Luna martie 2020, Pești

Martie 2020, Pești
012 Pesti       În această lună se poate vorbi despre reevaluarea propriei atitudini, vis-à-vis de relația cu ceilalți, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că vorbim de rude, prieteni sau colegii de muncă. Nu va fi ușor dar ai șansa să te redescoperi, să te redefinești, să adopți o atitudine nouă în fața unor situații care, până mai ieri, păreau confuze, greu de definit. În prima parte a lunii pot apărea vești neașteptate, schimbări de planuri dar și nevoia de a te reorienta în plan relațional. În a doua parte a perioadei apar noi oportunități de a investi mai mult timp și resurse în interesele care țin grupul din care faci parte. După data de 20 ești mult mai preocupat de resursele personale de care dispui, de modul în care ai putea folosi abilitățile și talentele pentru a atrage și mai mulți bani în bugetul personal. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
          Începutul lunii se poate dovedi destul de tensionat la capitolul relație de cuplu. În intervalul 1 – 10 este bine să eviți oficializarea unei relații întrucât pot apărea răsturnări de situație, răzgândiri, tot felul de probleme în relația de cuplu. Nu este exclus ca, la jumătatea perioadei, să apară discuții în cadrul relației având ca subiect principal banii, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât poate apărea riscul de a rupe relația. Ai sentimentul că ești neînțeles, că ți se ascunde ceva reușind cu greu să aduci dovezi palpabile. Nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații partenerului de viață, până când nu te lămurești ce vrei din relația de mariaj. Ești predispus la gelozie, posesivitate care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional.
            În a doua parte a lunii  ai ocazia să petreci alături de partenerul de viață momente de veselie, romantism, afecțiune și ai parte de împliniri care țin de familie. Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi din relația de cuplu care au avut la origine tentative de infidelitate, gesturi incorecte ceea ce a determinat certuri, acuzații, gelozie. Este momentul să îți recunoști greșeala sau să accepți că ai exagerat și să faci o alegere clară, în ceea ce privește relația de mariaj.
         Spre sfârșitul lunii sunt șanse să dai startul unei relații sentimentale, totul este să fii atent la ce ți se promite sau la alegerea pe care o faci în plan sentimental. Ești dispus să te implici într-o (nouă) relație de la care ai mari așteptări visând la o relație în doi, eventual întemeiezi o familie cu persoana de sex opus abia întâlnită putându-se vorbi chiar despre o dragoste la prima vedere. Este nevoie de mai mult timp petrecut în doi discutând cu sinceritate ce anume îți place și ce nu, ce așteptări ai de la celălalt. Nimic nu este imposibil, cât timp pui înainte de orice sentimentul de iubire și respect față de persoana dragă.

Cariera si baniCarieră și bani                           
          Atenție în intervalul 1 – 10, atunci când pot apărea confuzii legate de acte, documente, un contract de muncă. Evită să semnezi sau să dai un răspuns pe loc. Apelează la persoane bine pregătite care dețin mai multe informații despre problema cu care te confrunți. Fii mult mai prudent în ceea ce privește cheltuielile, îndeosebi în preajma datei de 8. După data de 8 ești bine susținut de astre pentru a face o schimbare importantă în carieră. Nu ai decât să analizezi cu atenție oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a culege roadele unei munci susținute, de a concretiza idei, informațiile și experiența profesională.
          După data de 20 se pare că ai șansa să atragi mai mulți bani în bugetul personal datorită capacității de a negocia și folosi în avantaj personal anumite informații, relații cu persoane influente. Poate fi vorba despre câștiguri venite de pe urma unor investiții făcute în trecut sau ca urmare a valorificării abilităților de care dispui.
          În preajma datei de 22 dar și spre sfârșitul lunii ești susținut de către un superior pentru a obține un post de coordonator sau o avansare la locul de muncă. Ai capacitatea de a demara proiecte ambițioase și de a-i mobiliza pe ceilalți, totul este să îți revizuiești atitudinea în colectivul de muncă și să nu te lași copleșit de responsabilități.

SanatateSănătate      
          La începutul lunii nu ești într-o formă tocmai bună confruntându-te cu unele probleme care țin de sistemul nervos, insomnii, eventuale viroze respiratorii. Atenție și la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la oboseală accentuată, probleme care țin de circulația sângelui, infecții, slăbire a sistemului imunitar.

Traffic

LOADING...