Luna noiembrie 2023, Fecioară

Noiembrie 2023, Fecioară
006 Fecioara         Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Nu-mi place de acel om. Trebuie să-l cunosc mai bine.” Abraham Lincoln
        În această lună pui accent pe studiu, reluarea unor cursuri, reîntâlnirea cu profesori, persoane care pot să te ghideze în rezolvarea unor aspecte care necesită efort intelectual din partea ta. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi cursuri, să te perfecționezi fiind dornic să inițiezi noi relații de colaborare, care au ca subiect principal schimbul de informații. Resimți o nevoie profundă de acumulare de noi informații, fiind mult mai atent la oamenii cu care interacționezi, la ce transmiți și la informațiile pe care le primești. Călătorești mai mult, ai putere de convingere, entuziasm și capacitate de exprimare. Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 4 noiembrie.
            În ceea ce privește relația de cuplu se cere prudență, îndeosebi în preajma datei de 13 noiembrie, atunci când pot apărea discuții neplăcute în relația de cuplu, vis-a-vis de cheltuieli pe care le faci sau de o investiție care s-a dovedit a fi nerentabilă. Starea de confuzie, discuțiile legate, fie de o proprietate, fie în relația cu părinții, nu fac decât să accentueze distanța dintre tine și partener. În preajma datei de 27 noiembrie se recomandă revizuirea unor proiecte care vizează casa, o proprietate, derulate în comun cu perechea de viață. Se poate vorbi despre schimbări care vizează relația cu familia, revenirea în locurile natale sau actualizarea unor evenimente derulate în trecut. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj este recomandat să dai startul unei relații de dragoste după data de 24 noiembrie.
            În ceea ce privește domeniul profesional, nu te grăbi să accepți colaborarea cu o firmă străină sau semnarea unui contract de muncă în străinătate, la jumătatea acestei luni. Tot atunci este posibil să ai parte de renunțarea la un contract de colaborare sau descoperi nereguli în cadrul unui parteneriat, ceea ce implică și pierderi financiare. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            Până în data de 10 noiembrie ai ocazia să participi la tot felul de cursuri, seminarii, călătorești mai mult în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți informații necesare celor din colectivul din care faci parte. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul, social și financiar, în a doua parte a lunii. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere în derulare.
            În ceea ce privește finanțele este o lună în care se cere mai multă atenție la modul în care negociezi, îți gestionezi veniturile, bunurile materiale. Nu vor lipsi provocările venite din partea șefilor, a autorităților fiind vorba despre o perioadă de regândire a unor strategii de colaborare și de implicare în tot ce înseamnă domeniul socio-profesional.
           Spre sfârșitul lunii este recomandat să revii asupra unor oportunități legate de progresul tău în plan profesional având acum șansa de a relua unele cursuri de perfecționare sau poți intra în posesia unor informații care te determină să schimbi direcția în carieră.