Luna noiembrie 2021, Balanță

Noiembrie 2021, Balanță
007 Balanta            În aceasă lună, deviza personală, este:Trebuie să-ți dorești să fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodată așa.” Friedrich Nietzsche
        Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. Ești ambițios, capabil să obții ceea ce dorești. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în prima jumătate a lunii.
              În prima decadă a lunii se cere să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu partenerul de viață, la așteptările pe care le are celălalt de la tine. Nemulțumirile legate de bani, discuțiile în contradictoriu, între tine și partenerul de viață, riscă să declanșeze adevărate furtuni, reproșuri, acuzații de tot felul menite să îți creeze o stare de indispoziție generală. Este bine să fii prudent la ceea ce spui fiind necesar să acorzi mai multă atenție propriilor trăiri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine încercând să privești dincolo de aparențe. Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj și să o lași mai ușor cu preocupările din domeniul financiar evitând să împărtășești cu persoanele din anturajul apropiat pierderile cu care te poți confrunta.  
            În prima parte a lunii ești tentat să dai curs unei invitații de a te implica într-o relație de dragoste ceea ce te va deruta neștiind prea clar ce să faci, ce direcție să alegi, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut.
            Până în data de 22 noiembrie acorzi atenție aspectelor care vizează noi modalități de a atrage mai mulți bani în contul personal, de a dezvolta relații care să te ajute să progresezi într-un nou domeniu de activitate.
            După data de 22 noiembrie ești preocupat să înveți și să acumulezi cunoștințe, poți reveni asupra unor contracte, renegociezi o colaborare. Dai dovadă de generozitate și inspirație de moment dar și de impulsivitate, tendința de a vedea partea negativă a lucrurilor. Ești tot mai curios, mai ales atunci când este necesar să aprofundezi un nou domeniu care te incită.
            În această lună ai astrele alături pentru a te lămuri ce anume vrei, încotro te îndrepți și ce ar fi mai bine pentru tine, mai ales atunci când vine vorba despre relația de iubire. Evită compromisul și nu te lăsa influențat de promisiuni care nu au legătură cu realitatea.
            În ceea ce privește domeniul profesional, te simți testat la capitolul relație cu ceilalți, ajungând chiar să te confrunți pe față, în mod direct, cu adversarii, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o afacere, un parteneriat. În prima parte a lunii ai tendința de a renunța la o colaborare care îți creează tot felul de pierderi, îndeosebi de natură materială. Nu este exclus să primești îndrumări, sfaturi venite din partea unei persoane de încredere și astfel te oprești la timp, înainte de a declanșa pierderi în plan financiar.
            Din data de 4 noiembrie ai ocazia de a da startul unei colaborări, astrele recomandându-ți să te ții departe de tentații, de promisiuni care nu au un suport real. Ești predispus la compromisuri menite să provoace pierderi de bani. În a doua parte a lunii acționezi cu mai multă încredere în ceea ce privește profesia, colaborarea cu colegii fiind mult mai dinamică, în avantajul personal. Ai multă inițiativă, te implici iar tot acest efort nu va rămâne fără rezultate.  Cert este că reușești să treci peste orice tensiuni și confruntări în relația cu colegii.
            Spre sfârșitul lunii beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Se leagă munca și călătoriile peste hotare sau colaborarea cu o firmă străină, sfatul astrologului fiind să nu te grăbești să semnezi acte importante, până când nu te consulți cu un expert. Discuții constructive, concretizarea unor idei sau confirmarea unor acțiuni demarate în trecut le-ai putea avea în preajma datei de 30.