Luna noiembrie 2020, Fecioară

Noiembrie 2020, Fecioară
006 Fecioara     În această lună pui mai mult accent pe studiu, reluarea unor cursuri, reîntâlnirea cu profesori, persoane care pot să te ghideze către rezolvarea unor aspecte care necesită mai mult efort intelectual din partea ta. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi cursuri, să te perfecționezi fiind mult mai dornic să inițiezi noi relații de colaborare care au ca subiect principal schimbul de informații. Ai gusturi rafinate la nivel intelectual simțind nevoia profundă de a interacționa cu oameni interesanți, de la care ai ceva util de învățat. Călătorești mai mult, ai putere de convingere și entuziasm în exprimare. După data de 21 iei decizia să acționezi cu mai mult curaj și încredere, în sensul achiziției sau vânzării unei proprietăți. Este posibil să primești bani dintr-o moștenire sau ești susținut de partenerul de viață pentru a face schimbări legate de o casă, propriul domiciliu. Se anunță o perioadă în care ai ocazia să revii în locurile natale sau pui mai mult accent pe tot ceea ce ține de suflet, trecut, amintiri, securitate emoțională, relația cu părinții. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Mulți trăiesc viața, puțini o pricep.” Goethe

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        În prima parte a lunii îți va fi destul de greu să te faci înțeles de către celălalt, fie că este vorba despre partenerul de viață sau familie, colegi. Multe dintre problemele cu care te-ai confruntat în trecut, în plan relațional, revin acum cu și mai mare forță fiind pus în situația de a acționa, de a răspunde provocărilor adoptând un nou mod de a relaționa, de a-ți expune punctul de vedere. Se cere prudență, în ceea ce privește comunicarea în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 17, atunci când este posibil să apară tot felul de neînțelegeri datorate, în mare parte, implicării părinților în relația ta. Starea de confuzie, discuțiile legate, fie de o proprietate, fie relația cu părinții, nu fac decât să accentueze și mai mult distanța dintre tine și partener. Ai sentimentul că persoana căreia i-ai acordat încredere devine acum dușmanul tău și nu ai pe cine să te bazezi în momentele critice. Starea de neîncredere în partener îți poate crea probleme de relaționare cu familia, propriul copil.
          Nu sunt excluse cheltuielile și un oarecare exces de zel, atunci când vine vorba despre dovezi de iubire, îndeosebi în preajma datei de 19. Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu. În preajma datei de 30 se recomandă revizuirea unor proiecte derulate în comun cu perechea de viață, reconfigurarea unei relații de cuplu sau revenirea asupra unor discuții care vizează aspecte ce țin de casă, o proprietate.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se recomandă a da startul unei relații de dragoste după data de  21.

Cariera si baniCarieră și bani          
         Nu te grăbi să accepți colaborarea cu o firmă străină sau semnarea unui contract de muncă în străinătate, în preajma datei de 1. Tot atunci este posibil să ai parte de renunțarea la un contract de colaborare sau descoperi nereguli în cadrul unui parteneriat ceea ce implică și pierderi financiare. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            După data de 10 ai șansa de a participa la tot felul de cursuri, seminarii, călătorești mai mult în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți informații necesare celor din colectivul din care faci parte. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul, social și financiar. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere.
            În ceea ce privește finanțele este recomandat să dai dovadă de prudență, mai ales în intervalul 1 – 10, atunci când se reeditează anumite aspecte neplăcute legate de bani, investiții sau ești nevoit să îi ajuți pe cei dragi cu bani și astfel depășești bugetul personal. Va trebui să iei decizii bine calculate și să nu acționezi pripit. Evită achizițiile scumpe, până când nu verifici dacă merită efortul, din punct de vedere calitativ.
           La jumătatea acestei luni te poți aștepta la tot felul de neplăceri care țin de gestionarea banilor. Ești predispus la sancțiuni, plata unor amenzi sau a unor sume restante sau ești nevoit să apelezi la un credit pentru a mai plăti din datorii eventual încerci să investești într-o afacere personală care să îți aducă mai multe venituri. Nu este o lună potrivită pentru a da startul unei noi afaceri, colaborări.
          Spre sfârșitul lunii este recomandat să revii asupra unor oportunități legate de progresul tău în plan profesional având acum șansa de a relua cursuri de perfecționare sau poți intra în posesia unor informații care te determină să schimbi direcția în carieră.

SanatateSănătate
       Te simți bine, cât timp îți urmezi pas cu pas regimul de viață (auto) impus. De evitat excesele, de orice fel. La jumătatea lunii este posibil să fii expus unor pericole, accidentări, infecții, mai ales dacă practici un sport extrem. În preajma datei de 30 este recomandat să fii mult mai atent la consumul de medicamente, alcool, tutun precum și la posibile alimente care nu sunt favorabile organismului tău. Ești predispus la indigestii, viroze, poate să apară o stare generală de disconfort fizic.