Luna noiembrie 2023, Taur

Noiembrie 2023, Taur
002 Taur         Deviza ta, în această lună, este: „Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi.” Goethe
       În această lună te remarci prin diplomație reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, cauți frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale. Echilibrul tău va depinde de propria abilitate de a acționa cu tact și diplomație în relația cu ceilalți. Nu vor lipsi provocările în plan socio-profesional fiind mai tot timpul într-o continuă nevoie de mișcare, progres, în plan social și personal. Este o perioadă în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind preocupat de modul în care ești perceput de cei cu care socializezi, în relația de cuplu sau aspecte care vizează o relație de colaborare, parteneriat.
            În plan relațional este o perioadă favorabilă având parte de susținerea partenerului de viață în demersurile de natură socio-profesională. În preajma datei de 13 noiembrie se poate reconfigura actuala relație de cuplu sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de cursă lungă. Nu va lipsi romantismul, pasiunea, dorința de a iubi și de a fi iubit. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației fiind însă necesar să accepți și ideile celuilalt. Ai ocazia să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 22 noiembrie. La începutul lunii te poți aștepta la revenirea unei vechi iubiri în viața ta, la reluarea unor conversații dar și o analiză serioasă a propriului suflet, a propriilor dorințe. Este mai degrabă semnalul de alarmă, în ceea ce privește reglarea unor probleme de natură sentimentală din trecut. În ultimul decan al acestei luni se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși din gândurile, emoțiile, dorințele tale celui drag dar și despre dorința de a primi mai multă afecțiune, pasiune în plan intim, sexual.
           Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă ești dispus să experimentezi implicându-te cu mai multă pasiune fiind lipsit de inhibiții în relația cu sexul opus, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 27 noiembrie se pot declanșa probleme în relația de cuplu sau sunt aduse la lumină aspecte neplăcute, care vizează relația de mariaj sau un parteneriat în care ești deja implicat. După data de 22 noiembrie ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții, privești oamenii dincolo de aparențe dând un nou sens propriei vieți. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de forța care te împinge înainte aceasta fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional, în această lună muncești susținut apelând la intuiție dar și la persoane care au mai multă experiență în domeniul în care activezi. Oricât de multe sarcini de lucru ai de îndeplinit, pe tot parcursul acestei luni te vei remarca prin conștiinciozitate fiind capabil să lucrezi și peste program. În a doua parte a lunii îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau parteneriat menit să îți aducă și banii de care ai nevoie pentru a-ți împlini dorințe mai vechi. Este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare, îți iei avânt într-un nou domeniu sau să aprofundezi domeniul profesional actual. Este important să îți exprimi propriile idei cu mai mult curaj și încredere. După data de 22 noiembrie poți găsi soluții ingenioase, concretizezi idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar.
           În prima parte a lunii stai bine în privința banilor cerându-se prudență la cheltuielile pe care le faci și să nu te grăbești să dai bani cu împrumut. În a doua parte a lunii ai tendința de a cheltui mai mult decât ți-ai propus riscând astfel să depășești bugetul personal. Ești nevoit să plătești taxe, impozite. Este recomandat să îți reorganizezi bugetul și să discuți mai mult cu partenerul de viață despre aceasta. Pe de altă parte, apar noi posibilități de câștig prin intermediul altor persoane, ai șansa de a primi o moștenire sau poți câștiga bani de pe urma unui proces.