Luna martie 2020, Scorpion

Martie 2020, Scorpion
008 Scorpion      Este o lună în care vei pune mai mult accent pe creativitate, nevoia de dragoste, distracție, iubești, te bucuri de realizările propriului copil. Ai sentimentul de împlinire prin intermediul copilului, te preocupi mai mult de educația acestuia. Poți să treci de la o extremă la alta reușind să te redresezi, cât timp simți că ești iubit, dorit și ai cu cine să împărtășești propriile emoții, trăiri. În a doua parte a lunii te axezi mai mult pe profesie, relația cu colegii de serviciu. Munca este bazată pe nevoia de informare, studiu, comunicare, faci mai multe călătorii în interes profesional, te gândești foarte serios să schimbi direcția în carieră. După data de 20 ar trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă, deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de un proiect comun. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Lupta întărește pe cel slab și primejdia mărește pe cel tare.” Alecu Russo

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
           La începutul lunii ești oarecum neîncrezător în ceea ce privește relația de cuplu sau chiar tu ești cel care amplifică starea de tensiune din relație datorită problemelor de la locul de muncă. Evită să implici părinții, familia în problemele care țin de mariaj fiindcă este posibil ca, de la simple conversații, să se ajungă la certuri destul de serioase în relație, doar pentru că ceilalți au înțeles cu totul altceva din cea ce ai vrut să exprimi. Din data de 5 apar noi șanse a a revigora relația de cuplu sau vrei să faci o schimbare neașteptată în cadrul relației încercând astfel să alungi starea de rutină. Totul depinde de modul în care abordezi situațiile cu care te confrunți și nu exagerezi orice eveniment mai puțin plăcut.
          În a doua parte a lunii ai ocazia să dai startul unei relații de cuplu, în cazul în care nu ești deja implicat într-una. Pui la cale tot felul de proiecte, te sfătuiești cu părinții, familia, poate fi vorba despre o schimbare de domiciliu. La sfârșitul lunii, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sentimental. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare prin intermediul cărora vei cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere erotic, sexual. Ai  șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În primul decan al acestei luni te confrunți cu tot felul de probleme legate de locul de muncă, răzgândiri, confuzii, aspecte neplăcute care țin de relația cu colegii. Din data de 16 se mai liniștesc oarecum lucrurile în plan profesional având sentimentul de respiro, ca și cum nu mai ești purtat de colo-colo de către obligațiile care țin de locul de muncă. Totul este să fii chibzuit, atunci când vine vorba despre achiziții și s-o lași mai ușor cu cheltuielile. Vrei să investești în domeniul imobiliar sau îți schimbi locuința, renovezi și astfel pot să apară tot felul de cheltuieli neprogramate.
            În prima parte a lunii analizate este momentul să te bucuri de noi posibilități de relansare sau reevaluare a unei colaborări. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când este necesar să stai la discuții cu persoana iubită despre o investiție care nu merită să fie făcută în această perioadă. Din data de 20 sunt favorizate proiectele profesionale, demararea unei noi activități care poate să te avantajeze în plan profesional, ești susținut de colegi pentru a-ți împlini obiective importante în plan profesional. Ai șansa să găsești mult mai ușor un loc de muncă care să te avantajeze și din punct de vedere financiar. Știi exact ce ai de făcut dar se pare că, în a doua parte a lunii, te simți presat de timp și de șefi fiind nevoie de foarte multă răbdare din partea ta.
            În ceea ce privește banii,  se poate vorbi despre câștiguri venite din muncă proprie, de un oarecare noroc în a primi bani dintr-un proiect derulat în trecut sau ca urmare a unei investiții făcute cu ceva timp în urmă. Dacă te-ai decis să semnezi un nou contract de muncă, este bine să faci acest lucru în a doua parte a lunii. Mare atenție și la eventualele pierderi de bani, în preajma datei de 4. De evitat jocurile de noroc, îndeosebi în prima parte a lunii.

SanatateSănătate       
          Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, la începutul perioadei. Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Este bine să fii mai prudent cu treburile casnice, îndeosebi în prima parte a lunii. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, chiar și după o eventuală problemă de sănătate.

Traffic

LOADING...