Luna noiembrie 2019, Balanță

Noiembrie 2019, Balanță
007 Balanta      Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. Ești foarte ambițios, capabil să obții ceea ce dorești. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în prima jumătate a lunii. După data de 22 ești mult mai preocupat să înveți și să acumulezi cunoștințe, poți reveni asupra unor contracte, renegociezi o colaborare. Dai dovadă de generozitate și inspirație de moment dar și de impulsivitate, tendința de a vedea partea negativă a lucrurilor. Ești tot mai curios, mai ales atunci când este necesar să aprofundezi un nou domeniu care te incită. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Că ai căzut, nu are nici-o importanță deoarece numai modul în care te ridici contează.” Nelson Mandela

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
          În această perioadă se cere să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu partenerul de viață, la așteptările pe care le are celălalt de la tine. Nemulțumirile legate de bani, discuțiile în contradictoriu între tine și partenerul de viață riscă să declanșeze adevărate furtuni, reproșuri, acuzații de tot felul menite să îți creeze o stare de indispoziție generală.
             Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj și să o lași mai ușor cu părinții evitând să împărtășești acestora eventuale neînțelegeri din relația de mariaj. Se revine la o atitudine echilibrată în relația de cuplu după data de 20 noiembrie, atunci când reușești să comunici mult mai eficient ideile tale, știi cum să te faci înțeles de partenerul de viață.
            În preajma datei de 24 noiembrie este bine să fii prudent la ceea ce spui fiind necesar să acorzi mai multă atenție propriilor trăiri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine încercând să privești dincolo de aparențe. 
            În prima parte a lunii ești tentat să dai curs unei invitații de a te implica într-o relație de dragoste ceea ce te va deruta neștiind prea clar ce să faci, ce direcție să alegi, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. În preajma datei de 24 trăiești iubirea cu pasiune dedicâdu-te trup și suflet persoanei iubite.
            În a doua parte a lunii au loc discuții constructive având astfel șansa de a demara un proiect comun alături de partenerul de viață, menit să îți aducă și câștiguri financiare.
         În această lună ai astrele alături pentru a te lămuri ce anume vrei, încotro te îndrepți și ce ar fi mai bine pentru tine, mai ales atunci când vine vorba despre relația de iubire. Evită compromisul și nu te lăsa influențat de promisiuni care nu au legătură cu realitatea.

Cariera si baniCarieră și bani            
          Este o lună în care te simți testat, la capitolul relația cu ceilalți, ajungând chiar să te confrunți pe față, în mod direct cu adversarii, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o afacere, parteneriat. În prima parte a lunii ai tendința de a renunța definitiv la o colaborare care îți creează tot felul de pierderi, îndeosebi de natură materială. Nu este exclus să primești îndrumări, sfaturi venite din partea unei persoane de încredere și astfel te oprești la timp, înainte de a declanșa o mare pierdere în plan financiar.
            Din data de 28 noiembrie ai șansa de a  da startul unei colaborări, de a negocia în avantaj personal reușind să valorifici la maxim oportunitățile de a atrage mai multe fonduri în contul personal. Ai șansa de a semna un contract avantajos, spre sfârșitul lunii. Pe de altă parte ai ocazia să  primești o primă sau bani care ți se cuvin de mult timp, eventual de pe urma câștigării unui proces.
            În a doua parte a lunii acționezi cu mai multă încredere în ceea ce privește profesia, colaborarea cu colegii fiind mult mai dinamică, în avantajul personal. Ai multă inițiativă, te implici iar tot acest efort nu va rămâne fără rezultate. Mare atenție cui acorzi încrederea ta! Cert este că reușești să treci peste eventuale tensiuni și confruntări în relația cu colegii.
            O perioadă deosebit de tensionată în relația cu colegii sau colaboratorii este în preajma datei de 24, atunci când te simți de-a dreptul nedreptățit sau este posibil să îți fie anulat un contract de colaborare, fie deciziile pe care le iei se dovedesc a fi în dezavantajul tău.
            Beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Ai șansa de a semna acum un (nou) contract de muncă care îți va aduce beneficii reale, în plan financiar. Se leagă oarecum munca și călătoriile peste hotare, în interes de serviciu, sfatul astrologului fiind să nu te grăbești să semnezi acte importante, până când nu te consulți cu un expert. Discuții constructive, concretizarea unor idei sau confirmarea unor acțiuni demarate în trecut le-ai putea avea în preajma datei de 27.

SanatateSănătate
      Putem să vorbim despre o lună în care te vei strădui să faci față cu bine la solicitările fizice, la stres și agitația cotidiană. Ești predispus la insomnii, agitație mentală, există predispoziția către accidente, îndeosebi la locul de muncă, în a doua parte a lunii.  Este recomandat să eviți impulsivitatea, starea de agitație, în preajma datei de 24, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, probleme legate de zona capului sau probleme stomatologice.