Luna noiembrie 2023, Gemeni

Noiembrie 2023, Gemeni
003 Gemeni         Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Experiența e cel mai dur profesor, pentru că mai întâi îți dă testul și apoi îți spune care este lecția.” Legea lui Verno
       În această lună vei pune mai mult accent pe creativitate, ai șansa de a relua o relație de dragoste, te ocupi mai mult de educația propriului copil, poate fi ocazia de a câștiga bani de pe urma unui hobby personal. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important în viața ta, în această perioadă. Prin încredere și optimism reușești să îi ajuți pe cei din jur fiind de un real suport pentru cei din mediul tău. Te poți aștepta la realizări în domeniul financiar, cu ocazia unor investiții inspirate. Începutul lunii aduce schimbări interesante, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, pot apărea noi posibilități de a dezvolta o relație sentimentală sau de a redescoperi armonia și echilibrul în doi. În această perioadă ai ocazia să reiei discuțiile cu partenerul de viață reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației, încet dar sigur, simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și sincer în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii.
             Din data de 22 noiembrie lucrurile încep să capete mai mult contur și claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru. Spre sfârșitul lunii interacționezi mai frecvent cu persoane de sex opus reușind să te detașezi de eventualele probleme din domeniul socio-profesional.
            În ceea ce privește domeniul profesional este o lună în care va trebui să te mobilizezi, să privești relațiile din colectivul de muncă dincolo de aparențe punând mai mult accent pe propriile puteri. Te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a da startul unui parteneriat, o colaborare de bun augur, îndeosebi din data de 15 noiembrie. Sunt favorizate proiectele derulate în echipă, îndeosebi din data de 22 noiembrie, atunci când începi să te simți motivat să muncești susținut. Spre sfârșitul lunii ești dedicat activităților de la locul de muncă asumându-ți noi responsabilități. În ciuda provocărilor vei reuși să îți urmărești realizarea propriului scop profesional. Ai șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job, care te va propulsa pe o nouă treaptă, în carieră.
             Planul financiar este bine aspectat, cât timp nu te implici în tot felul de tranzacții, investiții imobiliare, îndeosebi în preajma datei de 20 noiembrie. Te poți aștepta la câștiguri venite prin intermediul partenerului de viață, în prima parte a lunii. Ești predispus la ruperea unei relații de colaborare, la anularea unui parteneriat, ca urmare a unor certuri, acuzații sau a unei intervenții neplăcute venite din partea unor dușmani care își manifestă pe față invidia și ura la adresa ta, îndeosebi în preajma datei de 27 noiembrie.
            În această lună este deosebit de important să nu te lași influențat de părerile și negativismul venit din partea unor colegi. Stai departe de bârfe, răutăți și urmează-ți propria cale încercând o abordare mult mai diplomată în relația cu un superior.