Luna noiembrie 2020, Gemeni

Noiembrie 2020, Gemeni
003 Gemeni     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe creativitate, ai șansa de a relua o relație de dragoste, te ocupi mai mult de educația propriului copil, poate fi ocazia de a câștiga bani de pe urma unui hobby personal. Simți o mai mare nevoie de a te exprima prin intermediul scrisului, al artei. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important în viața ta, în această perioadă. Prin încredere și optimism reușești să îi ajuți pe cei din jur fiind de un real suport pentru cei din mediul tău. Poți avea succes la jocurile de noroc sau alt gen de speculații financiare. După data de 21 te poți bucura de recunoaștere și respect venite din partea unui superior sau ești mult mai solicitat la locul de muncă. Ești conștiincios, amabil, dedicat activităților desfășurate la serviciu. Dai dovadă de interes pentru tot ceea ce înseamnă relația cu colegii de lucru, igienă, alimentație, sănătate, terapii alternative. Deviza perioadei, pentru tine, este: Nu-mi place de acel om. Trebuie să-l cunosc mai bine.”Abraham Lincoln

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         În această lună te bucuri de noroc și voie bună în relația de cuplu. Dacă te-ai confruntat cu probleme până de curând, acum sunt șanse să se reinstaureze starea de bine, de încredere, optimism. Poate fi vorba despre o (re)împăcare, de revenire în viața ta a unui fost partener de viață. În această perioadă ai ocazia să reiei anumite discuții cu partenerul de viață reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Nu este prea plăcut interogatoriul la care ești supus dar nici modul în care încerci să primești de la celălalt anumite informații. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației, încet dar sigur, simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și sincer în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii. Niciodată nu este prea târziu să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață, prin ceea ce împărtășiți împreună.
          Din data de 21 lucrurile încep să capete mai mult contur, claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru.
         Atenție la avertismentul care vine în preajma datei de 19, atunci când te poți aștepta la un comportament impulsiv, la ruperea unei relații de dragoste, la gelozie și posesivitate care îți pot răsturna sistemul de valori și principii morale. Spre sfârșitul lunii interacționezi mai frecvent cu persoane de sex opus de la locul de muncă sau care au legătură cu domeniul socio-profesional. Apar noi oportunități de a da startul unei (noi) relații de amor care însă te va pune serios pe gânduri neștiind prea clar dacă se merită sau nu să te implici din punct de vedere afectiv.
         În această lună nu se poate vorbi de singurătate, doar dacă te încăpățânezi să rămâi singur.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Relația cu colegii de serviciu se desfășoară cu oarecare  neclarități, îndeosebi până în data de 20, fiind nevoie de mult calm, dedicare, răbdare din partea ta pentru a nu răbufni la nedreptățile din partea colegilor sau a colaboratorilor. Te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a da startul unui parteneriat, o colaborare de bun augur, îndeosebi din data de 20 și până la sfârșitul lunii. Sunt favorizate proiectele derulate în echipă, îndeosebi din 21, atunci când începi să te simți motivat să muncești susținut.
            În preajma datei de 24 te remarci prin umor și modestie, prin capacitate de muncă și modul în care îți expui propriile idei, ești de un real ajutor pentru cei din colectivul de muncă. Ai multe idei pe care vrei să le concretizezi primind la timp ajutorul de care ai nevoie. Ești preocupat, trup și suflet, pentru a îndeplini cu succes sarcinile de lucru. Te concentrezi acum asupra listei de obligații amânate din lipsă de timp sau resurse. Ai șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job care te va propulsa pe o nouă treaptă în carieră.
           În această lună este deosebit de important să nu te lași influențat de părerile și negativismul venit din partea unor colegi. Stai  departe de bârfe, de răutăți și urmează-ți propria cale încercând o abordare mult mai diplomată în relația cu un superior. Putem să vorbim și despre schimbări neașteptate, sunt aduse la suprafață lucruri de care nu erai conștient, în relația cu colegii de serviciu. Ești predispus la ruperea unei relații de colaborare, la anularea unui parteneriat, ca urmare a unor certuri, acuzații sau a unei intervenții neplăcute venite din partea unor dușmani care își manifestă pe față invidia și ura la adresa ta, îndeosebi în preajma datei de 19.
           Planul financiar este bine aspectat, cât timp nu te implici în tot felul de tranzacții, investiții imobiliare, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la un câștig venit prin intermediul partenerului de viață, în prima parte a lunii.

SanatateSănătate
       Stai destul de bine la capitolul energie, capacitate de refacere, cât timp nu exagerezi cu munca, efortul fizic și intelectual. Ai șansa de a găsi remediul pentru o problemă de sănătate mai veche sau vei apela cu mai multă deschidere la terapiile alternative. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 17, atunci când ești predispus la infecții, răniri, accidentări.