Luna noiembrie 2020, Rac

Noiembrie 2020, Rac
004 Rac    Luna aceasta este destul de solicitantă, în ceea ce privește familia, gospodăria proprie, relația cu rudele apropiate. Te preocupă mai mult problemele care țin de alimentație dar și de viața privată. Chiar dacă vei avea parte și de nemulțumiri care au legătură cu evenimente din trecut, vis-a-vis de casă, familie, în prima parte a acestei luni, vei reuși să găsești resursele necesare pentru a te ridica deasupra încercărilor, de orice fel. Dacă ai tot amânat anumite treburi gospodărești, ai acum ocazia să le finalizezi beneficiind de inspirație și de susținere venită din partea familiei. Nu sunt deloc de neglijat aspectele care vizează relația cu propriul copil sau cu persoana iubită fiind necesar să intervii cât mai prompt, în cazul în care apar neclarități, eventuale probleme de comunicare. Ai posibilitatea de a-ți exprima viziunea asupra vieții prin intermediul creativității. Nu vei rata oportunitatea de a evada din cotidian, de a relaționa mai frecvent cu cei din jur. Din data de 21 ai tendința de a munci prea mult uitând să te îngrijești de propria sănătate, ceea ce îți va crea tot felul de probleme care se cer a fi urgent remediate. Reușești să te adaptezi ușor sarcinilor de lucru știind cum să fii un bun coleg, un sprijin real pentru ceilalți. Deviza ta, în această lună, este: „Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele.”Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Este o perioadă în care vei atrage cu mai multă ușurință atenția sexului opus, prin încredere în tine, umor și grija față de propria personaă. Este o lună favorabilă pentru întâlnirile romantice și implicarea, trup și suflet, într-o relație de dragoste. Nu este exclus să revii asupra unei relații de iubire din trecut și astfel să apară tot felul de discuții, reproșuri, acuzații care nu fac decât să îți creeze o stare de disconfort, îndeosebi la începutul lunii.    Acordă atenție la mijlocul lunii, atunci când ești predispus la ruperea unei relații de dragoste, poți intra în posesia unor secrete care te vor ajuta să iei o decizie fermă, vis-a-vis de relație. Sunt aduse acum la suprafață dorințe contradictorii, greu de ținut în frâu simțindu-te oarecum vulnerabil, sensibil, intuiția ajutându-te să vezi lucrurile, dincolo de aparențe.  În timpul liber ești preocupat să socializezi mai mult, să legi noi relații de prietenie și astfel să faci loc, în viața și sufletul tău, unei persoane care merită afecțiunea și dragostea ta. Putem vorbi despre o perioadă bună pentru a concepe un copil sau să te ocupi cu mai mult interes de educația propriului copil. Ai ocazia să trăiești cu intensitate o idilă romantică, îndeosebi după data de 21, descoperi trăiri noi, senzații pe care, poate, nu le-ai mai experimentat până acum. Este posibil să ai tot felul de trăiri ciudate, simți nevoia de a interacționa mai mult cu sexul opus.
            Relația de cuplu poate să treacă prin transformări intense și chiar nu mai ai chef să îți bați capul pentru a înțelege de ce, uneori, lucrurile evoluează într-o anumită direcție. Este timpul să înțelegi, să conștientizezi că Universul face alegerile potrivite pentru tine și că, indiferent de problemele din ultima perioadă în plan relațional, chiar ai nevoie de schimbări, de transformări, în relația de mariaj sau în plan sentimental. Nu te grăbi să tragi concluzii, atunci când vine vorba despre mariaj. De ceva ani treci prin tot felul de transformări, te-ai maturizat, ai trecut prin tot felul de pierderi și reconstrucții, vis-a-vis de relația de cuplu. Acum știi ce anume ai de făcut pentru a te bucura de viață, alături de partener, și de a înțelege că într-o relație sunt doi oameni și de ambii depinde liniștea și armonia în cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                             
          Informațiile, studiile, perfecționarea și călătoriile în interes de serviciu vor juca rolul principal în plan profesional. Ai avut ocazia să construiești noi strategii care țin de serviciu, carieră fiind timpul potrivit să treci la treabă și să folosești în avantaj personal efortul susținut pe care l-ai depus la locul de muncă. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu superiorii, îndeosebi în a doua parte a lunii, este necesară o mai mare moblizare din partea ta, mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere.
          La jumătatea perioadei te confrunți cu o stare de confuzie, sunt reluate unele discuții neplăcute în colectivul de muncă punându-ți astfel foarte serios întrebarea dacă merită să accepți o colaborare sau să îți schimbi locul de muncă. Folosești cu succes creativitatea, ideile originale în activitățile profesionale, în ciuda problemelor venite din partea invidioșilor. Publicitatea joacă nu rol destul de important pentru a te face văzut și apreciat iar aceasta îți va aduce succesul la locul de muncă. Ai șansa de a semna un contract de colaborare  avantajos, în preajma datei de 29. Este o lună în care te poți bucura de câștiguri care vin din domeniul imobiliar, al educației și/sau a divertismentului. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm, înțelegere și bunăvoință în relația cu colegii de lucru, spre sfârșitul acestei luni.
         În ceea ce privește finanțele, te bucuri de câștiguri, în special în primele zece zile ale acestei luni, cât timp cât vei profita de oportunitățile de progres și acumulare de bani în contul personal. Se cere mai multă prudență, mai ales dacă te-ai gândit să obții un credit bancar sau un împrumut de la prieteni. Nu te grăbi să semnezi acte, documente oficale, îndeosebi la jumătatea acestei perioade.

SanatateSănătate
       În această perioadă te bucuri de susținerea astrelor pentru a te recupera după o problemă de sănătate, o operație, o suferință sau o problemă de natură emoțională, îndeosebi în prima parte a perioadei. Treburile gospodărești te solicită foarte mult așa că nu evita să ceri ajutorul celorlalți membri ai familiei. Ești predispus la accidente casnice, îndeosebi în prima parte a lunii. Este o lună favorabilă practicării sportului, schimbării regimului alimentar și de viață. Nu te grăbi să faci analize sau o intervenție chirugicală, la începutul lunii dar și în preajma datei de 30.