Luna noiembrie 2023, Pești

Noiembrie 2023, Pești
012 Pesti         Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Temeiul oricărei morale este respectarea libertăţii celuilalt.” Simone de Beauvoir
       În această lună ai ocazia să călătorești și să fructifici fiecare oportunitate care te ajută să depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață. Pui multă pasiune în căutările tale și îți exprimi convingerile despre filozofie și viață cu mult aplomb. Este o perioadă în care ai ocazia să socializezi cu persoane aflate peste hotare sau poți pune bazele unor colaborări cu oameni de altă naționalitate.
            Este necesară atenție la modul în care abordezi relația de dragoste, la ce anume și cât ești dispus să oferi, fără a fi dezamăgit. Pe de altă parte există predispoziția să ascunzi anumite trăiri sau să dezamăgești partenerul de viață. Sunt aduse la lumină situații, nu tocmai plăcute, care vizează o relație de dragoste pe care o păstrezi în secret. Ești predispus la certuri, reproșuri, accente de gelozie, există riscul de a pune capăt relației de mariaj, în mare parte datorate problemelor din carieră. O perioadă favorabilă pentru inițiative comune cu partenerul de cuplu este în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul acestei perioade va trebui să dai dovadă de flexibilitate și să îți canalizezi atenția către o direcție clară fiind mult mai sincer și mai înțelept, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care vizează relația de cuplu.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, urmează o perioadă favorabilă pentru dragoste și interacțiune cu persoane de sex opus prin intermediul site-urilor de socializare, a internetului. Ai șansa de a întâlni persoana cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional îndeosebi în prima parte a lunii noiembrie.  
            Se poate vorbi despre o perioadă în care vei călători mai mult în interes profesional. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare peste hotare sau te poți hotărî să reiei anumite cursuri abandonate. Este timpul să te ambiționezi mai mult și să ieși la lumină cu mai multă încredere în tine. Din data de 10 noiembrie sunt favorizate aspectele care vizează domeniul socio-profesional fiind deosebit de important să relaționezi, să îți dezvolți relațiile de colaborare care te vor ajuta să progresezi în carieră. În a doua parte a lunii apar noi posibilități de progres, de expansiune în carieră, noi oportunități de a obține avantaje venite din partea unui superior. Ești mult mai atras de ideea de a ocupa un post de răspundere, de a da startul unui proiect ambițios. Pe tot parcursul lunii se recomandă prudență la relația cu străinătate, călătoriile pe care le faci sau le programezi. La sfârșitul perioadei va trebui să profiți din plin de șansa de a te relansa în carieră sau de a reveni asupra unor propuneri de colaborare mai vechi.
            Planul financiar poate să treacă printr-o serie de schimbări, mai mult sau mai puțin neașteptate. Nu vor lipsi cheltuielile care țin de casă, familie, părinții au nevoie de ajutorul tău financiar. Ai ocazia să constați că tot efortul depus în trecut îți este recompensat acum. Ești susținut, fie de partenerul de viață, fie de părinți, cert este că banii vin și se duc cam repede. Totul ține de flerul tău, de capacitatea de a te abține de la cheltuielile care nu sunt absolut necesare.