Luna martie 2020, Taur

Martie 2020, Taur
002 Taur       În prima parte a lunii te exprimi cel mai bine în cadrul unui grup dând dovadă de creativitate, inspirație, dedicare, ai capacitatea de a empatiza cu ușurință. Ești mult mai dornic să te implici în acțiuni caritabile, să dezvolți  activități nonprofit, să investești bani în tot felul de evenimente care vin în ajutorul celor care au nevoie de ajutor, de susținere morală și financiară. Apar oameni noi în viața ta care te vor ajuta în demersurile care vizează profesia. Dai startul unor activități menite să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social și profesional. Chiar dacă vor mai apărea și provocări din partea unor prieteni, vei reuși să gestionezi cu mai multă diplomație eventualele neînțelegeri, îndeosebi după data de 10. Din data de 20 preferi să te retragi în lumea ta, să îți vezi liniștitit de treburi încercând să te preocupi mai mult de propriul suflet sau să duci la bun sfârșit un proiect profesional. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a existenței, de finalizarea unor studii. La sfârșitul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă de introspecție, nevoia de odihnă, relaxare și îngrijire a propriului organism. Deviza lunii, pentru tine, este: „Iubirea nu este doar îmbrăţişarea apei care hrăneşte şi sprijină, ci şi focul spiritului care purifică.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
          Până în data de 10 se poate vorbi despre o perioadă de reevaluare a atitudinii față de dragoste, reverificarea unei relații de iubire, a tot ceea ce înseamnă prietenie, planuri de viitor, grup socio-profesional. Este timpul să observi nuanțele unei relații de iubire, ce anume vrei de la celălalt, dacă merită să accepți jumătăți de măsură, compromisuri sperând că doar așa vei găsi starea de împlinire. Lucrurile revin cu oarecare intensitate în viața ta în plan amoros trezind în tine o nevoie profundă de a te bucura de pasiune, numai că există riscul să te trezești ca dintr-un vis urât și să constați că toate acele emoții, sentimente de iubire se derulau doar în mintea ta, fără să aibă legătură cu realitatea.
            După data de 10 devii mult mai conștient de ce anume și cum trebuie să fie lucrurile în cadrul unei relații sentimentale, ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Ai sentimentul că treci de la agonie la extaz, îndeosebi în prima jumătate a perioadei. Trebuie doar să iei lucrurile așa cum sunt și să nu îți pierzi răbdarea și încrederea în tine. Este posibil să reiei o relație de dragoste și să constați că nu ai făcut decât să pierzi timpul.
 Ești plin de ambiție, curaj, ești capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj, îndeosebi după data de 5. Chiar dacă muncești mult și cu spor în plan profesional ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie să iei decizii care privesc casa, familia. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesare echilibrării atmosferei din relația de cuplu. Atenție însă, îndeosebi la începutul lunii, atunci când este posibil să reiei anumite discuții în relația cu partenerul de viață pe tema unor informații, bârfe. Ceva parcă nu funcționează cum trebuie fiind absolut necesar să intervii prompt.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu astrele favorizează startul unei relații de cursă lungă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să vezi adevărata latură a unei relații de amor, îndeosebi spre sfârșitul lunii ceea ce te va ajuta să te eliberezi dintr-o relație nefavorabilă, să lași în urmă un trecut amoros care te-a epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.

Cariera si baniCarieră și bani                      
           La începutul lunii se reiau discuțiile pe tema unei colaborări derulate în trecut în cadrul unei organizații, asociații fiind nevoie de mai multă atenție și dedicare din partea ta. Este posibil să revină prieteni care au nevoie de suportul tău moral, de sfaturile tale sau chiar tu revii asupra unui hobby care îți aduce și beneficii financiare.
        În prima parte a lunii, în ciuda unor probleme venite din partea competitorilor, ești susținut oarecum din umbră de către superiori ceea ce te va ajuta să concretizezi un ideal, în plan profesional. Este posibil să dezvolți o nouă colaborare, un proiect ambițios, în cadrul unui grup, care implică multă dedicare și asumarea de noi responsabilități. Nu este exclus să fii ales lider, să contribui cu totul felul de propuneri în cadrul colectivului de muncă. Totul este să îți faci datoria acolo unde te afli și să colaborezi, să fii atent la detalii în colectivul de muncă, să te implici, să îi susții pe ceilalți cu sfaturile și expriența ta profesională. Spre sfârșitul lunii ideile creative, originale te vor ajuta să lămurești situațiile oarecum confuze de la locul de muncă.
          Beneficiezi de resurse suficiente pentru a face față cu brio oricăror provocări în plan profesional. Te poți aștepta la confruntări cu colegii pe la mijlocul lunii așa că evită bârfa, implicarea în activități care te-ar putea compromite la locul de muncă. Tot ce ai de făcut este să îți urmărești realizarea propriului țel și să bați în retragere, ori de câte ori se vrea să fii implicat în acțiuni care nu sunt favorabile pentru cariera ta. O comunicare sinceră, directă cu un superior te poate ajuta să scapi cu bine din confruntările cu colegii invidioși pe capacitățile tale creative, pe capacitatea ta de a veni cu idei noi, originale, inedite. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru fiind de un real sprijin, atât pentru colegi, cât și pentru superiori.
          În ceea ce privește planul financiar pot apărea noi posibilități de câștig îndeosebi după data de 10, o eventuală renegociere a salariului sau dai startul unei noi colaborări care îți aduce și câștiguri financiare. Nu te grăbi să faci cumpărături, îndeosebi la începutul perioadei! Spre sfrâșitul lunii sunt favorizate investițiile imobiliare, colaborările cu persoane aflate în străinătate sau firme cu capital străin.  

SanatateSănătate
       Chiar dacă ai putere de muncă va trebui să fii chibzuit și să îți iei pauze de relaxare întrucât ești predispus la viroze respiratorii, probleme de natură renală, insomnii,  îndeosebi la începutul perioadei. Îți sunt favorabile plimbările în mijlocul naturii, detașarea de probleme cotidiene, sportul, masajul de relaxare, o cură de vitamine.