Luna martie 2020, Vărsător

Martie 2020, Vărsător
011 Varsator     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe valori materiale, noi posibilități de câștiguri venite din muncă proprie, valorificarea talentelor de care dispui. Este necesar să te înarmezi cu multă ambiție, ai capacitatea de a fii atent la ce anume se vrea de la tine și dispoziția de a le oferi celorlalți ajutorul de care au nevoie. Nu ai decât să profiți de oportunitățile de progres care vin acum, îndeosebi în plan financiar. Este adevărat că ai foarte multe de recuperat, fie că este vorba despre timp, fie despre bani sau aspecte care țin de domeniul sentimental vei știi foarte bine să îți gestionezi timpul astfel încât să ajungi la zi cu tot ceea ce te interesează. După data de 20 vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate, pe studii, călătorii, acumularea de noi informații, comerț, simți nevoia de a socializa mai mult. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Până în data de 10 este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală sau de cuplu. Ești oarecum confuz, nereușind să înțelegi ce vrea de fapt cel care a revenit în viața ta, care sunt adevăratele intenții, dacă merită să o iei de la început. Este semnalul că mai ai de rezolvat aspecte care vizează trecutul tău sentimental și că nu te-ai desprins definitiv dintr-o relație care este posibil să îți creeze probleme chiar și acum. Fii sincer cu tine dar și cu cei dragi și exprimă-ți temerile, așteptările, dorințele tale. Fii prudent în preajma datei de 3, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor și a intervenției venite din partea părinților, nemulțumiți de alegerea făcută de tine
         În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu te puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. Intervalul 1 – 10 este o perioadă de reevaluare a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ceea ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi.
         Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere sau vrei să atragi atenția asupra ta printr-o atitudine, poate, prea îndrăzneață sau prin tot felul de acuzații nejustificate la adresa partenerului de viață, cu deosebire în preajma datei de 20. Nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite. Este o lună în care trăiești fiecare moment cu intensitate dedicându-te casei, familiei. Nu este exclus să ajungi, de la bucuria de viață, starea de încredere și optimism la bătăi de cap serioase, care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi la jumătatea  perioadei.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         În această lună ești preocupat în mod deosebit de resursele materiale, de felul în care ai putea atrage mai mulți bani în contul personal. Ești nevoit să plătești cât mai urgent anumite facturi restante, o amendă, taxe și impozite. Pe de altă parte, din data de 6, ai ocazia să renegociezi un contract de muncă, să ceri o mărire de salariu. Este o perioadă în care ești mult prea implicat în obligațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții existând riscul să îți neglijezi obligațiile profesionale astfel că se cere mai multă atenție în relația cu un șef sau autoritățile, îndeosebi din data de 3.
          Pe tot parcursul acestei luni este recomandat să fii mult mai maleabil, atunci când vine vorba despre implicarea în colectivul de muncă fiind important să ții cont și de părerile și ideile celorlalți. La jumătatea lunii este recomandat să nu exagerezi cu glumele în colectivul de muncă pentru că nu toată lumea înțelege ce ai vrut, de fapt, să transmiți și nu faci decât să încordezi atmosfera de aici. Atenție la eventuale atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, a adversarilor, îndeosebi la jumătatea lunii.

SanatateSănătate    
         În primele zece zile ale lunii organismul are tendința să cedeze și astfel poți să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este o lună agitată, cu tot felul de controverse, griji ce ar putea să te destabilizeze, la nivel fizic dar și psihic. Te poți confrunta cu insomnii, probleme digestive, o eventuală recidivare a unei probleme de sănătate. Tot ce ai de făcut este să respecți orele de masă și de odihnă și să o lași mai ușor cu nervii. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.