Luna noiembrie 2023, Rac

Noiembrie 2023, Rac
004 Rac         Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Adevărata ignoranță nu este absența cunoașterii, ci refuzul de a o dobândi.” Karl Popper
       În această lună  vei pune mai mult accent pe relația sentimentală dar și pe tot ce înseamnă creșterea și educația propriului copil sau dorința de a concepe un copil. Este o lună în care ai ocazia să te implici în activități care îți solicită inspirația. Ai posibilitatea de a-ți exprima viziunea asupra vieții prin intermediul creativității. Nu vei rata oportunitatea de a evada din cotidian, de a relaționa mai frecvent cu cei din jur. Vei atrage cu mai multă ușurință atenția sexului opus, prin încredere de sine, umor și grija față de propria persoană. Este o lună favorabilă pentru întâlnirile romantice și implicarea, trup și suflet, într-o relație de dragoste. Nu este exclus să revii asupra unei relații de iubire, pe care preferi să o păstrezi în secret și astfel pot să apară tot felul de discuții, reproșuri, acuzații care nu fac decât să îți creeze o stare de disconfort, îndeosebi la începutul perioadei.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu nu vor lipsi provocările, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când va trebui să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și cele care țin de familie. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriul punct de vedere, îndeosebi atunci când vine vorba despre copil sau planuri de viitor pe care vrei să le derulezi împreună cu partenerul de viață.
             Din data de 22 noiembrie ai tendința de a munci prea mult uitând să te îngrijești de propria sănătate, ceea ce îți poate crea tot felul de probleme care se cer a fi urgent remediate. Reușești să te adaptezi ușor sarcinilor de lucru știind cum să fii un bun coleg, de un real sprijin  pentru ceilalți. Informațiile, studiile, perfecționarea și călătoriile în interes de serviciu vor juca rolul principal în plan profesional. Ai avut ocazia să construiești noi strategii care țin de serviciu, carieră fiind timpul potrivit să treci la treabă și să folosești în avantaj personal efortul susținut pe care l-ai depus la locul de muncă. Te poți aștepta la schimbări favorabile, în plan profesional și în relația cu superiorii, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este necesară o mai mare moblizare din partea ta, mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere.
           În preajma datei de 23 noiembrie te poți aștepta la un nou start în plan sentimental, relațional având ocazia să trăiești cu intensitate în plan amoros. Sunt aduse acum la suprafață dorințe contradictorii, greu de ținut în frâu simțindu-te oarecum vulnerabil, sensibil, intuiția ajutându-te să vezi lucrurile dincolo de aparențe. În timpul liber ești preocupat să socializezi mai mult, să legi noi relații de prietenie și astfel să faci loc, în viața și sufletul tău, unei persoane care merită afecțiunea și dragostea ta. Se poate vorbi despre o perioadă bună pentru a concepe un copil sau să te ocupi cu mai mult interes de educația propriului copil.
           Este o perioadă în care te poți bucura de câștiguri care vin din domeniul imobiliar, al educației și/sau divertismentului. Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile sau dacă este vorba despre noi oportunități de angajare, îndeosebi în preajma datei de 27 noiembrie.
          În zona finanțelor te bucuri de câștiguri, în special în a doua parte a acestei luni, cât timp  vei profita de oportunitățile de progres și acumulare de bani în contul personal. Se cere mai multă prudență, mai ales dacă te-ai gândit să obții un credit bancar sau un împrumut de la prieteni, spre sfârșitul lunii.