Luna noiembrie 2019, Leu

Noiembrie 2019, Leu
005 Leu    Este un început de lună oarecum agitat, controversat în ceea ce privește schimbările pe care le vrei să faci, vis-a-vis de casă, o proprietate, o eventuală renovare sau schimbare de domiciliu. Este nevoie să revii asupra unor documente, să faci corecțiile necesare sau să reiei anumite discuții cu părinții pe tema unei case. Te gândești foarte serios să faci unele achiziții importante legate de casă, proprietate, schimbări în gospodărie. Simți nevoia de securitate în mediul tău familial. După data de 22 noiembrie se amplifică aspectele care țin de relația cu persoana iubită și tot ceea ce vizează creativitatea, imaginația, eventuale investiții, jocuri de noroc, ai ocazia să descoperi un nou hobby care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Nu este deloc de neglijat relația cu propriul copil sau este timpul să te gândești la conceperea unui copil. Deviza acestei luni, pentru zodia ta, este: „Într-o lume a amăgirii universale, a spune adevărul este un act de curaj.” George Orwell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
          În perioada analizată aici stai destul de bine la capitolul comunicare în relația cu cu sexul opus, ba chiar reușești să atragi cu mai mare ușurință atenția unei persoane de care ești interesat de ceva timp. Este momentul să te bucuri de beneficiile pe care le ai în plan sentimental știind cum să te faci foarte ușor remarcat, îndeosebi până în data de 26 noiembrie. Știi cum să atragi atenția prin umor, atitudine relaxată, plină de optimism și încredere de sine, mergi mai frecvent la petreceri, la tot felul de reuniuni, spectacole, la teatru, socializezi mai mult. În preajma datei de 5 ești tentat să dai curs unei (noi) relații de amor, fără să te gândești la consecințe, la ce anume implică un eventual compromis în plan relațional.
            La jumătatea lunii este indicat să eviți orice complicații în plan sentimental, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, întrucât există riscul să ajungi destul de ușor la certuri sau să fii prins „cu mâța în sac” și, vrei sau nu, va trebui să recunoști că nu ești tocmai corect cu persoana iubită.
          Din data de 22 noiembrie strălucești în relația cu sexul opus lăsându-te invadat de pasiune, de căldura și emoțiile unei iubiri trăite cu intensitate. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 24, la modul în care comunici cu persoana iubită, la destăinuirile pe care le faci sau la relația intimă în care te implici.
          În această lună  este important să pui pe primul plan comunicarea în relația cu sexul opus având ocazia să te bucuri de mai multă dragoste, pasiune și afecțiune.

Cariera si baniCarieră și bani                  
          Este o lună în care muncești mult și susținut dând dovadă de o bună organizare și seriozitate. Aștepți un răspuns important și ferm, un verdict, ceva care să pună capăt unei stări de nesiguranță, în plan profesional. Ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a obține ceea ce îți dorești, în carieră sau în cadrul unei colaborări. Vei trece prin anumite încercări, teste, confruntări în relația cu un șef care vrea, cu orice chip, să îți demonstreze că nu ești chiar atât de bun precum te crezi.
            În această lună creativitatea și intuiția vor juca un rol important în plan profesional. Este timpul să pregătești terenul pentru schimbările care vor urma. Te afli încă în faza de acumulare, ești la nivelul construcției unei fundații care își va arăta roadele pe termen îndelungat, în plan profesional. În a doua parte a lunii ești mult mai deschis către ceilalți reușind să transmiți ceea ce îți dorești cu adevărat și să impresionezi șefii prin capacitatea de a găsi idei ingenioase.
            După data de 20 noiembrie reușești să deblochezi situații greu de pus în mișcare (chiar și fizic, mașini, calculatoare, utilaje, etc.) găsind relativ ușor soluții salvatoare dintre cele mai ingenioase. Știi cum să te faci plăcut, respectat în mediul în care îți desfășori activitatea. Planul financiar este bine aspectat în privința călătoriilor, a comerțului dar și în publicitate, investiții imobiliare. Te bucuri de susținere financiară venită din partea familiei.
          În a doua parte a lunii este bine să fii mult mai atent la investițiile pe care le faci, la documentele pe care le semnezi întrucât ești predispus la pierderi, apar tot felul de provocări în plan financiar. Nu te baza pe banii unui partener de afaceri sau pe susținerea financiară venită din partea partenerului de viață în preajma datei de 24 noiembrie întrucât este posibil să apară tot felul de neplăceri cărora le faci față cu greu.

SanatateSănătate
       Este o perioadă în care se cere multă precauție din partea ta în ceea ce privește sănătatea fiind deosebit de important să nu exagerezi cu efortul fizic. Este recomandat să eviți impulsivitatea, nerăbdarea care te-ar putea conduce la accidentări ușoare, lovituri, există predispoziția la intervenții chirurgicale, în preajma datei de 5 și 24 noiembrie. Ești predispus la infecții, viroze, probleme renale sau legate de tensiunea arterială, dureri de cap, probleme stomatologice.