Luna martie 2021, Berbec

Martie 2021, Berbec
001 Berbec         În prima parte a lunii te simți oarecum dezorientat, dezamăgit de atitudinea unor persoane reușind cu greu să te remontezi și să revii la o situație, cât de cât echilibrată, în relația cu ceilalți. Preferi starea de solitudine, te preocupi mai mult de latura spirituală, ești dornic de liniște, stai departe de lume. Este o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete prin căi mai puțin convenționale, chiar și prin intermediului visului. Nu te lăsa influențat de impresiile venite din partea celorlalți, ci caută să găsești resurse în propria ființă pentru a reuși să rezolvi problemele de sănătate sau/și profesionale. De acolo îți vin răspunsurile importante! Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți valorifica din plin abilitățile creative și de a atrage astfel mai mulți bani în contul personal. Deviza acestei perioade este: „În ochii tăi se află scânteia luminii divine care conduce toate fiinţele spre ieşirea din întunericul fricii şi a lipsei de încredere.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Până în data de  21 martie se poate vorbi despre o reevaluare a relației de amor pe care preferi să o păstrezi încă în secret. După data de 21 martie îți va fi mult mai ușor să exprimi propriile sentimente, să observi care este direcția relației în care ești implicat gândindu-te foarte serios să dai curs unei relații stabile, de lungă durată.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, preferi să te implici în activități comune cu partenerul de viață, proiecte menite să aducă mai mulți bani în bugetul familiei. Reușești să îmbini utilul cu plăcutul, să te armonizezi cu partenerul de viață astfel că micile confruntări nu fac decât să te ambiționeze demonstrându-i celuilalt că poți fi mai bun. Te bucuri de romantism și pasiune pe tot parcursul acestei luni.
În a doua parte a lunii ai ocazia să legi noi relații de prietenie cu persoane de sex opus, pentru celibatari fiind o perioadă propice pentru a întâlni perechea potrivită. Trecerea de la un simplu flirt la o relație serioasă se produce firesc, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să renaști, să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prieteni sau poate chiar inima celui pe care îl iubești astfel că, până la sfârșitul lunii, ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de o persoană de sex opus simțindu-te apreciat, admirat redescoperind starea de echilibru și bună dispoziție.

Cariera si baniCarieră și bani                       
        Încă de la începutul lunii te gândești foarte serios să lansezi o nouă colaborare, un parteneriat important apelând la sprijinul prietenilor sau a unui grup, o asociație din care faci parte. Este important să îți asculți intuiția și să nu te lași angrenat în activități care te solicită peste măsură din punct de evdere fizic și intelectual. Până în data de 20 martie va trebui să acționezi cu diplomație, mai ales dacă ai de dat startul unei asocieri care impllică și investiții financiare. Evită să împărtășești cu ceilalți ideile, proiectele tale, înainte de a te consulta cu un expert și de a-ți lua măsuri de precauție ca nu cumva să îți fie furate ideile. Prima parte a lunii îți aduce multă inspirație, ajutor din partea unui grup, o asociație din care fac parte persoane cu multă experiență profesională.
            Până în data de 16 martie te faci remarcat în cadrul unui grup, conversezi cu mai multă ușurință iar publicitatea va juca un rol esențial pentru a te ajuta să promovezi mai repede în mediul tău de lucru. Totul este să nu exagerezi cu lauda și să nu promiți mai mult decât poți realiza. Încearcă să nu te implici în mai multe activități simultan întrucât există riscul să fii luat de neserios de către cei din mediul de lucru. Pe la jumătatea lunii este indicat să iei în considerare și ce se vorbește în „culise”, la eventuale bârfe care ar putea să îți aducă în vedere „jocurile” care se fac în mediul de lucru. Se anunță șansa unei noi relansări în carieră, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poate fi ocazia de a demara un proiect profesional important cu „bătaie lungă” care îți poate aduce și beneficii materiale la care visezi de ceva timp. Relația cu șefii se mai detensionează în ultimul decan al perioadei, atunci când este bine să porți discuții despre o mărire de salariu. Este o perioadă potrivită pentru a te face remarcat în mediul de lucru, să dai dovadă de inspirație, conștiinciozitate. Dacă ai ceva de spus nu da înapoi, exprimă-ți punctul de vedere cu diplomație și ai să observi că îți va fi mult mai ușor să îți împlinești obiectivele la care visezi de ceva timp. Timpul se va derula cu repeziciune, îndeosebi în a doua parte a lunii, abia dacă reușești să observi ce anume ai de schimbat, în ce fel te-ai putea mobiliza pentru a veni la zi cu restanțe care țin de proiecte, rezolvarea unor sarcini de lucru.
            În ceea ce privește banii, chiar dacă, până pe 20 martie ai o oarecare teamă de a acționa, în sensul de a investi bani, timp într-o nouă direcție în plan profesional sau pentru a încerca să ceri o mărire de salariu, în a doua parte a lunii ești optimist, încrezător că lucrurile se vor derula și în favoarea ta. Poate fi o perioadă bună pentru relansare în plan financiar, de valorificare a propriilor abilități, de reinvestire a unor resurse menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Pe de altă parte, se poate vorbi despre negocierea unui nou parteneriat menit să îți aducă stabilitate în domeniul financiar.

SanatateSănătate
       Cu cât vei fi mai agitat, nemulțumit de ceilalți, cu atât vei ajunge la tot felul de probleme de sănătate pentru care, în aparență, este destul de greu de aflat diagnosticul sau un remediu. În prima parte a lunii obosești mai repede, treci de la o extremă la alta, fie ești plin de energie, fie simți nevoia să te retragi, să te odihnești mai mult. La sfârșitul perioadei, încet dar sigur, reușești să te revigorezi, să privești viața cu mai multă încredere și optimism și astfel găsești noi remedii pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. În această lună nu se întrevăd probleme deosebite de sănătate.