Luna martie 2020, Rac

Martie 2020, Rac
004 Rac     Prima parte a lunii se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește studiile, implicarea în activități având ca temă principală spiritualitatea, abordarea unei noi filozofii de viață, explorarea de noi orizonturi culturale. Până în data de 10 ai ocazia să revizuiești aspecte care țin de studii, cursuri, reevaluezi un proiect, colaborarea cu persoane de altă naționalitate. În a doua parte a lunii se amplifică tot ceea ce ține de carieră, imagine în plan public, schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Relaționezi mai frecvent cu superiorii, apar schimbări oarecum neașteptate în plan profesional fiind nevoit să acționezi prompt. Este important să acționezi în cunoștință de cauză informându-te din cât mai multe surse, înainte de a lua o decizie fermă. Timpul poate fi de partea ta, dacă ești organizat și concentrat pe îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici   

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Este o perioadă în care încerci să privești cu mai multă maturitate relația de cuplu, în ciuda avertismentelor de a fi mai atent la detalii și de a nu cădea pradă visării, iluzionării, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Chiar dacă vei mai avea și momente de îndoială, de nehotărâre, în ceea ce privește relația de mariaj, vei reuși să te descurci și să observi că se poate ajunge la o mai bună comunicare, deschidere către nevoile celui drag, îndeosebi în a doua parte a lunii.
          Din data de 5 resimți o mai mare nevoie de iubire, de a cuceri sau a te lăsa cucerit, de a pune pe primul plan conexiunea la nivel emoțional dar și intim în relația cu persoana iubită. Mare atenție la mijlocul lunii, atunci când pot apărea tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație intimă. Este posibil să te lași condus de pasiune, gelozie și să nu mai vezi realitatea situației cu care te confrunți. Las-o mai ușor cu gelozia, cu posesivitatea, ascultă-ți intuiția și nu te ambala, imediat cum afli căte o bârfă, vis-a-vis de relație, îndeosebi dacă este vorba despre relația de mariaj.
          Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, este important să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. Nu este exclus să ajungi la certuri cu partenerul de viață întrucât ai tendința să îl neglijezi sau să îi aduci tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, pe la mijlocul lunii sunt șanse mari să faci cunoștință cu o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta amoroasă. Este bine să nu refuzi invitația la petrecere, spectacol, plimbări alături de prieteni întrucât nu știi de unde pot apărea noi oportunități de a da startul unei noi relații de amor.
 Spre sfârșitul lunii ai ocazia să rezolvi anumite disensiuni cu o iubire din trecut și reușești astfel să observi unde anume ai greșit și, mai ales, dacă merită să continui o relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani                             
          Este o lună în care vei pune mai mult accent pe colaborări, dezvoltarea unor parteneriate, asocieri menite să îți aducă și beneficii materiale. Este timpul să demarezi acțiuni nonprofit, să te implici mai mult în cadrul unui grup, asociații venind cu tot felul de idei și chiar susținere financiară din partea ta. Ai tendința de a da înapoi, atunci când te confrunți cu obstacole. Fii atent la detalii, asumă-ți responsabilități și învață să fii ferm pe poziție, fără să te mai cramponezi de ce spune lumea.
            Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău având grijă să lanseze informații false, din dorința de a te face să renunți la țelurile tale, tot ce ai de făcut este să o iei de la capăt și, mai ales, trebuie să te desprinzi dintr-un mediu viciat și să renunți la oamenii care s-au folosit în mod egoist de capacitățile tale, de informațiile de care dispui.
          În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Este posibil să primești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate. În intervalul 1 – 10 este bine să eviți semnarea unui contract de colaborare, obținerea de fonduri, împrumuturi, un credit bancar întrucât ești predispus la pierderi, probleme de natură financiare, ca urmare a luării unor decizii sub impulsul de moment.
          Atenție la a doua parte a lunii, atunci când este posibil să deranjezi anumite persoane cu funcții de răspundere și să suporți consecințele pentru că ai îndrăznit să îți exprimi punctul de vedere sincer. Este important să fii diplomat și să eviți luarea unor decizii importante care vizează cariera, spre sfârșitul lunii. Dacă vrei să faci o schimbare în plan profesional este recomandat să o amâni pentru ultimul decan al perioadei.

SanatateSănătate
       La începutul lunii ești predispus la probleme care țin de infecții, circulația sanguină, migrene, probleme renale, oculare, stomatologice, viroze respiratorii, accidentări. Datorită agitației, a dorinței de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este posibil să te confrunți cu insomnii, nervozitate excesivă. Ar trebui să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci, la orele de odihnă și relaxare.

Traffic

LOADING...