Luna martie 2021, Gemeni

Martie 2021, Gemeni
003 Gemeni     În prima parte a lunii te poți aștepta la modificări în plan profesional, reluarea unor conversații pe tema schimbărilor pe care vrei să le faci în carieră. Este o perioadă în care se cere mai multă mobilizare din partea ta, socializare, implicare în proiectele din cadrul colectivului de muncă. Cariera și progresul în plan social capătă conotații aparte resimțind nevoia profundă de a trece peste anumite limitări, de a depăși starea de rutină și să pornești pe un cu totul alt drum în carieră. Reușești să depășești cu bine eventuale animozități care vizează relația cu șefii, ba chiar ai posibilitatea să îți iei un nou avânt, să treci mai departe împlinindu-ți un ideal profesional. Din data de 20 martie ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, care te ajută să progresezi în plan social și personal. Ai ocazia să observi schimbări benefice pentru tine în ceea ce privește relațiile de prietenie, primești susținere din partea unor prieteni care dețin funcții de răspundere, te ajută să te integrezi într-un nou mediu, favorabil pentru evoluția ta personală. Deviza lunii în analiză este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Se întrevede o lună în care cauți echilibrul între obligațiile socio-profesionale și cele care vizeză relația de dragoste. Este posibil chiar ca, în tumultul și agitația din carieră, să te lași surprins de o iubire menită să îți dea oarecum viața peste cap, îndeosebi dacă este vorba despre dragoste față de o persoană care deține o funcție de răspundere în mediul tău de lucru. Așa că acordă atenție, evită să îți creezi speranțe false, să te lași purtat de planuri, proiecte amoroase care nu corespund cu realitatea. În preajma datei de 13 martie visezi la ceva mai mult decât o relație profesională și de aici poate să apară o relație sentimentală presărată cu tot felul de intrigi, îndeosebi dacă tu sau persoana iubită este implicată într-o relație de mariaj.
            Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu, este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi în prima parte a lunii. În această perioadă va trebui să analizezi cu sinceritate ce vrei, de fapt, dintr-o relație intimă, dacă ești pregătit să te implici într-o relație extraconjugală fiind astfel predispus la compromisuri. Este nevoie de sinceritate cu propria persoană, să cântărești cu mare atenție avantajele și dezavantajele unei relații secrete, ce implică aceasta. Nu este cazul să ai așteptări prea mari de la persoana iubită astfel că, în preajma datei de 24 martie, pot apărea confruntări în relația de amor sau chiar în relația de cuplu, ca urmare a unor acțiuni negândite. În preajma datei de 28 martie ești predispus la certuri cu persoana iubită sau te lași purtat de pasiune, fără să mai ții cont de ce spune lumea.
            La sfârșitul lunii reușești să îți exprimi cu mai multă claritate dorințele, așteptările în relația de cuplu și astfel redescoperi latura frumoasă a relației. Ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, de sentimente și trăiri care îți vor amplifica și mai mult dorința de a iubi și a fi iubit.

Cariera si baniCarieră și bani                            
        În ciuda pierderilor, a dezamăgirilor care vizează domeniul profesional, încă de la începutul lunii, se pare că această perioadă îți aduce noi posbilități de relansare în carieră. Totul este să fii atent cui îi ceri ajutorul, cu cine împărtășești planurile tale profesionale. A doua  parte a lunii îți poate aduce realizări deosebite în carieră dând dovadă de spontaneitate, ai șansa de a demara un proiect promițător, în plan financiar. Porți discuții intense în cadrul unui grup din care faci parte, ești susținut de prieteni pentru a-ți împlini ambițiile din planul socio-profesional. Este posibil să renunți, în mod neașteptat, la un grup, o asociație din care faci parte, îndeosebi în preajma datei de 24 martie. Cert este că ai ocazia să schimbi direcția în plan profesional, să te înscrii la cursuri de perfecționare care te ajută să obții un loc de muncă mai bine plătit. Ești susținut de persoane influente, cu multă experiență în domeniul tău de lucru. Ideile care vin de la acestea vor avea efecte deosebite asupra ta: te motivează, ambiționează, te încarcă cu energie. Spre sfârșitul lunii este recomandat să acționezi mai mult din umbră, atunci când vine vorba despre lansarea unui proiect, o asociere de la care ai așteptări financiare. Adversarii sunt „cu ochii pe tine” așa acordă atenție cui împărtășești ideile, schimbările pe care vrei să le faci în carieră.
            În ceea ce privește finanțele, se pare că luna martie este destul de fluctuantă. În a doua parte a lunii este posibil să apară surprize neplăcute, legate de banii veniți de la locul de muncă sau dintr-o afacere personală, fiind momentul favorabil pentru o relansare într-o activitate pe care ai abandonat-o din diferite motive.

SanatateSănătate
       Este o perioadă în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 24 martie. Se recomandă să nu te agiți pentru lucruri inutile sau pentru a le demostra celorlalți cât de eficient poți fi și astfel să te expui la epuizare fizică și mentală. Este recomandat să adopți un program de lucru avantajos pentru tine.