Luna noiembrie 2021, Fecioară

Noiembrie 2021, Fecioară
006 Fecioara           Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Valorezi atât cât te apreciezi.” F. Rabelais
       În această lună pui mai mult accent pe studiu, reluarea unor cursuri, reîntâlnirea cu profesori, persoane care pot să te ghideze către rezolvarea unor aspecte care necesită efort intelectual din partea ta. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi cursuri, să te perfecționezi fiind dornic să inițiezi noi relații de colaborare care au ca subiect principal schimbul de informații. Ai gusturi rafinate la nivel intelectual simțind nevoia profundă de a interacționa cu oameni interesanți, de la care ai ceva util de învățat. Călătorești mai mult, ai putere de convingere, entuziasm și capacitate de exprimare.
            În ceea ce privește relația de cuplu se cere prudență, îndeosebi în preajma datei de 2 noiembrie, atunci când pot apărea discuții neplăcute în relația de cuplu, vis-a-vis de cheltuieli pe care le faci sau de o investiție care s-a dovedit a fi nerentabilă. Starea de confuzie, discuțiile legate, fie de o proprietate, fie relația cu părinții, nu fac decât să accentueze și mai mult distanța dintre tine și partener.
           Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 19 noiembrie. În preajma datei de 30 se recomandă revizuirea unor proiecte care vizează casa, o proprietate, derulate în comun cu perechea de viață. Se poate vorbi despre schimbări care vizează relația cu familia, revenirea în locurile natale sau actualizarea unor evenimente derulate în trecut.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se recomandă a da startul unei relații de dragoste după data de  5 noiembrie.
            În ceea ce privește domeniul profesional, nu te grăbi să accepți colaborarea cu o firmă străină sau semnarea unui contract de muncă în străinătate, la jumătatea acestei luni. Tot atunci este posibil să ai parte de renunțarea la un contract de colaborare sau descoperi nereguli în cadrul unui parteneriat, ceea ce implică și pierderi financiare. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            După data de 6 noiembrie ai ocazia de a participa la tot felul de cursuri, seminarii, călătorești mai mult în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți informații necesare celor din colectivul din care faci parte. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul, social și financiar, în a doua parte a lunii. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere în derulare.
            În ceea ce privește finanțele este recomandat să dai dovadă de prudență, mai ales în intervalul 1 – 10 noiembrie, atunci când pot fi reluate anumite aspecte neplăcute legate de bani, investiții sau ești nevoit să îi ajuți pe cei dragi cu bani și astfel depășești bugetul personal.
           Spre sfârșitul lunii este recomandat să revii asupra unor oportunități legate de progresul tău în plan profesional având acum șansa de a relua unele cursuri de perfecționare sau poți intra în posesia unor informații care te determină să schimbi direcția în carieră.