Luna noiembrie 2021, Pești

Noiembrie 2021, Pești
012 Pesti         Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Succesul înseamnă să devii ceea ce îți dorești.” Anonim
        În această lună ai avea ocazia să călătorești și să fructifici fiecare oportunitate care te ajută să depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață. Pui multă pasiune în căutările tale și îți exprimi convingerile despre filozofie și viață cu mult aplomb. Este o perioadă în care ai ocazia să socializezi mai intens cu persoane aflate peste hotare sau poți pune bazele unor colaborări cu oameni de altă naționalitate.
            Este o lună de reevaluări, poți relua o relație intimă, de dragoste, îndeosebi în prima parte a perioadei. Este necesară atenție la modul în care abordezi relația de dragoste, la ce anume și cât ești dispus să oferi, fără a fi dezamăgit. Pe de altă parte există predispoziția să ascunzi anumite trăiri sau să dezamăgești partenerul de viață. Sunt aduse la lumină situații, nu tocmai plăcute, care vizează o relație de dragoste pe care o păstrezi în secret. Ești predispus la certuri, reproșuri, accente de gelozie, există riscul de a pune capăt relației de mariaj, în mare parte datorate problemelor din carieră. Vor exista și momente mai puțin favorabile în plan sentimental având tendința de a idealiza relația sau poți deveni destul de confuz, în relația de mariaj. Poți fii indus în eroare de o situație care pare mult mai frumoasă decât este în realitate așa că, dacă nu vei reveni la timp cu picioarele pe pământ, este posibil să consumi timp și energie într-un mod absolut inutil, îndeosebi spre sfârșitul lunii
            O perioadă favorabilă pentru inițiative comune cu partenerul de cuplu este în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul acestei perioade va trebui să dai dovadă de flexibilitate și să îți canalizezi atenția către o direcție clară fiind mult mai sincer și mai înțelept, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care vizează relația de cuplu.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, urmează o perioadă favorabilă pentru dragoste și interacțiune cu persoane de sex opus prin intermediul site-urilor de socializare, a internetului. Poate fi vorba despre reluarea unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate sau de altă naționalitate. Ai șansa de a întâlni persoana cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional. Din data de 5 noiembrie se poate vorbi despre ocazia de a te îndrăgosti, de a da startul unei (noi) relații de iubire cu o persoană de sex opus cunoscută cu ocazia unei petreceri sau prin intermediul prietenilor.
            Se poate vorbi despre o perioadă în care vei călători mai mult în interes profesional. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare peste hotare sau te poți hotărî să urmezi cursuri postuniversitare. Cert este că beneficiezi de pe urma colaborărilor cu firme străine sau prin acceptarea unui contract de muncă în străinătate. Este timpul să te ambiționezi mai mult și să ieși la lumină cu mai multă încredere în tine. Din data de 6 noiembrie sunt favorizate semnarea de contracte cu firme străine, demararea unor negocieri care implică lucrul în străinătate sau găsirea unui loc de muncă în cadrul unei firme cu capital străin.
            În a doua parte a lunii apar noi posibilități de progres, de expansiune în carieră, noi oportunități de a obține avantaje venite din partea unui superior. Ești mult mai atras de ideea de a ocupa un post de răspundere, de a da startul unui proiect ambițios. În prima parte a lunii putem vorbi despre o perioadă deosebit de favorabilă pentru călătoriile în străinătate, în sensul acumulării de noi experiențe. În preajma datei de 19 noiembrie va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre negocieri, discuții cu superiorii. La sfârșitul perioadei va trebui să profiți din plin de șansa de a te relansa în carieră sau de a reveni asupra unor propuneri de colaborare mai vechi.
            Planul financiar poate să treacă prin transformări destul de bruște, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când te bucuri de favoruri materiale, de susținere financiară. Ai ocazia să constați că tot efortul depus în trecut îți este recompensat acum. Ești susținut, fie de partenerul de viață, fie de părinți, cert este că banii vin și se duc cam repede. Totul ține de flerul tău, de capacitatea de a te abține de la cheltuieli care nu sunt absolut necesare.