Luna noiembrie 2020, Săgetător

Noiembrie 2020, Săgetător
009 Sagetator       Încă de la începutul lunii este posibil să fii perceput de către ceilalți ca fiind greu de înțeles sau prea retras preferând să stai în lumea ta, să meditezi, să te rogi, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții. Se poate vorbi acum despre eventuale frici, mai mult sau mai puțin justificate, presimțiri care pot să îți creeze o stare de disconfort, în plan afectiv-emoțional. Cert este că va trebui să fii prudent la evenimente, acțiuni venite din partea unor colegi care nu sunt bine intenționați. Ai acum curajul să te implici și să aduci lumina în viața oamenilor defavorizați de soartă. Ești mai aproape de latura spirituală a vieții, dornic să pătrunzi dincolo de aparențe. După data de 21 este momentul să te redescoperi, să te analizezi pentru a vedea ce anume ai de clarificat, vis-a-vis de propria persoană. Iubești frumosul, tot ceea ce te înconjoară și oferi bunătate și înțelegere, afecțiune pentru cei din jurul tău. Este o perioadă în care vei dedica timp și energie oamenilor la care ții și o faci cu inima deschisă bucurându-te de apreciere. Poți obține lucruri cu adevărat mărețe prin intermediul sacrificiului personal. Te adaptezi mult mai ușor la orice schimbare. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Mulți dintre cei care eșuează o fac pentru că nu și-au dat seama cât de aproape au fost de succes, înainte de a renunța.”  Thomas Edison  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         La începutul acestei luni ești mult mai dornic să socializezi, să împărtășești cu partenerul de viață aspecte importante din viața ta cerând și primind susținere din partea celui drag. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu sau poate chiar tu te implici într-o relație de amor secretă. Ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană, încerci să dai un nou sens vieții de cuplu. În ciuda problemelor de zi cu zi știi că, pentru a reuși să obții succesul, este important să te pui în valoare.
           La mijlocul lunii, ideal ar fi să analizezi aspectele din în relația în care ești implicat din mai multe puncte de vedere, fără a te lăsa influențat de părerile amicilor sau ale părinților. Cu cât vei fi mai imparțial și vei lăsa momentele de tensiune să se estompeze, cu atât va fi mai bine pentru relația de cuplu. De evitat implicarea părinților în problemele tale din cadrul relației întrucât nu faci decât să torni și mai mult„ gaz pe foc” îndeosebi pe la mijlocul lunii. În a doua parte a lunii analizate ai ocazia  să te implici cu mai mult curaj în relația de dragoste sau încerci să găsești o cale mai ușoară spre inima celui drag și astfel transformi o relație de amor în ceva mult mai serios, eventual dai startul unei relații de lungă durată.  
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu reușești să treci peste orice fel de prejudecăți, peste limitările morale și sociale și accepți cu mai multă ușurință să te implici într-o relație de amor punând accentul pe distracție, aventură, dorința de a experimenta în plan amoros. Ești dispus să trăiești din plin o aventură de dragoste, să te bucuri de iubire, sentimente și trăiri de care nu ai mai avut parte de ceva timp.
          Spre sfârșitul lunii există predispoziția către ceartă, decizii neașteptate care vizează relația de cuplu. Este de dorit să acorzi atenție sporită partenerului de viață, să îi dai partea lui de dreptate.

Cariera si baniCarieră și bani  
        În această lună există predispoziția către probleme care țin de domeniul profesional, îndeosebi în prima decadă. O perioadă nefavorabilă pentru asocieri, implicarea într-un nou proiect profesional sau tot ce înseamnă acceptarea de noi oportunități de serviciu, este pe toată durata acestei luni. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de un loc de muncă datorită implicării neinspirate venite din partea unui prieten, în prima parte a lunii. Este important să fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre implicarea în colaborări cu colegii de serviciu sau dacă te-ai gândit să demarezi o acțiune în care vrei să îți aduci un aport deosebit. În preajma datei de 19 te poți aștepta la apariția unor conflicte cu colaboratorii apropiați sau luarea unor decizii care contravin intereselor tale profesionale. Este nevoie de calm și cumpătare din partea ta, de strategii bine gândite, fără a ține cont de sfaturile celor neavizați. Îți urmărești scopul, pas cu pas, în cadrul echipei de lucru, a grupului sau asociației din care faci parte. După data de 21 ai șansa de te relansa în cadrul unei afaceri personale, de a veni cu forțe proaspete. Până atunci va trebui să tragi din greu, să faci tot felul de strategii care nu se vor dovedi eficiente. Te gândești, te răzgândești până găsești cea mai bună soluție.
            Este o lună în care vei sta destul de bine la capitolul finanțe, cât timp nu te hazardezi în a face investiții către o direcție neclară. Nu este momentul oportun pentru a face achiziții costisitoare. Te poți aștepta la unele pierderi financiare, în prima parte a lunii, ca urmare a unor investiții sau achiziții făcute în trecut. Este bine să îți plătești la timp eventualele facturi, taxe și impozite.

SanatateSănătate
       Urmează o perioadă în care este recomandat să te odihnești mai mult, chiar dacă vei avea sentimentul că dispui de foarte multă energie. Te simți epuizat după o perioadă de muncă susținută iar organismul îți va da semnale, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este recomandat să îți faci analize sau să reiei un anumit tratament. Sistemul imunitar este destul de vulnerabil așa că ar fi necesar să adopți un nou regim de viață și alimentar. În preajma datei de 30 te poți aștepta la apariția unor migrene, probleme renale, o stare de oboseală accentuată, există predispoziția la accidente, tăieturi, infecții.