Luna noiembrie 2023, Săgetător

Noiembrie 2023, Săgetător
009 Sagetator          Deviza perioadei, pentru tine, este: „Răspândește lumina, iar întunericul se va risipi de la sine.” Erasmus
        Încă de la începutul lunii este posibil să fii perceput de către ceilalți ca fiind greu de înțeles sau prea retras preferând să stai în lumea ta. Cert este că va trebui să fii prudent la acțiunile venite din partea unor colegi care nu sunt bine intenționați. Se poate vorbi acum despre temeri, mai mult sau mai puțin justificate, presimțiri care pot să îți creeze o stare de disconfort, în plan afectiv-emoțional. Ai curajul să te implici și să aduci lumină în viața oamenilor defavorizați de soartă. Ești mai aproape de latura spirituală a vieții, dornic să pătrunzi dincolo de aparențe.
            Ești dornic să socializezi, să împărtășești cu partenerul de viață aspecte importante din viața ta. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu sau poate chiar tu te implici într-o relație de amor secretă. Ai ocazia să te preocupi de propria persoană, încerci să dai un nou sens vieții de cuplu. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de un loc de muncă, datorită implicării neinspirate venite din partea unui prieten, îndeosebi în preajma datei de 8 noiembrie. Este important să fii atent, atunci când vine vorba despre implicarea în colaborări cu colegii de serviciu sau dacă te-ai gândit să demarezi o acțiune în care vrei să îți aduci un aport deosebit. Este nevoie de calm și cumpătare din partea ta, de strategii bine gândite, fără a ține cont de sfaturile celor neavizați.
            La mijlocul lunii, ideal ar fi să analizezi aspectele din relația în care ești implicat din mai multe puncte de vedere, fără a te lăsa influențat de părerile amicilor sau ale părinților. Cu cât vei fi mai imparțial și vei lăsa momentele de tensiune să se estompeze, cu atât va fi mai bine pentru relația de cuplu. În a doua parte a lunii ai ocazia să te implici cu mai mult curaj în relația de dragoste sau cauți o cale mai ușoară spre inima celui drag și astfel transformi o relație de dragoste în ceva mult mai serios, eventual dai startul unei relații de lungă durată. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu reușești să treci peste orice fel de prejudecăți, peste limitările morale și sociale și accepți cu mai multă ușurință să te implici într-o relație de amor punând accentul pe distracție, aventură, dorința de a experimenta în plan amoros. După data de 22 noiembrie este momentul să te redescoperi, să te analizezi pentru a vedea ce anume ai de clarificat, vis-a-vis de propria persoană. Iubești frumosul, tot ceea ce te înconjoară și oferi bunătate și înțelegere, afecțiune celor din jurul tău. Este o perioadă în care vei dedica timp și energie oamenilor la care ții și o faci cu inima deschisă bucurându-te de apreciere. Poți obține lucruri cu adevărat mărețe prin intermediul sacrificiului personal. Te adaptezi mult mai ușor la orice schimbare.
            În această lună există predispoziția către probleme care țin de domeniul profesional, îndeosebi în prima decadă. Este o perioadă nefavorabilă pentru asocieri, implicarea într-un nou proiect profesional sau tot ce înseamnă acceptarea de noi oportunități de colaborare. Spre sfârșitul lunii îți urmărești scopul, pas cu pas, în cadrul echipei de lucru, a grupului sau asociației din care faci parte. După data de 24 noiembrie ai șansa de te relansa în cadrul unei afaceri personale, de a veni cu forțe proaspete. Până atunci va trebui să tragi din greu, să faci tot felul de strategii care nu se vor dovedi eficiente. Te gândești, te răzgândești, până găsești cea mai bună soluție.
            Este o lună în care vei sta destul de bine la capitolul finanțe, cât timp nu te hazardezi în a face investiții către o direcție neclară. Te poți aștepta la unele pierderi financiare, în prima parte a lunii, ca urmare a unor investiții sau achiziții făcute în trecut.