Luna noiembrie 2021, Taur

Noiembrie 2021, Taur
002 Taur           Deviza perioadei în analiză, pentru tine, este: „Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele.” Anonim
         Este o lună în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind preocupat de modul în care ești perceput de cei cu care socializezi, în relația de cuplu sau de aspecte care vizează o relație de colaborare, parteneriat. Echilibrul tău va depinde de propria abilitate de a acționa cu tact și diplomație în relația cu ceilalți. Nu vor lipsi provocările în plan socio-profesional fiind mai tot timpul într-o continuă nevoie de mișcare, de progres în plan social și personal. Te remarci prin diplomație reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, căutând frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale.
            Este o perioadă favorabilă în plan relațional având parte de susținere din partea partenerului de viață. În preajma datei de 4 noiembrie se poate reconfigura actuala relație de cuplu sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de cursă lungă. Nu va lipsi romantismul, pasiunea, dorința de a iubi și de a fi iubit. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației fiind însă necesar să accepți și ideile celuilalt. Ai ocazia să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 22 noiembrie.
            La începutul lunii te poți aștepta la revenirea unei vechi iubiri în viața ta, la reluarea unor conversații, dar și o analiză serioasă a propriului suflet, a propriilor dorințe. Atenție, nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de dragoste care ți-a creat probleme și în trecut. Este mai degrabă semnalul de alarmă, în ceea ce privește reglarea unor probleme de natură sentimentală din trecut. În ultimul decan al acestei luni se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși din gândurile, emoțiile, dorințele tale celui drag dar și despre dorința de a primi mai multă afecțiune, pasiune în plan intim, sexual.
          Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă ești dispus să experimentezi implicându-te cu mai multă pasiune fiind lipsit de inhibiții în relația cu sexul opus, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 19 noiembrie se pot declanșa probleme în relația de cuplu sau sunt aduse la lumină aspecte neplăcute care vizează relația de mariaj sau un parteneriat în care ești deja implicat. După data de 22 noiembrie ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții, încercând să privești viața și oamenii dincolo de aparențe dând un nou sens propriei vieți. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de forța care te împinge înainte aceasta fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale.
          În ceea ce privește domeniul socio-profesional, în această lună muncești susținut apelând la intuiție dar și la persoane care au mai multă experiență în domeniul în care activezi. Oricât de multe sarcini de lucru ai de îndeplinit, pe tot parcursul acestei luni te vei remarca prin conștiinciozitate fiind capabil să lucrezi și peste program. În a doua parte a lunii îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau parteneriat menit să îți aducă și banii de care ai nevoie pentru a-ți împlini dorințe mai vechi. Este momentul în care ar fi bine să „turezi motoarele” la maxim și să demarezi acțiuni curajoase care pot să te propulseze pe o nouă treaptă profesională. Este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare, îți iei avânt într-un nou domeniu sau să aprofundezi domeniul profesional actual. Este important să îți exprimi propriile idei cu mai mult curaj și încredere. Apar ocazii de relansare în carieră, de progres și evoluție având șansa de a te bucura de sprijinul venit din partea unor persoane cu funcție de răspundere.
          După data de 24 poți găsi soluții ingenioase, concretizezi idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar.
          În prima parte a lunii stai bine în privința banilor. Se cere prudență, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai tendința de a cheltui mai mult riscând astfel să depășești bugetul personal. Ești nevoit să plătești taxe, impozite sau plăți restante. Este recomandat să îți reorganizezi bugetul și să discuți mai mult cu partenerul de viață despre aceasta. Pe de altă parte, apar noi posibilități de câștig prin intermediul altor persoane, ai șansa de a primi o moștenire sau poți câștiga bani de pe urma unui proces.