Luna noiembrie 2020, Vărsător

Noiembrie 2020, Vărsător
011 Varsator     Este o lună în care îți iei rolul social și profesional în serios îndeplinindu-ți cu succes aceste obligații. Îți expui în public propriile așteptări, într-un mod foarte original, curajul tău fiind admirat, precum și ambiția și capacitatea de a te concentra pe realizarea propriilor obiective. Totul este să fii calm, atent la detalii și să nu te grăbești să semnezi un (nou) contract de muncă sau de colaborare, până în data de 20. În a doua parte a lunii ai șansa de a te bucura de prieteni de nădejde putând fi vorba și despre eventuale asocieri cu persoane sus-puse, profesori. Întâlnești o persoană care va juca un rol important în evoluția ta profesională dar și personală. După data de 21 te exprimi mult mai bine și ușor în cadrul unui grup dând dovadă de altruism, ai capacități organizatorice deosebite reușind să câștigi admirația tuturor prin simpla ta apariție știind cum să impui respectul personal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea și interesul de a învăța lucruri noi, de a promova idei inovatoare reușind să-i inspiri și pe cei din grupul din care faci parte. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Succesul înseamnă să devii ceea ce îți dorești.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Este o lună în care se preconizează schimbări în plan sentimental, mai ales dacă te-ai săturat de rutina din cadrul relației de mariaj sau dintr-o relație de dragoste în care te găsești de mult timp. Este o perioadă de clarificări, de regăsire, reîntâlnire sau o eventuală revenire asupra unei relații de iubire care părea abandonată definitiv. Ești decis să pui accent pe pasiune, romantism lăsându-te purtat de tentații, tendința către compromis. Este timpul pentru demararea unor proiecte de anvergură, în comun cu partenerul de viață, de clădire a unui edificiu la care puneți umărul împreună fiind foarte conștienți că este vorba despre mult efort și concentrare pe detalii.
          Din data de 21 este posibil să te îndrăgostești de o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul unui cerc de prieteni sau în urma participării la o petrecre sau ieșire în oraș cu prietenii. Totul va depinde de capacitatea ta de a gestiona această situație pentru că nu te poți aștepta neapărat la ceva bun. Ai tendința de a repeta anumite greșeli în plan sentimental astfel că, până la sfârșitul lunii, ești predispus la răsturnări de situație în plan amoros, dorința  de a renunța la o relație stabilă, de lungă durată pentru o relație incitantă care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan sentimental. Așadar, mare atenție cui dăruiești sentimentele de iubire!
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum ocazia să găsești persoana cu care te potrivești, din punct de vedere sentimental dar și intelectual, îndeosebi după data de 20.

Cariera si baniCarieră și bani                            
        Se preconizează o lună plină de controverse în carieră având sentimentul că se reeditează anumite aspecte, că te-ai mai întâlnit cu astfel de situații și în trecut, eventual într-un alt loc de muncă. Ai oportunitatea de a ocupa un post de conducere, de evitat însă semnarea de documente oficiale, îndeosebi până în data de 3. Ești susținut de persoane cu influență, datorită potențialului tău, a experienței profesionale acumulate, din data de 10, atunci când se poate vorbi despre certificări oficiale, trecerea cu brio a unor examene, concursuri pentru obținerea unui post pe care îl dorești de ceva timp.
            Atenție la promisiunile care vin acum dinspre prieteni sau din partea unei asociații din care faci parte. Este recomandat să eviți semnarea unui contract, de orice fel, în preajma datei de 17.
           Sfârșitul lunii  îți poate aduce inspirația necesară pentru a putea atrage mai multe resurse financiare în contul personal. În preajma datei de 29 putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru a da startul unui proiect de grup dând dovadă de originalitate și o intuiție deosebită beneficiind și de ajutorul colegilor. Este bine să profiți de susținerea primită acum pentru a-ți împlini un vis mai vechi din planul profesional. Nimic nu este prea greu, cât timp îți urmărești obiectivele, pas cu pas. Este nevoie de efort, hotărâre și curaj pentru a reuși să atingi cele mai înalte culmi personale.

SanatateSănătate 
         Din punct de vedere al sănătății te confrunți cu o perioadă destul de neplăcută în preajma datei de 9, atunci când ești predispus la infecții, probleme cu spatele, zona lombară sau probleme care țin de circulația sanguină, eventual poți avea probleme de natură psihică, insomnii, migrene, agitație. Spre sfârșitul lunii există predispoziția la accidente.