Luna noiembrie 2019, Berbec

Noiembrie 2019, Berbec
001 Berbec         În această lună ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci acum iar aceasta te va ajuta să reevaluezi sau măcar să reașezi anumite acțiuni din trecut pe fundamente mult mai solide. Este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional dar și profesional. Din data de 22 noiembrie ai o chemare interioară către cunoaștere dar și o dorință de a călători, de a explora noi orizonturi ale cunoașterii. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante, menite să te ajute să progresezi în carieră. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții, ai șansa de a evolua, de a interacționa cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma anumite cursuri de dezvoltare personală. Nu te mulțumești doar cu informații generale preferând să realizezi propriile căutări filozofice sau spirituale. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Dacă trecutul te nemulțumește, uită-l pe loc. Alcătuiește-ți o nouă viață în care să crezi.” Paulo Coelho  

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
         Este o lună destul de provocatoare, la capitolul relație de cuplu, îndeosebi în prima decadă a perioadei, atunci când se pare că nu reușești să găsești un echilibru între carieră, sarcinile de serviciu și relația de cuplu. Fii prudent în preajma datei de 5 noiembrie, când ai tendința să te lași purtat de impulsivitate, agresivitate și nu mai vezi punctul de vedere al celuilalt. Va trebui să dai dovadă de prudență, să îți temperezi comportamentul și să fii ceva mai detașat, atunci când vine vorba despre problemele din relația de cuplu.
            Până în data de 20 noiembrie ai ocazia să primești răspunsuri la întrebările care te frământă: încotro ar trebui să mergi, la ce trebuie să renunți, ce anume este de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să păstrezi relația în care ești implicat. Este recomandat să încerci păstrarea echilibrului și să acorzi o mai mare atenție la necesitățile partenerului de viață. Înainte de a avea pretenții de la celălalt este bine să te privești în oglindă și să observi cât anume ești dispus să dăruiești, la ce ești în stare să renunți pentru a te face ascultat și respectat. Este o lună în care pot fi aduse la suprafață secrete, dorințe contradictorii, se discută despre iubiri din trecut, care încă îți mai dau târcoale. Nu este exclus să reiei o relație de amor mai veche care te predispune la probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă îți dorești să dai startul unei relații de durată, să lași deoparte aventurile și să te dedici trup și suflet unei (noi) relații sentimentale, îndeosebi după data de 20 noiembrie. Este posibil să găsești marea iubire pe alte meleaguri, cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu sau vei cunoaște o persoană de altă naționalitate. Este timpul să te bucuri de pasiune și atenție venite din partea sexului opus reușind să stabilești o relație de cursă lungă. Nu este exclus să te gândești foarte serios să întemeiezi o familie, în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani              
          Încă de la începutul lunii se preconizează aspecte nu prea plăcute în ceea ce privește o colaborare, parteneriat sau pur și simplu în relația cu colegii. Mai ai multe aspecte de lămurit în ceea ce privește un împrumut sau dacă aștepți bani de pe urma unei moșteniri sau trebuie să încasezi o sumă restantă.
        Se recomandă reluarea unor colaborări sau demararea unor proiecte care vizează obținerea de bani, îndeosebi după data de 27 noiembrie fiind o perioadă favorabilă pentru a relua anumite colaborări, un parteneriat sau pur și simplu pentru a renegocia un contract de muncă peste hotare sau cu o firmă cu capital străin.
            Cert este că putem vorbi despre o adevărată relansare în plan profesional, transformări profunde, ai capacitatea de a te mobiliza, concentra pe o afacere, un proiect de serviciu. Ai ocazia să rezolvi eventualele crize apărute în carieră ținând cont de sfaturile unor persoane experimentate, consultându-te cu oameni de încredere și care te-au mai ajutat și în trecut. Nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare cu parteneri/firme străine, îndeosebi până pe 21 noiembrie. Știi cum să îți spui punctul de vedere reușind să cooperezi optim în colectivul de lucru, la modul sincer, deschis existând totuși riscul să atragi dușmănii, datorită impulsivității.
          În preajma datei de 24 noiembrie domeniul financiar este destul de bine aspectat fiind vorba despre prime, cadouri în bani, o posibilă moștenire, un partaj făcut în avantajul tău, primirea unor drepturi bănești, totul este să nu te grăbești. Este bine să eviți excesele și să o lași mai ușor cu cheltuielile, îndeosebi pe la jumătatea lunii.
Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți spori veniturile, de a obține beneficii financiare de pe urma unor parteneriate avantajoase.

SanatateSănătate
       Până în data de 20 noiembrie este bine să eviți schimbarea tratamentului întrucât există riscul să primești un diagnostic greșit. În prima parte a perioadei  ești concentrat pe muncă, efort fizic ceea ce te predispune la epuizare fizică și mentală. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, mai ales în preajma datei de 24 noiembrie. Ești predispus la accidente, fracturi, lovituri, probleme care țin de slăbirea sistemului imunitar, îndeosebi spre sfârșitul lunii.