Luna noiembrie 2021, Vărsător

Noiembrie 2021, Vărsător
011 Varsator        Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Generozitatea este virtutea celor puternici.” G. Ibrăileanu
       În această lună îți iei rolul social și profesional în serios fiind nevoie de implicare, dedicare din partea ta. Îți expui în public propriile așteptări, într-un mod  original, curajul tău fiind admirat, precum și ambiția și capacitatea de a te concentra pe realizarea propriilor obiective. Totul este să fii calm, atent la detalii și să nu te grăbești să semnezi un (nou) contract de muncă sau de colaborare, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Este o lună în care se preconizează schimbări în plan sentimental, mai ales dacă te-ai săturat de rutina din cadrul relației de mariaj sau dintr-o relație de dragoste în care te găsești de mult timp. Este o perioadă de clarificări, de regăsire, reîntâlnire sau o eventuală revenire asupra unei relații de iubire care părea abandonată definitiv. Ești decis să pui accent pe pasiune, romantism lăsându-te purtat de tentații, tendința către compromis. Este timpul pentru demararea unor proiecte de anvergură, în comun cu partenerul de viață, de clădire a unui edificiu la care puneți umărul împreună fiind foarte conștienți că este vorba despre mult efort și concentrare pe detalii.
           Din data de 5 noiembrie se poate vorbi despre ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus care va juca un rol important în existența ta. Totul depinde de capacitatea ta de a gestiona această situație pentru că nu te poți aștepta neapărat la ceva bun. Ai tendința de a repeta anumite greșeli în plan sentimental astfel că, până la sfârșitul lunii, ești predispus la răsturnări de situație în plan amoros, dorința de a renunța la o relație stabilă, de lungă durată pentru o relație incitantă, care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan sentimental.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum ocazia să găsești persoana cu care te potrivești, din punct de vedere sentimental dar și intelectual, îndeosebi după data de 22 noiembrie.
            În a doua parte a lunii te exprimi mult mai bine și ușor în cadrul unui grup dând dovadă de altruism, ai capacități organizatorice deosebite reușind să câștigi admirația tuturor prin simpla ta apariție știind cum să impui respectul personal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea și interesul de a învăța lucruri noi, de a promova idei inovatoare reușind să-i inspiri și pe cei din grupul din care faci parte.
            Se preconizează o lună plină de controverse în carieră având sentimentul că se reeditează anumite aspecte, că te-ai mai întâlnit cu astfel de situații și în trecut, eventual într-un alt loc de muncă. Ai oportunitatea de a ocupa un post de conducere, este recomandat să eviți semnarea de documente oficiale, îndeosebi în preajma datei de 5 și 19 noiembrie. Ești susținut de persoane cu influență, datorită potențialului tău, a experienței profesionale acumulate, spre sfârșitul lunii.
          Sfârșitul perioadei îți poate aduce inspirația necesară pentru a putea atrage mai multe resurse financiare în contul personal. În preajma datei de 29 noiembrie putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru a da startul unui proiect de grup dând dovadă de originalitate și o intuiție deosebită. Este bine să profiți de susținerea primită acum pentru a-ți împlini un vis mai vechi din plan profesional.