Luna martie 2021, Balanță

Martie 2021, Balanță
007 Balanta      În prima parte a lunii te poți aștepta la schimbări importante care vizează locul de muncă și relația cu colegii, colaboratorii. Ai ocazia să dezvolți noi relații de colaborare, să demarezi un proiect colectiv sau chiar să îți schimbi direcția, în plan profesional. Poate fi o perioadă prielnică pentru relansare în ceea ce privește un proiect profesional, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos din multe puncte de vedere. Din data de 20 martie vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață, de a desfășura activități comune care vă pot apropia mai mult.  Relația cu ceilalți capătă o însemnătate aparte pentru tine fiind mai important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor. Este foarte important să găsești echilibrul între obligațiile care țin de serviciu și cele din familie. Deviza lunii analizate este: „În fiecare om strălucește un soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
     Începutul de lună îți aduce reale posibilități de a dezvolta relații de dragoste cu persoane aflate la mare distanță sau de altă naționalitate. Îți faci tot felul de planuri de călătorie pentru a te întâlni cu persoana iubită. Poate fi și ocazia de a te îndrăgosti prin intermediul site-urilor de socializare și astfel dai startul unei relații de cursă lungă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj reușești să găsești activități comune cu partenerul de viață, călătoriți mai mult, dezbateți pe diferite teme în care primează discuțiile de natură intelectuală, spirituală. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei în preajma datei de 24 martie existând riscul să se ajungă la certuri în relația de cuplu având ca element principal copilul, educația acestuia, banii pe care ești nevoit să îi investești în propriul copil. Pe tot parcursul lunii se recomandă să fii prudent la promisiunile pe care le faci și mai ales fii sincer cu propria persoană și vezi dacă merită să dai curs unei relații de amor. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează o stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.
            Din data de 20 martie ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu sau revigorezi relația de mariaj, călătorești mai mult alături de persoana iubită. În preajma datei de 28 martie ai sentimentul că apar tot felul de limitări, piedici pentru a da curs unei noi relații sentimentale sau că ceva nu se așează în avantajul tău, atunci când vine vorba despre iubire. Nu te mai mulțumești cu jumătăți de măsură preferând să tratezi relația sentimentală cu mai multă seriozitate.
           Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să dorească cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este momentul favorabil să înțelegi sensul unor evenimente din trecutul relației de cuplu și astfel să accepți că este timpul să te eliberezi de trecut și să mergi cu încredere mai departe adoptând o atitudine mult mai optimistă în relația de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani  
        Până în data de 20 martie depui mult efort la locul de muncă și chiar îți faci datoria cum trebuie, chiar dacă vor mai exista și voci care ți se vor împotrivi neacceptând părerile și ideile tale constructive. Poate fi o perioadă deosebit de favorabilă pentru a-ți face mai multă publicitate, pentru a te face văzut, auzit, de a merge la interviuri, de a-ți cere drepturile financiare. Pe tot parcursul acestei luni te poți aștepta la reconfigurarea unor relații de colaborare sau a unei afaceri personale. Astrele sunt de partea ta pentru a aduce ceva nou, inovativ în cadrul unui proiect, în tot ceea ce vizează munca în echipă. Este posibil să schimbi sediul, să faci achiziții importante care țin de locul de muncă, eventual renovezi biroul sau obții o funcție de răspundere. În a doua parte a lunii ești mult mai eficient la locul de muncă reușind să îți exprimi cu ușurință ideile, dorințele, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul grupului. Poate fi șansa de a demara o afacere derulată în comun cu partenerul de viață. În preajma datei de 24 martie te poți  aștepta la neplăceri legate de finanțe, răsturnări de situație astfel că se recomandă să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături, călătorii îndepărate, relația cu autoritățile.
            În această lună sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul investițiilor făcute în domeniul farmaceutic, al sănătății, al terapiilor alternative, investiții în cursuri de dezvoltare personală. Ai ocazia să dezvolți un parteneriat cu persoane de altă naționalitate. Se recomandă atenție la modul în care gestionezi propriile resurse fiind important să „te întinzi cât îți este plapuma”.

SanatateSănătate
        Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, insomnii, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. Dacă în prima parte a lunii ești ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte, este recomandat să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste, la sport, plimbări în mijlocul naturii, îndeosebi în a doua parte a lunii.