Luna martie 2021, Vărsător

Martie 2021, Vărsător
011 Varsator     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe valorile materiale, câștigurile venite din muncă proprie, valorificarea talentelor de care dispui. Este necesar să te înarmezi cu multă ambiție, ai capacitatea de a fii atent la ce anume se vrea de la tine și dispoziția de a le oferi celorlalți ajutorul de care au nevoie. Trebuie doar să profiți de oportunitățile de progres care vin acum, îndeosebi în plan financiar. Ai foarte multe de recuperat, fie că este vorba despre timp, fie bani sau aspecte care țin de domeniul sentimental vei știi foarte bine să îți gestionezi timpul astfel încât să ajungi la zi cu tot ceea ce te interesează. După data de 20 martie vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate, pe studii, călătorii, acumularea de noi informații, comerț, simți nevoia de a socializa mai mult. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Este o lună în care ai de rezolvat aspecte care vizează trecutul tău sentimental. Pentru că nu te-ai desprins definitiv dintr-o relație este posibil ca aceasta să îți creeze probleme chiar și acum. Ești predispus la implicarea în relații de scurtă durată punând accent pe sexualitate dar și pe afinitățile intelectuale. Fii sincer cu tine și cu cei dragi și exprimă-ți temerile, așteptările, dorințele tale.
            În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu te puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. Fii prudent în preajma datei de 24 martie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor și a intervenției venite din partea părinților, nemulțumiți de aspecte care vizează relația ta de cuplu.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere sau vrei să atragi atenția asupra ta printr-o atitudine prea îndrăzneață sau prin tot felul de acuzații nejustificate la adresa partenerului de viață, cu deosebire în preajma datei de 28 martie. Nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite.
          Este o lună în care trăiești fiecare moment cu intensitate dedicându-te casei, familiei. Este momentul să te lași purtat de sentimente, fără să mai analizezi consecințele, în cazul în care îți împărtășești planurile de viitor alături de o persoană dragă. Este posibil să treci destul de repede de la bucuria de viață, starea de încredere și optimism la bătăi de cap serioase, care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Cariera si baniCarieră și bani                            
        În această lună ești preocupat în mod deosebit de resursele materiale, de felul în care ai putea atrage mai mulți bani în contul personal. Ești nevoit să plătești cât mai urgent anumite facturi restante, taxe, impozite, este recomandată prudența în ceea ce privește achizițiile pe care le faci pentru casă. Pe de altă parte, din data de 13 martie, ai ocazia să renegociezi un contract de muncă, să ceri o mărire de salariu sau primești vești bune, vis-a-vis de un loc de muncă mai bine plătit.
            Este o perioadă în care ești mult prea implicat în obligațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții existând riscul să îți neglijezi obligațiile profesionale astfel că se cere mai multă atenție în relația cu un șef sau autoritățile, îndeosebi în preajma datei de 24 martie.
          Pe tot parcursul acestei luni este recomandat să fii mult mai maleabil, atunci când vine vorba despre implicarea în colectivul de muncă fiind important să ții cont și de părerile și ideile celorlalți. La jumătatea lunii este recomandat să nu exagerezi cu glumele în colectivul de muncă pentru că nu toată lumea înțelege ce ai vrut să transmiți și nu faci decât să încordezi atmosfera de aici. Atenție la eventuale atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, a adversarilor, îndeosebi la jumătatea lunii.  
         Intervalul 16 – 21 martie este o perioadă de reevaluare a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ceea ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi. Poate fi o perioadă de relansare, în ceea ce privește asocierile, negocierile, călătoriile și înscrierea la cursuri care te pot avantaja pe termen îndelungat în carieră.

SanatateSănătate 
         În primele zece zile ale lunii organismul are tendința să cedeze și astfel poți să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este o lună agitată, cu tot felul de controverse, griji ce ar putea să te destabilizeze, la nivel fizic dar și psihic. Te poți confrunta cu insomnii, probleme digestive, o recidivare a unei probleme de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 26 martie. Tot ce ai de făcut este să respecți orele de masă și de odihnă și să o lași mai ușor cu nervii. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.