Luna noiembrie 2019, Gemeni

Noiembrie 2019, Gemeni
003 Gemeni      În această lună putem vorbi despre creativitate, ai șansa de a relua o relație de dragoste, te ocupi mai mult de educația propriului copil. Simți o mai mare nevoie de a te exprima prin intermediul scrisului, al artei, al unui hobby sau chiar prin ceea ce iubești. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important acum în viața ta. Prin încredere și optimism reușești să îi ajuți pe cei din jur fiind de un real suport pentru cei din mediul tău. Poți avea succes la jocurile de noroc sau alt gen de speculații financiare. Teatrul și activitățile sportive sunt domenii cărora le acorzi o atenție deosebită în această perioadă. După data de 22 te poți bucura de recunoaștere și respect venite din partea unui superior sau ești mult mai solicitat la locul de muncă. Ești conștiincios, amabil, dedicat activităților desfășurate la serviciu. Dai dovadă de interes pentru tot ceea ce înseamnă relația cu colegii de lucru, igienă, alimentație, sănătate, terapii alternative. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” William Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
          În această lună te bucuri de noroc și voie bună în relația de cuplu. Dacă te-ai confruntat cu probleme acum apare starea de bine, de încredere, de optimism. Poate fi vorba despre o (re)împăcare, de revenire în viața ta a unui fost partener de viață.
             În această perioadă ai ocazia să reiei anumite discuții cu partenerul de viață reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Nu este prea plăcut interogatoriul la care ești supus dar nici modul în care încerci să primești de la celălalt anumite informații. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației, încet dar sigur, simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și mai sincer în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii. Niciodată nu este prea târziu să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață, prin ceea ce împărtășiți împreună.
          Din data de 22 lucrurile încep să capete mai mult contur, claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru.
          Atenție la avertismentul care vine în preajma datei de 24 noiembrie, atunci când te poți aștepta la un comportament impulsiv, la ruperea unei relații de dragoste, la gelozie și posesivitate care îți pot răsturna sistemul de valori și principii morale.
          În preajma datei de 27 ai șansa de a da startul unei (noi) relații, o idilă romantică reușind să îți exprimi cu mai multă ușurință sentimentele, dorințele sau poți să reiei o relație care părea pierdută definitiv.  Ai ocazia să interacționezi mai frecvent cu persoane de sex opus, fie aflate pe alte meleaguri, fie este vorba despre o persoană de altă naționalitate. Cert este că apar noi oportunități de a da startul unei noi relații de cursă lungă gândindu-te tot mai serios la căsătorie.
          În această lună nu se poate vorbi de singurătate, doar dacă te încăpățânezi să rămâi singur. Cert este că spre sfârșitul lunii nu vei putea face față tentațiilor venite din partea sexului opus și astfel, fie că vrei sau nu, Luna Nouă din data de 27 noiembrie îți aduce șansa unui nou început în plan amoros sau poți întâlni o persoană de sex opus care vrea să împartă viața cu tine.

Cariera si baniCarieră și bani                   
          Relația cu colegii de serviciu se desfășoară cu oarecare sincope, neclarități, îndeosebi până în data de 20 noiembrie, fiind nevoie de mult calm, dedicare, răbdare din partea ta pentru a nu răbufni la nedreptățile care ți se fac acum, la locul de muncă.
            Te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a da startul unui parteneriat, o colaborare de bun augur, îndeosebi din data de 20 noiembrie și până la sfârșitul lunii. Sunt favorizate proiectele derulate în echipă, îndeosebi din 28 noiembrie, atunci când începi să te simți motivat să muncești susținut.
            În preajma datei de 24 noiembrie te remarci prin umor și modestie, prin capacitate de muncă și modul în care îți expui propriile idei, ești de un real ajutor pentru cei din colectivul de muncă. Ai multe idei pe care vrei să le concretizezi primind la timp ajutorul de care ai nevoie. Ești preocupat, trup și suflet, pentru a îndeplini cu succes sarcinile de lucru. Te concentrezi acum asupra listei de obligații amânate din lipsă de timp sau resurse. Ai șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job care te va propulsa pe o nouă treaptă în carieră.
          În această lună este deosebit de important să nu te lași influențat de părerile și negativismul venit din partea unor colegi. Stai  departe de bârfă, de răutăți și urmează-ți propria cale încercând o abordare mult mai diplomată în relația cu un superior. Putem să vorbim și despre schimbări neașteptate, sunt aduse la suprafață lucruri de care nu erai conștient, în relația cu colegii de serviciu. Ești predispus la ruperea unei relații de colaborare, la anularea unui parteneriat ca urmare a unor certuri, acuzații sau a unei intervenții neplăcute venite din partea unor dușmani care își manifestă pe față invidia și ura la adresa ta, îndeosebi în preajma datei de 24 noiembrie.
          Planul financiar este bine aspectat, cât timp nu te implici în tot felul de tranzacții, investiții imobiliare, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la un câștig venit prin intermediul partenerului de viață, în prima parte a lunii.

SanatateSănătate
       Stai destul de bine la capitolul energie, capacitate de refacere, cât timp nu exagerezi cu munca, efortul fizic și intelectual. Ai șansa de a găsi remediul pentru o problemă de sănătate mai veche sau vei apela cu mai multă deschidere la terapiile alternative. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 24 noiembrie, atunci când ești predispus la infecții, răniri, accidentări.