Luna noiembrie 2020, Berbec

Noiembrie 2020, Berbec
001 Berbec         În această lună ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci ceea ce te va ajuta să îți împlinești obiectivele propuse. Este timpul să reevaluezi sau măcar să reașezi anumite acțiuni din trecut pe fundamente mult mai solide. Este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional dar și profesional. Din data de 21 ai chemarea interioară către cunoaștere dar și o dorință de a călători, de a explora noi orizonturi ale cunoașterii. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante, menite să te ajute să progresezi în carieră. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții, ai șansa de a evolua, de a interacționa cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma anumite cursuri de dezvoltare personală. Nu te mulțumești doar cu informații generale preferând să realizezi propriile căutări filozofice sau spirituale. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Răspândește lumina, iar întunericul se va risipi de la sine.” Erasmus

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Este o lună destul de provocatoare, la capitolul relație de cuplu, îndeosebi în prima decadă a perioadei, atunci când se pare că nu reușești să găsești un echilibru între carieră, sarcinile de serviciu și relația de cuplu. Fii prudent în preajma datei de 9, atunci când ai tendința să te lași purtat de impulsivitate, agresivitate și nu mai vezi punctul de vedere al celuilalt. Va trebui să dai dovadă de prudență, să îți temperezi comportamentul și să fii ceva mai înțelegător, atunci când vine vorba despre problemele din relația de cuplu.
            Până în data de 20 ai ocazia să primești răspunsuri la întrebările care te frământă: încotro ar trebui să mergi, la ce trebuie să renunți, ce anume este de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să păstrezi relația în care ești implicat. Este recomandat să încerci păstrarea echilibrului și să acorzi o mai mare atenție la necesitățile partenerului de viață. Înainte de a avea pretenții de la celălalt este bine să te privești în oglindă și să observi cât anume ești dispus să dăruiești, la ce ești în stare să renunți pentru a te face ascultat și respectat. Este o lună în care pot fi aduse la suprafață secrete, dorințe contradictorii, se discută despre iubiri din trecut, care încă îți dau târcoale. Nu este exclus să reiei o relație de amor mai veche care te predispune la probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă îți dorești să dai startul unei relații de durată, să lași deoparte aventurile și să te dedici trup și suflet unei (noi) relații sentimentale, îndeosebi după data de 14. Este timpul să te bucuri de pasiune și atenție venite din partea sexului opus reușind să stabilești o relație de cursă lungă, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni. La sfârșitul lunii te gândești tot mai serios la întemeierea întemeierea unei familii, la achiziția unei locuințe sau un schimb de locuință.

Cariera si baniCarieră și bani                       
        Încă de la începutul lunii pot să apară aspecte neplăcute, în ceea ce privește o colaborare, parteneriat sau pur și simplu în relația cu colegii. Sunt multe aspecte de lămurit în ceea ce privește un împrumut sau dacă aștepți bani de pe urma unei moșteniri sau trebuie să încasezi o sumă restantă. Se recomandă reluarea unor colaborări sau demararea unor proiecte care vizează obținerea de bani după data de 3 fiind o perioadă favorabilă pentru a relua anumite colaborări, un parteneriat sau pur și simplu pentru a renegocia un contract de muncă peste hotare sau cu o firmă cu capital străin.
            În a doua parte a lunii se poate vorbi despre o adevărată relansare în plan profesional, transformări profunde, ai capacitatea de a te mobiliza, concentra pe o afacere, un proiect de serviciu. Nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare cu parteneri/firme străine, îndeosebi în preajma datei de 18. Din data de 21 primești sprijinul să rezolvi eventualele crize apărute în carieră ținând cont de sfaturile unor persoane experimentate, este bine să te consulți cu oameni de încredere, care te-au mai ajutat și în trecut. Știi cum să îți spui punctul de vedere reușind să cooperezi optim în colectivul de lucru, la modul sincer, deschis existând totuși riscul să atragi dușmănii, datorită impulsivității.
          În data de 29 domeniul financiar este destul de bine aspectat fiind vorba despre prime, cadouri în bani, o posibilă moștenire, un partaj făcut în avantajul tău, primirea unor drepturi bănești, totul este să nu te grăbești. Este bine să eviți excesele și să o lași mai ușor cu cheltuielile, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți spori veniturile, de a obține beneficii financiare de pe urma unor parteneriate avantajoase.

SanatateSănătate
       Până la jumătatea lunii este recomandat să eviți sporturile extreme, implicarea în activități care te solicită din punct de vedere fizic întrucât ești predispus la accdiente, fracturi, probleme care țin de zona capului. Ești concentrat pe muncă, efort fizic ceea ce te predispune la epuizare fizică și mentală. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, mai ales în preajma datei de 17, atunci când este posibil ca problemele din domeniul profesional să declanșeze probleme mai vechi de sănătate.