, de propria siguranță, în plan relațional dar și material. Ai mai multă încredere în propriile forțe conștient fiind că, oricât de multe obstacole ai avea de înfruntat, poți trece peste ele cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice, de a vedea partea bună a evenimentelor mai puțin favorabile pentru tine. Te poți confrunta cu răsturnări de situație în plan relațional, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ești mai tot timpul „pe fugă”, abia dacă mai reușești să respecți programul de masă și de somn. Ești mult mai conștient acum de propria valoare, de noile posibilități de a progresa, acumula informații care să îți fie de folos în carieră și nu numai. Din data de 3 octombrie Mercur intră în semnul Scorpion, din 8 octombrie Venus (guvernatoarea zodiei tale) intră în zodia Scorpion, fiind urmat de Soare, în data de 23 octombrie așa că este indicat să profiți de acest start pentru a face o reevaluare a resurselor de care dispui, cauți noi modalități de a obține un contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Deviza acestei lui, pentru tine, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu         
       Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni,  fie că este vorba despre faptul că acorzi mai multă atenție carierei, fie că ești mult prea ocupat cu educația copilului, cert este că te confrunți cu neînțelegeri în relația cu partenerul de viață. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Chiar atunci când ești pregătit să spui: „Gata! S-au liniștit lucrurile!” tot mai apare ceva care să strice armonia din cadrul relației de cuplu.
            Nu este exclus să apară nemulumiri în relația de cuplu și datorate bârfelor, informațiilor false venite prin intermediul amicilor invidioși pe relația ta de cuplu. Este recomandat să stai de vorbă mai mult cu partenerul tău, să discuți sincer, deschis despre ceea ce te deranjează, ce așteptări ai de la celălalt. Pot fi aduse acum la suprafață unele secrete neplăcute dar care te ajută să observi adevărata latură, atât a propriei persoane, cât și a relației de cuplu. Poți fi chiar tu cel care este implicat într-o relație extraconjugală și să fie aduse acum la suprafață lucruri mai puțin plăcute despre atitudinea ta față de căsnicie.
            La mijlocul acestei luni, fie pui capăt definitiv relației actuale de mariaj, fie iei decizia să privești din cu totul alt de vedere relația de mariaj și să adopți un alt mod de a fi și a te comporta în relație.
        În a doua parte a acestei luni pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a stârni sexul opus și de a atrage persoana alături de care simți că te completezi, din punct de vedere fizic și emoțional.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Este o lună în care dai dovadă de multă ambiție, hotărâre, ai capacitatea de a te mobiliza și de a profita din plin de oportunitățile de progres în plan personal și profesional. Totul este să nu dai înapoi, atunci când cei invidioși îți spun că nu vei reuși să duci până la capăt un vis mai vechi.
       Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli, îndeosebi în preajma datei de 13 octombrie, atunci când ești ceva mai imprudent la achiziții, cumpărături, nu prea te mai gândești și la ziua de mâine. Poate fi vorba și despre probleme, tot felul de defecțiuni la aparatura electrocasnică și ești nevoit să investești în reparații, achiziții destul de costisitoare. Atenție la predispoziția de a plăti amenzi, sancțiuni, pot apărea pierderi neașteptate de bani la mijlocul lunii. Ai ocazia să pui în aplicare strategii bine gândite reușind astfel să primești recunoașterea meritată a propriei valori, în plan profesional. Cât timp vei da dovadă de simț al umorului și bunăvoință în relația cu colegii de muncă ai șansa de a echilibra, de a readuce starea de bine în colectivul de lucru. Este o lună în care te poți bucura de beneficii în plan financiar, îndeosebi în partea a doua a perioadei. Totul va depinde de ambiția de care vei da dovadă și de capacitatea de a te mobiliza, atunci când apar oportunitățile.
       Nu te grăbi să iei decizii pripite, în preajma datei de 31 octombrie, atunci când ești predispus la pierderi de bani, decizii legate de o afacere sau o moștenire, un proces care ți-a dat bătăi de cap.

SanatateSănătate
        Nici nu este de mirare că te confrunți acum cu o stare generală de oboseală, sistem imunitar slăbit. În prima parte a perioadei analizate ești predispus la probleme de sănătate destul de grave, accidente, fracturi, probleme renale sau probleme greu de depistat. Se mai ameliorează oarecum starea de sănătate în partea a doua a lunii octombrie.