Luna noiembrie 2023, Leu

Noiembrie 2023, Leu
005 Leu          Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Generozitatea este virtutea celor puternici.” G. Ibrăileanu
       Încă de la începutul lunii ai de rezolvat aspecte importante, care vizează casa, familia, schimbări legate de proprietate, eventual o renovare a propriei locuințe. Este nevoie să revii asupra unor documente, să faci corecțiile necesare sau să reiei unele discuții cu părinții, pe tema unei case. Simți nevoia de securitate în mediul tău familial, de revenire în locul natal și încercarea de a te lămuri asupra unor evenimente care s-au derulat în trecut.
            În ceea ce privește relația de cuplu va trebui să te detașezi de evenimente derulate în trecut și să te dedici acțiunilor derulate în prezent, alături de partenerul de viață. Nu vor lipsi confruntările ce au ca subiect de discuție familia, relația cu părinții, probleme care țin de spațiul locativ. La începutul lunii există predispoziția către certuri în relația de cuplu, datorate implicării părinților tăi în relația de mariaj sau a problemelor care țin de casă, o proprietate. Au loc discuții în contradictoriu, menite să te ajute să intri în posesia unor secrete care vizează acte, documente oficiale. După data de 16 noiembrie se mai limpezesc lucrurile și reușești să comunici mult mai eficient în relația de cuplu.
            Este momentul să te bucuri de beneficiile pe care le ai în plan sentimental știind cum să te faci foarte ușor remarcat, îndeosebi din data de 13 noiembrie. După data de 22 noiembrie se amplifică aspectele care țin de relația cu persoana iubită și tot ceea ce vizează creativitatea, imaginația, investiții, jocuri de noroc. Ai ocazia să descoperi un nou hobby care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Nu este deloc de neglijat relația cu propriul copil sau este timpul să te gândești la conceperea unui copil. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 27 noiembrie, la modul în care comunici cu persoana iubită, la destăinuirile pe care le faci sau la relația intimă în care te implici. Știi cum să atragi atenția prin umor, atitudine relaxată, plină de optimism și încredere de sine, atragi cu ușurință atenția sexului opus.
            În ceea ce privește domeniul profesional, muncești mult și susținut dând dovadă de o bună organizare și seriozitate. Aștepți un răspuns important și ferm, un verdict, ceva care să pună capăt unei stări de nesiguranță, în plan profesional. În această lună creativitatea și intuiția vor juca un rol important în plan profesional. Este timpul să pregătești terenul pentru schimbările care vor urma. Te afli încă în faza de acumulare, ești la nivelul construcției unei fundații care își va arăta roadele pe termen îndelungat, în plan profesional. În a doua parte a lunii ești mult mai deschis către ceilalți reușind să transmiți ceea ce îți dorești cu adevărat și să impresionezi șefii prin capacitatea de a găsi idei ingenioase. După data de 22 noiembrie reușești să deblochezi situații care vizează colaborări, parteneriate găsind soluții salvatoare pentru un proiect profesional. Știi cum să te faci plăcut, respectat în mediul în care îți desfășori activitatea.
            Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi dacă lucrezi în zona IT, în domeniul imobiliar, comerț dar și în publicitate. Te bucuri de susținere financiară venită din partea familiei, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. În a doua parte a lunii este bine să fii mult mai atent la investițiile pe care le faci, la documentele pe care le semnezi întrucât ești predispus la pierderi, apar tot felul de provocări în plan financiar.
              La sfârșitul lunii pot veni bani prin intermediul unei colaborări din trecut, printr-un partener de afaceri sau primești susținere financiară din partea partenerului de viață.