Luna noiembrie 2020, Taur

Noiembrie 2020, Taur
002 Taur       Este o lună în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind mult mai preocupat de modul în care ești perceput de cei cu care socializezi, în relația de cuplu sau aspecte care vizează o eventuală relație de colaborare, de parteneriat. Ai acum ocazia să dezvolți relațiile de parteneriat, de colaborare, care se bazează pe sinceritate, onestitate, apreciere reciprocă și respectarea unicității fiecăruia. Echilibrul va depinde de propria abilitate de a atrage atenția și chiar admirația celor din jur. Ai șansa de a relua anumite discuții care vizează un contract de colaborare, parteneriat. Te remarci prin diplomație reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, căutând frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale. După data de 21 ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții, încercând să privești viața și oamenii dincolo de aparențe dând un nou sens propriei vieți. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de forța care te împinge înainte aceasta fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale. Deviza perioadei în analiză, pentru tine, este:Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi.” Goethe

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Este o perioadă favorabilă în plan relațional având  parte de susținere din partea partenerului de viață. Este o lună de realizări, romantism, pasiune și noroc, de reluare a unor discuții care vizează banii, o eventuală moștenire, proiecte derulate în comun. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației fiind însă necesar să accepți și ideile celuilalt, să o lași mai ușor cu neîncrederea. Ai ocazia să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 20.
            La începutul lunii te poți aștepta la revenirea unei vechi iubiri în viața ta, la reluarea unor conversații, dar și o analiză serioasă a propriului suflet, a propriilor dorințe. Atenție, nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de amor care ți-a creat probleme și în trecut. Este mai degrabă semnalul de alarmă, și anume că încă mai ai de reglat probleme din trecut, de înțeles, de analizat cu sinceritate o relație căreia ai ales să îi întorci spatele, fără să analizezi prea mult ce simte celălalt.
             În ultimul decan al acestei luni se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși din gândurile, emoțiile, dorințele tale celui drag dar și despre nevoia de a primi mai multă afecțiune, pasiune în plan intim, sexual.
             Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă ești dispus să experimentezi implicându-te cu mai multă pasiune fiind lipsit de inhibiții în relația cu sexul opus, îndeosebi în prima parte a lunii. La mijlocul lunii ai ocazia de a da startul unei relații de cursă lungă. Pui la cale proiecte comune, ești plin de energie, capabil să schimbi direcția în plan profesional fiind susținut de o persoană abia apărută în viața ta.
            Spre sfârșitul lunii se pot declanța probleme în relația de cuplu datorate problemelor de la serviciu sau aspectelor care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Prin comunicare și deschidere către ceilalți reușești să rezolvi cu brio orice animozități din relație.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          Urmează o lună în care te vei simți destul de aglomerat, atunci când vine vorba despre serviciu și relațiile de colaborare din planul profesional. Se cere multă prudență în relația cu colegii în preajma datei de 9, atunci când pot apărea acuzații pe nedrept la adresa ta ceea ce te va enerva peste măsură fiind timpul potrivit pentru a acționa și a-ți spune punctul de vedere cu fermitate. Oricât de multe sarcini de lucru ai de îndeplinit, îndeosebi până în data de 19, te vei remarca prin conștiinciozitate fiind capabil să lucrezi și peste program. Nu vrei să lași să se aglomereze treburile așa că preferi să muncești singur, în mod susținut, fără să apelezi la ajutor. Ai trecut deja prin prea multe dezamăgiri din partea colegilor așa că nu mai vrei să ai așteptări din partea acestora.
          În a doua parte a lunii îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau parteneriat menit să îți aducă și banii de care ai nevoie pentru a-ți împlini un vis. Este momentul în care ar fi bine să „turezi motoarele” la maxim și să demarezi acțiuni curajoase care să te propulseze pe o nouă treaptă profesională. Este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare, îți iei avânt într-un nou domeniu. Va trebui să dai dovadă de prudență, în relația cu colegii de serviciu sau vis-a-vis de un proiect în care sunt implicați bani mulți, în a doua parte a lunii. În preajma datei de 19 lucrurile au tendința să scape de sub control, dacă vorbim despre relația cu un colaborator sau partener de afaceri. Este important să îți exprimi propriile idei originale cu mai mult curaj și încredere în propria persoană. Apar ocazii de relansare în carieră, de progres și evoluție având șansa de a te bucura de sprijinul venit din partea unor persoane cu funcție de răspundere. După data de 24 poți găsi soluții ingenioase, concretizezi idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar.
          În prima parte a lunii stai bine în privința banilor. Se cere prudență, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai tendința de a cheltui mai mult riscând astfel să depășești bugetul personal. Ești nevoit să plătești taxe, impozite sau plăți restante. Este recomandat să îți reorganizezi bugetul și să discuți mai mult cu partenerul de viață despre aceasta. Pe de altă parte, apar noi posibilități de câștig prin intermediul altor persoane, ai șansa de a primi o moștenire sau poți câștiga bani de pe urma unui proces.

SanatateSănătate
       Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința propriului organism, îndeosebi în prima parte a lunii. Până în data de 20 este bine să nu apelezi la ajutorul unor medici sau să îți faci analize medicale, să faci mai multă mișcare, să adopți un regim alimentar și de viață mai sănătos. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, în preajma datei de 19. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să fii mult mai echilibrat și răbdător pentru că ești predispus la probleme de natură emoțională, insomnii, slăbire a organismului.