Luna noiembrie 2020, Scorpion

Noiembrie 2020, Scorpion
008 Scorpion      În această lună reușești să te plasezi în centrul atenției, ești deschis către socializare, accepți situațiile dificile cu mai multă încredere și optimism că toate problemele se pot rezolva, indiferent de natura acestora. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi prin viață cu credință și iubire în suflet și te lași ghidat de intuiție și iubire. Știi cum să fii o prezență plăcută, te faci admirat, apreciat de către ceilalți. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de înnoirea garderobei, mergi mai frecvent la salonul de cosmetică sau sala de sport. Din data de 21 ești decis să te pui în valoare, să folosești abilitățile și talentele personale în sensul progresului din plan financiar fiind necesar să dai dovadă de prudență, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărături, invesiții. Sunt favorizate activitățile care țin de comerț, călătoriile în interes de afaceri. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre negocieri sau șansa de a-ți mări bugetul personal. În luna analizată aici, deviza ta este: Trebuie să-ți dorești să fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodată așa.” Friedrich Nietzsche

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
      La debutul acestei luni putem vorbi despre secrete, dezvăluiri, dezamăgiri, gelozie în legătură cu partenerul de viață. Îți dorești o schimbare decisivă în plan sentimental sau poți ajunge la o concluzie fermă, vis-a-vis de relația de cuplu. Începutul lunii se dovedește a fi destul de tumultos la capitolul mariaj neștiind sau neputând să aplanezi un eventual conflict din cadrul relației de mariaj. Ești entuziast, dornic de aventuri, de romantism riscând să devii posesiv cu persoana iubită. Este recomandat să acorzi o atenție specială în preajma datei de 1, atunci când este posibil să izbucnești fiind bulversat în legătură cu anumite bârfe legate de o relație extraconjugală.
            În prima parte a lunii reușești cu foarte mare greutate să comunici cu partenerul de viață având sentimentul că nu ești auzit, înțeles sau că nu ți se acordă suficientă atenție. Reiei unele discuții legate de patrimoniu sau propriul copil, de educația acestuia investind timp, bani și energie în relația de mariaj. Este necesar să apelezi la calm și înțelepciune în momentele critice și să accepți că și tu poți fi cel care greșește. Ești romantic, afectuos, călătorești mai mult alături de partenerul de viață, vă bucurați de relație. În această lună ai tendința de a fi idealist, faci declarații, promisiuni reușind însă cu greu să le respecți.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj vei reuși să cucerești mult mai ușor, să te faci remarcat de către sexul opus îndeosebi din 21. Te implici în aventuri de o noapte, petreci mai mult timp alături de prieteni, ba chiar renunți, fără prea multe remușcări, la o relație de dragoste pentru a da startul unei alte relații de amor, care ți se pare mult mai incitantă, promițătoare. Putem vorbi despre o schimbare de direcție în favoarea ta, cât timp nu lași ego-ul să te conducă.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În perioada analizată beneficiezi de susținerea astrelor pentru a-ți îndeplini unele ambiții în plan profesional, ești dornic să reiei anumite colaborări sau poți face o mică revoluție în plan profesional schimbând, în mod neașteptat, un loc de muncă. Se reiau anumite aspecte, evenimente legate de profesie care s-au mai derulat și în primăvara acestui an. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la relația cu colegii de muncă în preajma datei de 9. După data de 20 pot să apară ocazii favorabile pentru a semna un (nou) contract de muncă, în avantaj personal, eventual cu o firmă străină sau primești noi oferte de lucru peste hotare.
            Pe tot parcursul acestei luni se pare că planul financiar este supus unor schimbări având ocazia să primești bani dar, în egală măsură, să și cheltui mai mult decât îți permiți. Se cere  prudență, în special în preajma datei de 30, atunci când există riscul să te lași furat de mirajul câștigului și să investești într-o direcție greșită sau ești păcălit, dezamăgit de prieteni. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut! 
             Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii de muncă sau în orice alte activități pe care le desfășori, pe tot parcursul acestei luni. Este o perioadă deosebit de favorabilă în privința unor eventuale parteneriate sau inițierea de proiecte care se vor derula pe termen îndelungat. Multe dintre problemele cu care te confrunți de câțiva ani se vor ameliora sau vei reuși să găsești resursele necesare pentru a merge mai departe. Ești pe drumul cel bun iar ceea ce clădești acum îți dă sentimentul de încredere în propria valoare.

SanatateSănătate  
          Această lună este oarecum agitată pentru tine, cu evenimente oarecum imprevizibile ceea ce te va soclita, din punct de vedere psihic-emoțional. Va trebui să acorzi o atenție deosebită în preajma datelor de 9 și 15, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții, există predispoziția la accidente, probleme ale ficatului, insomnii.