Luna martie 2021, Săgetător

Martie 2021, Săgetător
009 Sagetator       Te remarci prin energie, ambiție, inițiativă, dispui de energia necesară pentru a face față situațiilor neprevăzute care țin de casă, familie. Este important să îți creezi un loc al tău, în care te simți în siguranță, te poți detașa de grijile cotidiene. Poate vei resimți o mai mare nevoie de a reveni la locurile natale, de a te reîntâlni cu oameni dragi pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Din data de 20 martie se observă o revigorare a vieții amoroase, au loc evenimente legate de iubirea dăruită, de copii, creativitate, îți asumi rolul de părinte fiind mult mai preocupat de educația propriului copil. Este o perioadă de creativitate, în care ai ocazia să culegi beneficii materiale de pe urma unui hobby. Sunt favorizate activitățile culturale, divertismentul, resimți nevoia de aventură, flirt, joc dar și de mișcare, sport. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Fii blând cu tine însuţi. Nimeni altcineva nu-ţi poate rezolva viaţa şi nu-ţi poate aduce o bucurie pe care nu o simţi deja în inima ta.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În această lună dragostea te însoțește dându-ți un imbold deosebit, putere de muncă, capacitatea de a te revigora după o perioadă agitată. Relația de cuplu trece prin perioade oarecum tensionate având totuși capacitatea de a te mobiliza și de a găsi cea mai bună alternativă pentru a comunica efecient și chiar de a salva relația. Pot apărea probleme în relația de cuplu, îndeosebi datorate relației cu părinții, a neînțelegerilor pornite de la bani, modul în care sunt cheltuiți. Încă de la începutul perioadei vei pune mai mult accent pe relația cu familia, rezolvarea problemelor care vizează propria gospodărie, încercarea de a găsi posibilități de a schimba domiciliul sau de a renova propria locuință. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta pentru a reuși să ajungi la un consens cu partenerul de viață.
             În prima parte a lunii se reiau discuțiile cu partenerul de viață pe tema spațiului locativ, ce achiziții ar trebui să mai faceți, schimbările pe care le-ați tot amânat și vizează familia. Nu este exclus să fie readuse în discuție aspecte mai puțin pozitive în relația cu părinții, pe tema mariajului tău. Se cere prudență la modul în care îți expui propriile păreri, vis-a-vis de partenerul de viață, în preajma datei de 24 martie, întrucât aceste informații ar putea fi folosite împotriva ta și reușești cu greu să restabilești echilibrul în relația de mariaj.
            Din data de 20 martie este timpul să te bucuri din plin de iubire, să dai startul unei relații sentimentale, dacă nu ești deja angrenat într-o relație. Treci foarte repede de la conversații amicale la declarații înfocate de dragoste, înâlniri care îți dau speranța că viața poate fi trăită din plin, cât timp ai cui să împărtășești emoțiiile, pasiunea. După data de 20 martie porți discuții mult mai intense, despre conceperea unui copil sau unele probleme care țin de o eventuală sarcină.

Cariera si baniCarieră și bani 
        Este o lună dinamică reușind să te mobilizezi, atunci când vine vorba să te implici în cadrul priectelor de grup. Beneficiezi de noi oportunități de a progresa în plan profesional punând accent pe expriența acumulată de-a lungul timpului. Familia te susține în demersurile tale profesionale iar conversațiile cu o persoană mai în vârstă ar putea să te ajute să privești domeniul tău de activitate dintr-un punct de vedere mai interesant. Poate fi o perioadă în care ești nevoit să îți schimbi domiciliul pentru a fi mai aproape de locul de muncă. În intervalul 4 – 21 martie  sunt avantajate investițiile imobiliare, obținerea unei case, schimbarea domiciliului. 
        De evitat semnarea unui contract de muncă sau colaborare în preajma datei de 24 martie. Porți discuții constructive cu un superior având ocazia să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Ar trebui totuși să dai dovadă de mai mult calm, de răbdare și înțelegere în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 24 martie.
       În a doua parte a lunii este posibil să primești susținere financiară din partea unor persoane mai în vârstă. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate care țin de casă, reparația unui obiect electrocasnic, renovarea propriei locuințe. Pe tot parcursul lunii beneficiezi de energie, dinamism, inspirație, în ceea ce privește folosirea abilităților, a resurselor de care dispui, în sensul câștigului financiar.

SanatateSănătate
       În această lună  simți că ai energie și nevoia de a face plimbări în mijlocul naturii. Revii la un sport pe care îl practicai cu multă plăcere în trecut sau la drumeții făcute împreună cu prietenii. În preajma datei de 24 martie ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește problemele care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, mai ales în a doua parte a lunii.