Luna noiembrie 2019, Capricorn

Noiembrie 2019, Capricorn
010 Capricorn       Este o lună în care te simți foarte bine, cât timp ești înconjurat de prieteni, de oameni care te susțin pentru împlinirea țelurilor personale. Ai un spirit altruist, deschis, ești dornic să te implici în colaborări, în tot felul de activități. Poți imprima grupului din care faci parte personalitatea ta putând juca, la modul firesc, rolul de lider. Nu te grăbi să pornești către o nouă direcție,în plan profesional, până când nu faci o analiză atentă a obiectivelor și a resurselor de care dispui. Cât timp vei beneficia de pe urma energiei pozitive, ai entuziasm și încredere în scopul tău, ritmul de evoluție va fi unul foarte bun. După data de 22 ai capacitatea de a te redescoperi, poți să clarifici anumite aspecte ale sinelui, să pătrunzi viața și evenimentele în profunzimea lor, ai ocazia să intri în posesia unor secrete. Spre sfârșitul acestei luni este posibil să te confrunți dorința de a te retrage departe de cotidian preferând momentele de solitudine.  Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Nu trebuie să îți fie teamă de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
          Ești preocupat de aspecte cear vizează cariera, casa, relația cu părinții, obligațiile pe care le ai față de anumite persoane care te-au ajutat în trecut numai că ai tendința să neglijezi relația cu partenerul de viață sau preferi să discuți mai mult despre proiecte, sarcinile de serviciu și prea puțin despre ceea ce vizează sentimentele, dorințele în plan amoros.
            Va trebui să-ți dozezi cu mai multă grijă energia încercând să găsești starea de echilibru între viața de familie și obligațiile carierei existând riscul să acorzi mai multă atenție la ceea ce cred șefii, dacă ești suficient de apreciat. Este posibil să îți manifești nemulțumirile, eșecurile de la serviciu în relația de cuplu, poți să intri în posesia unor secrete, ba chiar ajungi la certuri în relația de cuplu, datorate încăpățânării tale de a-ți împlini obiectivele profesionale cu orice preț. Discuții aprinse se preconizează a fi încă de la începutul acestei luni.
            Până în data de 20 noiembrie va trebui să fii prudent la tendința de a reveni asupra unei relații intime cu o persoană din trecut sau să te răzgândești în ceea ce privește promisiunile pe care le-ai făcut persoanei iubite.
            La mijlocul lunii, gelozia, posesivitatea se pot infiltra și mai mult în relația sentimentală dorindu-ți să primești mai multe explicații de la persoana iubită. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți ordonezi gândurile sau felul în care îți exprimi părerile pentru că ideile tale sunt  neclare și nu prea corespund realității imediate.
            Întâlnirile cu prietenii, ieșirile alături de partenerul de viață în excursii, la petreceri pot ajuta să vă apropiați mai mult, să dați un sens mai profund relației, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de oportunități, în plan sentimental. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, după data de 27 noiembrie, ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită alături de care să îți întemeiezi o familie.  
            La sfârșit de lună ai șansa de a te bucura de aprecierea venită din partea sexului opus putând avea o evoluție foarte frumoasă, în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani         
          În această lună beneficiezi din plin de ambiție, conștiinciozitate având ocazia de a reuși în plan social și profesional prin propriile forțe. Nu vei fi scutit de surprize neplăcute în relația cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, atunci când se reeditează anumite probleme care țin de comunicare, o colaborare sau necesitatea de a plăti anumite pagube, pierderi.
          În a doua parte a lunii preferi să acționezi în secret păstrându-ți astfel capacitatea de a te organiza singur, de a decide cum este cel mai bine pentru tine, fără să te lași influențat de cei din jur.
          În preajma datei de 24 va trebui să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la pierderi, exces de zel, orgoliu excesiv iar toate acestea pot conduce la certuri în relația cu superiorii, răsturnări de situație. Este o lună în care poți să lansezi idei, proiecte bine analizate dând dovadă de seriozitate și profesionalism. Sunt favorizate activitățile de grup, asocierile, știi cum să te faci înțeles putând să joci rolul de lider. Este o perioadă în care se remarcă posibilitatea de a obține o avansare importantă, cât timp vei da dovadă de diplomație. Te poți bucura de sprijinul venit din partea unui mentor, a unui ghid, în momentele de derută.
          În a doua parte a perioadei poți primi avantaje materiale ca urmare a unor investiții făcute în domeniul imobiliar. Totul va depinde de modul în care reușești să profiți de oportunitățile care vin din asocieri, prin intermediul publicității sau a grupului de prieteni.

SanatateSănătate
        Va trebui să dai dovadă de prudență cu propriul organism și să intervii cât mai prompt, în cazul în care apar probleme de sănătate. Te poți aștepta la apariția unor perioade de depresie, insomnii sau la recidivarea unor probleme de sănătate având însă capacitatea de a te revigora mult mai ușor, spre sfârșitul lunii. Poți avea probleme cu încheieturile, ești predispus la lovituri, căzături, mai ales în prima parte a lunii.