Luna noiembrie 2023, Scorpion

Noiembrie 2023, Scorpion
008 Scorpion        Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele.” Anonim
     În această lună reușești să te plasezi în centrul atenției, ești deschis către socializare, accepți situațiile dificile cu mai multă încredere și optimism că toate problemele se pot rezolva, indiferent de natura acestora. Știi cum să fii o prezență plăcută, te faci admirat, apreciat de către ceilalți. Ești preocupat de propria înfățișare, de înnoirea garderobei, de urmarea unui nou regim alimentar, de adoptarea unui program de lucru care să te avantajeze.
            În ceea ce privește relația de cuplu, îți dorești o schimbare decisivă în plan sentimental sau poți ajunge la un adevăr care te va ajuta să iei decizia de a te desprinde definitiv dintr-o relație care nu mai funcționează de ceva timp. Începutul lunii îți poate aduce provocări în plan relațional fiind deosebit de important să gestionezi cu atenție relația în care ești deja implicat. Ești entuziast, dornic de aventuri, de romantism riscând să devii posesiv cu persoana iubită. Este recomandat să acorzi o atenție specială în preajma datei de 8 noiembrie, atunci când este posibil să izbucnești fiind bulversat în legătură cu unele bârfe legate de o posibilă relație extraconjugală.
            În prima parte a lunii reușești cu foarte mare greutate să comunici cu partenerul de viață având sentimentul că nu ești auzit, înțeles sau nu ți se acordă suficientă atenție. Reiei unele discuții legate de patrimoniu sau propriul copil, de educația acestuia investind timp, bani și energie în relația de mariaj. Este necesar să apelezi la calm și înțelepciune în momentele critice și să accepți că și tu poți fi cel care greșește. Ești romantic, afectuos, călătorești mai mult alături de partenerul de viață, vă bucurați de relație. În această lună ai tendința de a fi idealist, faci declarații, promisiuni reușind însă cu greu să le respecți.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj vei reuși să cucerești mult mai ușor, să te faci remarcat de către sexul opus, îndeosebi în prima parte a lunii noiembrie. Se poate vorbi despre o schimbare de direcție în favoarea ta, cât timp nu lași ego-ul să te conducă.
            Din data de 22 noiembrie ești decis să te pui în valoare, să folosești abilitățile și talentele personale în sensul progresului din plan financiar fiind necesar să dai dovadă de prudență, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărături, invesiții. Sunt favorizate activitățile care țin de comerț, călătoriile în interes de afaceri. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre negocieri sau șansa de a-ți completa bugetul personal. În ceea ce privește domeniul profesional,  beneficiezi de susținerea astrelor pentru a-ți îndeplini ambițiile personale, ești dornic să reiei anumite colaborări sau poți face o mică revoluție în plan profesional schimbând, în mod neașteptat, un loc de muncă. Se reiau anumite aspecte, evenimente legate de profesie care s-au mai derulat și în primăvara acestui an.
           Va trebui să acorzi o mai mare atenție la relația cu colegii de muncă în preajma datei de 19 noiembrie. După data de 24 noiembrie apar ocazii favorabile pentru a semna un (nou) contract de muncă, în avantaj personal, eventual cu o firmă străină sau primești noi oferte de lucru peste hotare.
            Pe tot parcursul acestei luni planul financiar este supus unor schimbări având ocazia să primești bani dar, în egală măsură, să și cheltui mai mult decât îți permiți.