Luna martie 2021, Scorpion

Martie 2021, Scorpion
008 Scorpion      Este o lună în care vei pune mai mult accent pe creativitate, nevoia de dragoste, distracție. Iubești, te bucuri de realizările propriului copil. Ai sentimentul de împlinire prin intermediul copilului, te preocupi mai mult de educația acestuia. Treci de la o extremă la alta reușind să te redresezi, cât timp simți că ești iubit, dorit și ai cu cine să împărtășești propriile emoții, trăiri. Din data de 20 martie te axezi mai mult pe profesie, relația cu colegii de serviciu. Munca este bazată pe nevoia de informare, studiu, comunicare, faci mai multe călătorii în interes profesional, te gândești foarte serios să schimbi direcția în carieră. Poate fi ocazia de a interacționa mult mai eficient cu șefii, de a găsi noi oportunități de angajare, îndeosebi dacă ești în căutarea unui job de ceva timp. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Lupta întărește pe cel slab și primejdia mărește pe cel tare.” Alecu Russo

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
      Se anunță o lună de primăvară pe care o trăiești cu pasiune și intensitate în plan sentimental. Nu vei duce lipsă de flirt, implicarea în aventuri, manifestarea cu mai mult curaj a propriilor sentimente reușind să cucerești cu ușurință atenția sexului opus. La începutul lunii ești oarecum neîncrezător în ceea ce privește relația de cuplu sau chiar tu ești cel care amplifică starea de tensiune din relație, datorită problemelor de la locul de muncă. Evită să implici părinții, familia în problemele care țin de mariaj fiindcă este posibil ca, de la simple conversații, să se ajungă la certuri destul de serioase în relație, doar pentru că ceilalți au înțeles cu totul altceva din cea ce ai vrut să exprimi.
            În intervalul 16 – 21 martie apar noi șanse a a revigora relația de cuplu sau vrei să faci o schimbare neașteptată în cadrul relației încercând astfel să alungi starea de rutină. Totul depinde de modul în care abordezi situațiile cu care te confrunți și nu exagerezi orice eveniment mai puțin plăcut. Pui la cale tot felul de proiecte, te sfătuiești cu părinții, familia, poate fi vorba despre o schimbare de domiciliu, șansa de a reveni la echilibru în relația de cuplu. Totul depinde de modul în care gestionezi situațiile conflictuale din relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 24 martie, atunci când pot apărea certuri din lucruri mărunte, care au legătură cu o investiție făcută în trecut sau aspecte care țin de educația propriului copil.
         La sfârșitul lunii, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și afectiv. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare prin intermediul cărora vei cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere erotic, sexual. Ai  șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În primul decan al acestei luni te confrunți cu tot felul de probleme legate de locul de muncă, răzgândiri, confuzii, aspecte neplăcute care țin de relația cu colegii. În prima parte a lunii analizate este momentul să te bucuri de noi posibilități de relansare sau reevaluare a unei colaborări, să fii mult mai încrezător că poți face schimbări în plan profesional fără să îți pară rău de ceea ce lași în urmă. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când este necesar să stai la discuții cu persoana iubită despre o investiție care nu merită să fie făcută în această perioadă. Din data de 13 martie apar noi posibilități de relansare în domeniul tău de activitate apelând la inpirație, creativitate, poate fi ocazia de a transforma un hobby într-o afacere personală, destul de rentabilă, din punct de vedere financiar. Din data de 20 martie se mai liniștesc oarecum lucrurile în plan profesional având sentimentul de respiro, ca și cum nu mai ești purtat de colo-colo de obligațiile care țin de locul de muncă. Totul este să fii chibzuit, atunci când vine vorba despre achiziții și s-o lași mai ușor cu cheltuielile. Vrei să investești în domeniul imobiliar sau îți schimbi locuința, renovezi și astfel pot să apară tot felul de cheltuieli neprogramate. După data de 28 martie sunt favorizate proiectele profesionale, demararea unei noi activități care poate să te avantajeze în plan profesional, ești susținut de colegi pentru a-ți împlini obiective importante în plan profesional. Ai șansa să găsești mult mai ușor un loc de muncă care să te avantajeze și din punct de vedere financiar. Știi exact ce ai de făcut dar se pare că, în a doua parte a lunii, te simți presat de timp și de șefi fiind nevoie de foarte multă răbdare din partea ta.
            În ceea ce privește banii, se poate vorbi despre câștiguri venite din muncă proprie, un oarecare noroc în a primi bani dintr-un proiect derulat în trecut sau ca urmare a unei investiții făcute cu ceva timp în urmă. Dacă te-ai decis să semnezi un nou contract de muncă, este bine să faci acest lucru în a doua parte a lunii, îndeosebi din data de 20 martie. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei în preajma datei de 24 martie, atunci când este posibil să intervină probleme care vizează o asociere, un proces sau un împrumut care se va dovedi a fi în defavoarea ta.

SanatateSănătate
          Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Din data de 20 martie apar noi posibilități de a găsi un tratament eficient pentru o problemă de sănătate cu care te cofnrunți de ceva timp. Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, îndeosebi în prajma datei de 28 martie. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, după o problemă de sănătate.