Luna noiembrie 2023, Berbec

Noiembrie 2023, Berbec
001 Berbec               În aceasă lună, deviza personală, este: „Trebuie să-ți dorești să fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodată așa.” Friedrich Nietzsche
         Ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci ceea ce te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele propuse. Este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional dar și profesional.
            Din data de 22 noiembrie ai chemarea interioară către cunoaștere dar și dorința de a călători, de a explora noi orizonturi ale cunoașterii. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante, menite să te ajute să progresezi în carieră. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții, ai șansa de a evolua, de a interacționa cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma anumite cursuri de dezvoltare personală. Nu te mulțumești doar cu informații generale preferând să realizezi propriile căutări, filozofice sau spirituale.
            Este o lună interesantă în ceea ce privește relația intimă, dorința de a te implica într-o relație de amor pasională, profund transformatoare, menită să te ajute să vezi dintr-o nouă perspectivă relația cu sexul opus. Nu vor lipsi provocările din plan sentimental, în preajma datei de  4 noiembrie,  îndeosebi dacă ești deja implicat într-o astfel de relație. Până în data de 22 ai ocazia să primești răspunsuri la întrebările care te frământă: încotro ar trebui să mergi, la ce trebuie să renunți, ce anume este de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să păstrezi relația în care ești implicat. Este recomandat să încerci păstrarea echilibrului și să acorzi o mai mare atenție la necesitățile partenerului de viață. Nu este exclus să reiei o relație de dragoste mai veche, care te predispune la nemulțumiri.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă îți dorești să dai startul unei relații de durată, să lași deoparte aventurile și să te dedici trup și suflet unei (noi) relații sentimentale, îndeosebi din data de 8 noiembrie.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional, încă de la începutul lunii ai mai multă deschidere către noi posibilități de a progresa în carieră prin intermediul celorlalți, resimțind însă nevoia profundă de a învăța, de a interacționa cu oameni noi, interesanți, de a te implica mai mult în cadrul colectivului de muncă.
            Sunt multe aspecte de lămurit, în ceea ce privește un împrumut sau dacă aștepți bani de pe urma unei moșteniri sau trebuie să încasezi o sumă restantă. Se recomandă reluarea unor colaborări sau demararea unor proiecte care vizează obținerea de bani.
              După data de 22 noiembrie se poate vorbi despre o perioadă fructuoasă din punct de vedere material, câștiguri obținute, îndeosebi prin intermediul celorlalți, prin partenerul de viață sau un asociat. Din data de 24 noiembrie primești ajutor din partea unor șefi, în ceea ce privește rezolvarea unor evenimente neprevăzute legate de locul de muncă. Știi cum să îți spui punctul de vedere reușind să cooperezi optim în colectivul de lucru, la modul sincer, deschis existând totuși riscul să atragi dușmănii, datorită impulsivității.
            În a doua parte a perioadei te poți aștepta la noi oportunități de relansare în plan profesional, transformări profunde, ai capacitatea de a te concentra pe o afacere, un proiect profesional. Nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare cu parteneri/firme străine, îndeosebi în preajma datei de 27 noiembrie.
            Spre sfârșitul lunii domeniul financiar îți poate aduce provocări ce par a fi greu de gestionat. Este important să îți creezi strategii bine gândite evitând să te avânți să rezolvi situații care nu te privesc.