Luna martie 2023, Berbec

Martie 2023, Berbec
001 Berbec       Deviza lunii, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold
    Încă de la începutul lunii preferi starea de solitudine, te preocupi mai mult de latura spirituală, ești dornic de liniște, stai departe de lume. În prima parte a lunii te simți oarecum dezorientat, dezamăgit de atitudinea unor persoane reușind cu greu să te mobilizezi și să revii la o situație, cât de cât echilibrată, în relația cu ceilalți. Nu te lăsa influențat de impresiile venite din partea celorlalți, ci caută să găsești resurse în propria ființă pentru a reuși să rezolvi problemele de sănătate și/sau profesionale.
                Din data de 20 martie lucrurile tind să se așeze tot mai favorabil pentru tine deschizând noi oportunități de progres și dezvoltare în plan personal. Este momentul potrivit de a dezvolta relații care te vor ajuta în plan socio-profesional dar și ocazia de a da startul unor relații de prietenie cu persoane de sex opus. Dacă ți-ai propus să te implici într-o nouă relație sentimentală se pare că ai astrele de partea ta pe tot parcursul acestei luni. Pe de altă parte, există riscul de a renunța la o relație în care ești deja implicat pentru a te orienta către o direcție nouă, în plan amoros. Se recomandă atenție la alegerile pe care le faci, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Până în preajma datei de 20 martie îți va fi mult mai ușor să exprimi propriile sentimente, să observi care este direcția relației în care ești implicat gândindu-te foarte serios să dai curs unei relații stabile, de lungă durată.
            Dacă ești într-o relație de mariaj, preferi să te implici în activități comune cu partenerul de viață, proiecte menite să aducă mai mulți bani în bugetul familiei. Nu vor lipsi însă contrazicerile, certurile în relația de mariaj datorate unor pierderi neașteptate sau a necesității de a investi într-o direcție care nu corespunde dorințelor tale. Provocările din plan relațional, îndeosebi în a doua parte a lunii, te vor ajuta să observi ceea ce vrei, ce anume ai nevoie, dacă merită să continui o relație care nu îți aduce sentimentul de împlinire.
            În prima parte a acestei luni ai ocazia să legi noi relații de prietenie cu persoane de sex opus, pentru celibatari fiind o perioadă propice pentru a observa dacă merită să dai startul unei (noi) relații de cursă lungă. Trecerea de la un simplu flirt la o relație serioasă se poate produce firesc, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prieteni sau poate chiar inima celui pe care îl iubești astfel că, până la sfârșitul lunii, ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de o persoană de sex opus simțindu-te apreciat, admirat redescoperind starea de echilibru și bună dispoziție. 
            Încă de la începutul lunii te gândești foarte serios să lansezi o nouă colaborare, un parteneriat important apelând la sprijinul prietenilor sau al unui grup, o asociație din care faci parte. Este important să îți asculți intuiția și să nu te lași angrenat în activități care te solicită peste măsură, din punct de evdere fizic și intelectual.
            Prima parte a lunii îți aduce multă inspirație, ajutor din partea unui grup, o asociație din care fac parte persoane cu multă experiență profesională. Până în data de 17 martie te faci remarcat în cadrul unui grup, conversezi cu mai multă ușurință iar publicitatea va juca un rol esențial pentru a te ajuta să promovezi mai repede în mediul tău de lucru. Totul este să nu exagerezi cu lauda și să nu promiți mai mult decât poți realiza. Încearcă să nu te implici în mai multe activități simultan întrucât există riscul să pari neserios pentru cei din mediul de lucru.
            Până în data de 19 martie este indicat să iei în considerare și ce se vorbește în „culise”, la bârfe care ar putea să îți aducă în vedere „jocurile” care se fac în mediul de lucru. Se anunță șansa unei noi relansări în carieră, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poate fi ocazia de a demara un proiect profesional important, cu „bătaie lungă”, care îți poate aduce și beneficiile materiale la care visezi de ceva timp. Relația cu șefii se mai detensionează încă din primul decan al acestei luni, atunci când este bine să porți discuții despre o mărire de salariu. Este o perioadă potrivită pentru a te face remarcat în mediul de lucru, să dai dovadă de conștiinciozitate, inspirație. Dacă ai ceva de spus nu da înapoi, exprimă-ți punctul de vedere cu diplomație și ai să observi că îți va fi mult mai ușor să îți împlinești obiectivele la care visezi de ceva timp. Timpul se va derula cu repeziciune, îndeosebi în a doua parte a lunii, abia dacă reușești să observi ce anume ai de schimbat, în ce fel te-ai putea mobiliza pentru a veni la zi cu restanțe care țin de proiecte, rezolvarea unor sarcini de lucru.
            Pe tot parcursul acestei luni se recomandă să acționezi cu mai mult curaj, atunci când vine vorba despre investiții, achiziții care se vor dovedi a fi în favoarea ta. A doua parte a lunii va fi destul de riscantă la capitolul finanțe, semnare de contracte care pot deveni nerentabile, din punct de vedere financiar.