Luna noiembrie 2023, Balanță

Noiembrie 2023, Balanță
007 Balanta             Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Valorezi atât cât te apreciezi.” F. Rabelais
           Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. În această perioadă ești ambițios și atent la modul în care ai putea atrage mai multe resurse financiare și materiale de partea ta. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în prima jumătate a lunii
              În prima decadă a lunii se cere să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu partenerul de viață, la așteptările pe care le are celălalt de la tine. Nemulțumirile legate de bani, discuțiile în contradictoriu, între tine și partenerul de viață, riscă să declanșeze adevărate furtuni, reproșuri, acuzații de tot felul menite să îți creeze o stare de indispoziție generală. Este bine să fii prudent la ceea ce spui fiind necesar să acorzi mai multă atenție propriilor trăiri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine încercând să privești dincolo de aparențe. Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj și să o lași mai ușor cu preocupările din domeniul financiar evitând să împărtășești cu persoanele din anturajul apropiat pierderile cu care te poți confrunta. Din data de 8 noiembrie ești tentat să dai curs unei invitații de a te implica într-o relație de dragoste ceea ce te va deruta neștiind prea clar ce să faci, ce direcție să alegi în plan sentimental.
            Până în data de 22 noiembrie acorzi atenție aspectelor care vizează noi modalități de a atrage mai mulți bani în contul personal, de a dezvolta relații care să te ajute să progresezi într-un nou domeniu de activitate. După data de 22 noiembrie ești preocupat să înveți și să acumulezi cunoștințe, poți reveni asupra unor contracte, renegociezi o colaborare. Ești tot mai curios, mai ales atunci când este necesar să aprofundezi un nou domeniu, care te incită. În această lună ai astrele alături pentru a te lămuri ce anume vrei, încotro te îndrepți și ce ar fi mai bine pentru tine, mai ales atunci când vine vorba despre relația de iubire. Evită compromisul și nu te lăsa influențat de promisiuni care nu au legătură cu realitatea.
            În ceea ce privește domeniul profesional, te simți testat la capitolul relație cu ceilalți, ajungând chiar să te confrunți pe față, în mod direct, cu adversarii, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o afacere, un parteneriat. În prima parte a lunii ai tendința de a renunța la o colaborare care îți creează tot felul de pierderi, îndeosebi de natură materială. Din data de 24 noiembrie ai ocazia de a da startul unei colaborări, astrele recomandându-ți să te ții departe de tentații, de promisiuni care nu au un suport real. Ești predispus la compromisuri menite să provoace pierderi de bani. În a doua parte a lunii acționezi cu mai multă încredere în ceea ce privește profesia, colaborarea cu colegii fiind mult mai dinamică, în avantajul personal. Ai inițiativă, te implici iar tot acest efort nu va rămâne fără rezultate. Cert este că reușești să treci peste orice tensiuni și confruntări în relația cu colegii.
            Spre sfârșitul perioadei beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Se pot reevalua acum aspecte importante, care vizează o fostă relație de iubire sau chiar de cuplu. Totul e să nu te grăbești să dai startul unei relații, ci să privești dintr-o altă perspectivă provocările de până acum din plan relațional. Pe de altă parte se poate observa că ajungi la concretizarea unor idei personale, în ciuda adversităților venite din partea celorlalți.