Luna martie 2020, Săgetător

Martie 2020, Săgetător
009 Sagetator       Te remarci prin energie, ambiție, inițiativă, dispui de energia necesară pentru a face față situațiilor neprevăzute care țin de casă, familie. Nimic nu e prea greu pentru tine, cât timp te simți motivat să acționezi. Chiar dacă vor mai exista și perioade tensionate în relația cu familia ai capacitatea de a te mobiliza și de a atrage persoanele de care ai nevoie pentru a redresa situația. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Este posibil să descoperi un (nou) hobby menit să îți aducă mai mulți bani în bugetul personal. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Fii blând cu tine însuţi. Nimeni altcineva nu-ţi poate rezolva viaţa şi nu-ţi poate aduce o bucurie pe care nu o simţi deja în inima ta.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
         Te confrunți cu tot felul de probleme de comunicare în relația de cuplu, fie că este legat de casă, de părinți, fie că este vorba despre relația cu rudele apropiate sau deplasările pe care ești nevoit să le faci în interes de serviciu. Încă de la începutul perioadei vei pune mai mult accent pe relația cu familia, rezolvarea problemelor care vizează propria gospodărie, încercarea de a găsi noi posibilități de a schimba domiciliul sau de a renova propria locuință. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta pentru a reuși să ajungi la un consens cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii.
            În intervalul 1 – 5, dacă ești implicat într-o relație sentimentală oarecum instabilă, se va accentua și mai mult starea de confuzie, de neîncredere în persoana iubită și astfel poți să iei decizia de a te separa de persoana iubită, măcar pentru o perioadă în care să îți dai seama ce vrei. În a doua parte a lunii se reiau discuțiile cu partenerul de viață pe tema spațiului locativ, ce achiziții ar trebui să mai faceți, eventuale schimbări pe care le-ați tot amânat și vizează familia. Nu este exclus să fie readuse în discuție aspecte mai puțin pozitive în relația cu părinții, pe tema mariajului tău. Se cere prudență la modul în care îți expui propriile păreri, vis-a-vis de partenerul de viață, în preajma datei de 9, întrucât aceste informații ar putea fi folosite împotriva ta și reușești cu greu să restabilești echilibrul în relația de mariaj.
          După data de 20 porți discuții mult mai intense, eventual despre conceperea unui copil sau unele probleme care țin de o eventuală  sarcină. Nu este exclus să apară tot felul de contraziceri, certuri având ca subiect principal copilul. Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, spre finalul lunii cresc șansele de a da startul unei relații de amor care poate să îți redea starea de bună  dispoziție.

Cariera si baniCarieră și bani                  
          La începutul lunii pot apărea tot felul de situații neclare, vis-a-vis de locul de muncă, eventuale probleme de comunicare cu colegii, colaboratorii sau te implici într-o relație de amor cu un coleg de muncă și astfel se complică lucrurile în plan profesional. Este o lună dinamică reușind să te mobilizezi, atunci când vine vorba să te implici în cadrul priectelor de grup. Începând cu data de 5 lucrurile se schimbă tot mai rapid putând apărea situații inedite, noi posibilități de a progresa, ai capacitatea de a te mobiliza mult mai repede pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. De evitat semnarea unui contract de muncă sau de colaborare în intervalul 1 – 10. Din data de 16 sunt avantajate investițiile imobiliare, obținerea unei case, proprietăți, schimbarea domiciliului.  
         Porți discuții constructive cu un superior având ocazia să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Ar trebui totuși să dai dovadă de mai mult calm, de răbdare și înțelegere în relația cu colegii, îndeosebi la jumătatea lunii. Până la jumătatea lunii este recomandat să fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci. În a doua parte a lunii este posibil să primești susținere financiară din partea unor persoane mai în vârstă. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate care țin de casă, reparația unui obiect electrocasnic, renovarea propriei locuințe. La sfârșitul lunii beneficiezi de mai multă energie, dinamism, inspirație, în ceea ce privește folosirea abilităților, a resurselor de care dispui, în sensul câștigului financiar.

SanatateSănătate
        Ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei, îndeosebi la începutul lunii. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește unele probleme care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, îndeosebi în preajma datei de 20.