Luna martie 2021, Taur

Martie 2021, Taur
002 Taur       În prima parte a lunii se reiau discuțiile pe tema unor relații de prietenie fiind posibil să renunți definitiv la relații care nu mai corespund așteptărilor tale. Au loc evenimente legate de prieteni, organizații, de propriile iadealuri de viață, nevoia de apartenență la un grup, de implicare în proiecte de grup. Sunt favorizate activitățile care implică publicitate, originalitate, consiliere, gesturi altruiste, ești atras de aspecte care pot să te promoveze în grupul din care faci parte. Dai startul unor activități menite să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social și profesional. Chiar dacă vor mai apărea și provocări din partea unor prieteni, vei reuși să gestionezi cu diplomație eventualele neînțelegeri, îndeosebi după data de 13 martie. Din data de 20 martie ești mult mai dornic să te implici în acțiuni caritabile, să dezvolți  activități nonprofit, să investești bani în tot felul de evenimente care vin în ajutorul celor care au nevoie de ajutor, de susținere morală și financiară. Spre sfârșitul lunii alegi să te retragi în lumea ta, să îți vezi liniștitit de treburi încercând să te preocupi mai mult de propriul suflet sau să duci la bun sfârșit un proiect profesional. Ești atras de latura spirituală a existenței, de finalizarea unor studii care vizează dezvoltarea personală. La sfârșitul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă de introspecție, nevoia de odihnă, relaxare și îngrijire a propriului organism. Deviza lunii, pentru tine, este: „Iubirea nu este doar îmbrăţişarea apei care hrăneşte şi sprijină, ci şi focul spiritului care purifică.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Lucrurile revin cu oarecare intensitate în viața ta în plan amoros trezind în tine o nevoie profundă de a te bucura de pasiune. Până în data de 21 martie ai ocazia să interacționezi mult mai ușor cu persoane de sex opus prin intermediul grupului de prieteni, să te îndrăgostești cu ocazia unor întâlniri la petreceri, socializării prin intermediul internetului. Este timpul să dai startul la noi relații de prietenie, îndeosebi dacă ai trecut printr-o perioadă mai apăsătoare din punct de vedere sentimental.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj te bucuri de aprecierea partenerului de viață, mergeți împreună la petreceri, vizionați spectacole, vă înconjurați de prieteni, vă distrați mai mult lăsând pe un alt plan grijile cotidiene. Nu vor lipsi însă discuțiile din relația de cuplu, atunci când vine vorba despre bugetul familiei, noi posibilități de a atrage mai muți bani în cont printr-o muncă derulată în comun cu partenerul de viață.
            Din data de 21 martie este timpul să observi nuanțele unei relații de iubire, ce anume vrei de la celălalt, dacă merită să accepți jumătăți de măsură, compromisuri sperând că doar așa vei găsi starea de împlinire astfel că este posibil să revii la o relație de iubire în secret, să te bucuri de trăiri intense neștiind, practic, ce alegere să faci, dacă vrei să mai accepți compromisul sau să îți iei rămas bun pentru totdeauna.
La sfârșitul lunii devii mult mai conștient de modul în care trebuie să fie lucrurile în cadrul unei relații sentimentale, ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Ai sentimentul că treci de la agonie la extaz, îndeosebi în ultimul decan al lunii. Trebuie doar să iei lucrurile așa cum sunt și să nu îți pierzi răbdarea și încrederea în tine. Ești plin de ambiție, curaj, capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj, cât timp discuți deschis cu partenerul de viață, despre așteptările pe care le ai de la acesta. Chiar dacă muncești mult în plan profesional ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie să iei decizii care privesc casa, familia. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesare echilibrării atmosferei din relația de cuplu.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu astrele favorizează startul unei relații de cursă lungă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să vezi adevărata latură a unei relații de amor, îndeosebi spre sfârșitul lunii, ceea ce te va ajuta să te eliberezi dintr-o relație nefavorabilă, să lași în urmă un trecut amoros care te-a epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          La începutul lunii se reiau discuțiile pe tema unei colaborări derulate în trecut în cadrul unei organizații fiind nevoie de mai multă atenție și dedicare din partea ta. Este posibil să revină prieteni care au nevoie de suportul tău moral, de sfaturile tale sau chiar tu revii asupra unui hobby care îți aduce și beneficii financiare. Nu este exclus să fii ales lider, să contribui cu totul felul de propuneri în cadrul unui grup în care contribui cu idei ingenioase. Totul este să îți faci datoria acolo unde te afli și să colaborezi, să fii atent la detalii în colectivul de muncă, să te implici, să îi susții pe ceilalți cu sfaturile și expriența ta profesională. Nu va lipsi mediatizarea propriilor abilități, ocazia de a descoperi noi resurse de a-ți crește veniturile, datorită creativității și inpirației tale. Nu este exclus să primești un ajutor neașteptat din partea unor persoane cu autoritate care dețin funcții de răspundere, persoane care au încredere că ideile tale pot aduce multe câștiguri care să-i avantajeze pe cei implicați în asociere.  
            În prima parte a lunii, în ciuda unor probleme venite din partea competitorilor, ești susținut oarecum din umbră de către superiori ceea ce te va ajuta să concretizezi un ideal, în plan profesional. Este posibil să dezvolți o nouă colaborare, un proiect ambițios, în cadrul unui grup, care implică multă dedicare și asumarea de noi responsabilități. Spre sfârșitul lunii ideile creative, originale te vor ajuta să lămurești situațiile oarecum confuze de la locul de muncă. Beneficiezi de resurse suficiente pentru a face față cu bine oricăror provocări în plan profesional. Tot ce ai de făcut este să îți urmărești realizarea propriului țel și să bați în retragere, ori de câte ori se vrea să fii implicat în acțiuni care nu sunt favorabile pentru cariera ta. O comunicare sinceră, directă cu un superior te poate ajuta să scapi cu bine din confruntările cu colegii invidioși pe capacitățile tale creative, pe capacitatea ta de a veni cu idei noi, originale, inedite. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru fiind de un real sprijin, atât pentru colegi, cât și pentru superiori.
            În ceea ce privește planul financiar pot apărea noi posibilități de câștig pe tot parcursul acestei luni. Se recomandă prudență la deciziile financiare, îndeosebi în preajma datei de 24 martie. În această perioadă evită să semnezi orice contract de muncă sau să dai curs unei colaborări, asocieri întrucât ești predispus la peirderi de bani. Nu te grăbi să faci cumpărături sau să iei decizii care implică investiții financiare!  

SanatateSănătate
       Chiar dacă ai putere de muncă va trebui să fii chibzuit și să îți iei pauze de relaxare întrucât ești predispus la viroze respiratorii, probleme de natură renală, insomnii,  îndeosebi în a doua parte a lunii. Îți sunt favorabile plimbările în mijlocul naturii, detașarea de probleme cotidiene, sportul, masajul de relaxare, o cură de vitamine. Îți prinde foarte bine să socializezi, să îți exprimi propriile temeri, eșecuri, să conștientizezi suferințele, traumele din trecut. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să cunoști persoane cu ajutorul cărora redescoperi noi modalități de vindecare, eventual apelezi la terapii alternative.