Luna martie 2021, Pești

Martie 2021, Pești
012 Pesti       În această lună se poate vorbi despre reevaluarea propriei atitudini, vis-à-vis de relația cu ceilalți, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că vorbim de rude, prieteni sau colegii de muncă. Ai șansa să te redescoperi, să te redefinești, să adopți o atitudine nouă în fața unor situații care, până mai ieri, păreau confuze, greu de definit. Este o perioadă în care ai ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de asociere menite să te ajute să progresezi și în plan profesional. În a doua parte a lunii apar noi oportunități de a investi mai mult timp și resurse în interesele care țin grupul din care faci parte. După data de 20 martie ești mult mai preocupat de resursele personale de care dispui, de modul în care ai putea folosi abilitățile și talentele pentru a atrage și mai mulți bani în bugetul personal. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Încă de la începutul lunii se va resimți o profundă revigorare a relației de mariaj. Primăvara îți dă posibilitatea să privești cu mai mult optimism relația actuală, să te bucuri de momente de încântare, de noi posibilități de a dezvolta o afacere sau un proiect derulat împreună cu partenerul de viață. Beneficiezi de mai mult ajutor, susținere, atenție din partea partenerului de viață iar călătoriile făcute împreună vă ajută să priviți dintr-o perspectivă optimistă lumea și viața.
            Nu este exclus ca, la jumătatea perioadei, să apară discuții în cadrul relației având ca subiect principal banii, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Acordă atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât poate apărea riscul de a rupe relația. Ai sentimentul că ești neînțeles, că ți se ascunde ceva reușind cu greu să aduci dovezi palpabile. Nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații partenerului de viață, până când nu te lămurești ce vrei din relația de mariaj. Ești predispus la gelozie, posesivitate care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. În a doua parte a lunii ai ocazia să petreci alături de partenerul de viață momente de veselie, romantism, afecțiune având parte de împliniri care țin de familie. Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi din relația de cuplu care au avut la origine tentative de infidelitate, gesturi incorecte ceea ce a determinat certuri, acuzații, gelozie. Este momentul să îți recunoști greșeala sau să accepți că ai exagerat și să faci o alegere clară, în ceea ce privește relația de mariaj.
          Spre sfârșitul lunii ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale, totul este să fii atent la ce anume ți se promite sau la alegerea pe care o faci. Ești dispus să te implici într-o (nouă) relație de la care ai mari așteptări visând să întemeiezi o familie cu persoana de sex opus abia întâlnită putându-se vorbi despre dragoste la prima vedere. Este nevoie de mai mult timp petrecut în doi discutând cu sinceritate ce anume îți place și ce nu, ce așteptări ai de la celălalt.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Încă de la începutul lunii ești ferm hotărât să faci schimbări în cadrul unei asocieri sau în relația cu colegii și colaboratorii pentru ca astfel să atragi mai mulți bani în bugetul personal. Ești inspirat să investești, îndeosebi dacă este vorba despre domeniul imobiliar. Vrei să faci schimbări legate de locul de muncă, renovezi sediul sau achiziționezi obiecte necesare desfășurării activităților profesionale. Poate fi ocazia de a întâlni persoane dispuse să se implice în cadrul unui proiect lansat de tine. Nu vei duce lipsă de inițiativă, ambiție, ceea ce te va ajuta să treci peste obstacole venite din partea familiei.
            Este o lună în care se cere revizuirea atitudinii în relația cu șefii sau cu autoritățile având capacitatea de a lega prietenii cu persoane influente, capabile să te susțină în demersurile tale profesionale. Este bine să analizezi cu atenție oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a culege roadele unei munci susținute, de a concretiza idei, informațiile și experiența profesională. După data de 20 martie ai șansa să atragi mai mulți bani în bugetul personal datorită capacității de a negocia și folosi în avantaj personal anumite informații, relații cu persoane influente. Poate fi vorba despre câștiguri venite de pe urma unor investiții făcute în trecut sau ca urmare a valorificării abilităților de care dispui. Se recomandă prudență în preajma de 24 martie,  atunci când pot apărea confuzii legate de acte, documente, un contract de muncă. Evită să semnezi sau să dai un răspuns pe loc. Apelează la persoane bine pregătite, care dețin mai multe informații despre problema cu care te confrunți. În preajma datei de 30 martie dar și spre sfârșitul lunii ești susținut de către un superior pentru a obține un post de coordonator sau o avansare la locul de muncă. Ai capacitatea de a demara proiecte ambițioase și de a-i mobiliza pe ceilalți, totul este să îți revizuiești atitudinea în colectivul de muncă și să nu te lași copleșit de responsabilități.

SanatateSănătate
       În această lună este important să nu te lași copleșit de griji, de nemulțumirile de natură afectivă pe care le-ai traversat în ultima perioadă. Acordă atenție și la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la oboseală accentuată, probleme care țin de circulația sângelui, infecții, slăbire a sistemului imunitar. În preajma datei de 24 martie nu ești într-o formă tocmai bună confruntându-te cu unele probleme care țin de sistemul nervos, insomnii, viroze respiratorii.