Luna martie 2021, Rac

Martie 2021, Rac
004 Rac    Prima parte a lunii se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește studiile, implicarea în activități având ca temă principală spiritualitatea, abordarea unei noi filozofii de viață, explorarea de noi orizonturi culturale. Este posibil să reiei studii care te ajută să obții calificările necesare domeniului profesional. Are loc un proces de maturizare în plan mental dar și afectiv, emoțional punând în prim plan nevoia de expansiune, de explorare a unui univers, atât interior, cât și exterior ajutându-se astfel să înțelegi mai bine lumea și viața. În a doua parte a lunii se amplifică tot ceea ce ține de carieră, imagine în plan public, schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Relaționezi mai frecvent cu superiorii reușind să impresionezi prin deschiderea ta către progres profesional. Apar schimbări oarecum neașteptate în plan profesional fiind nevoit să acționezi prompt. Este important să acționezi în cunoștință de cauză informându-te din cât mai multe surse, înainte de a lua o decizie fermă. Timpul poate fi de partea ta, dacă ești organizat și concentrat pe îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Chiar dacă vei mai avea și momente de îndoială, de nehotărâre, în ceea ce privește relația de mariaj, vei reuși să te descurci și să observi că se poate ajunge la o mai bună comunicare, deschidere către nevoile celui drag, îndeosebi în a doua parte a lunii. În prima parte a lunii privești cu mai multă maturitate relația de cuplu, în ciuda avertismentelor de a acorda atenție la detalii și de a nu cădea pradă visării, iluzionării, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Din data de 21 martie resimți o mai mare nevoie de iubire, de a cuceri sau a te lăsa cucerit, de a pune pe primul plan conexiunea, la nivel emoțional dar și intim, în relația cu persoana iubită. Acordă atenție în preajma datei de 24 martie, atunci când pot apărea tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație intimă. Este posibil să te lași condus de pasiune, gelozie și să nu mai vezi realitatea situației cu care te confrunți. Las-o mai ușor cu gelozia, cu posesivitatea, ascultă-ți intuiția și nu te ambala, imediat cum afli căte o bârfă, vis-a-vis de relație, îndeosebi dacă este vorba despre relația de mariaj.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, pe la mijlocul lunii sunt șanse mari să faci cunoștință cu o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta amoroasă. Este bine să nu refuzi invitația la petrecere, spectacol, plimbări alături de prieteni întrucât nu știi de unde pot apărea noi oportunități de a da startul unei noi relații de amor. În a doua parte a lunii poate fi șansa de a revigora relația de cuplu, îndeosebi dacă ați trecut prin niște probleme de natură afectivă sau ca urmare a unor pierderi de natură materială care au marcat relația. Este momentul conștientizării rolului pe care îl are fiecare și șansa de a trăi cu pasiune relația de mariaj. În preajma datei de 28 martie pot apărea neplăceri ce vizează relația cu părinții, dezvăluirea unor secrete legate de casă, o proprietate care riscă să destabilizeze relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                             
          Este timpul să demarezi acțiuni nonprofit, să te implici mai mult în cadrul unui grup venind cu tot felul de idei și chiar susținere financiară. Ai tendința de a da înapoi, atunci când te confrunți cu obstacole. Fii atent la detalii, asumă-ți responsabilități și învață să fii ferm pe poziție, fără să te mai cramponezi de ce spune lumea. Este o lună în care vei pune mai mult accent pe colaborări, dezvoltarea unor parteneriate, asocieri menite să îți aducă și beneficii materiale. Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău având grijă să lanseze informații false, din dorința de a te face să renunți la țelurile tale, tot ce ai de făcut este să o iei de la capăt și, mai ales, trebuie să te desprinzi dintr-un mediu viciat și să renunți la oamenii care s-au folosit în mod egoist de capacitățile tale, de informațiile de care dispui.
            În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Ai ocazia să urmezi cursuri de perfecționare, să obții certificările de care ai nevoie pentru a obține astfel avantaje în domeniul în care activezi. Este posibil să primești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate. În preajma datei de 24 martie este bine să eviți semnarea unui contract de colaborare, obținerea de fonduri, împrumuturi, un credit bancar întrucât ești predispus la pierderi, probleme de natură financiară, ca urmare a luării unor decizii sub impulsul de moment. Acordă atenție în preajma datei de 28 martie, atunci când ești predispus la pierderi de bani ca urmare a unor investiții neinspirate sau a unor schimbări legate de domeniul imobiliar.
          În această lună ai ocazia să obții recunoașterea de care ai nevoie, cât timp ții cont de îndrumările primite din partea unor șefi, oameni care dețin funcții de răspundere și sunt hotărâți să te ajute în demersurile tale.

SanatateSănătate
       Datorită agitației, a dorinței de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este posibil să te confrunți cu insomnii, nervozitate excesivă. Ar trebui să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci, la orele de odihnă și relaxare. În preajma datei de 28 martie ești predispus la probleme care țin de circulația sanguină, migrene, probleme renale. Nu este exclus să apelezi la meditație, la masaj și alte forme de tratament menite să te ajute să te revigorezi, din punct de vedere psihic-emoțional.