Luna martie 2020, Leu

Martie 2020, Leu
005 Leu    În prima parte a lunii ești atras de latura misterioasă a vieții, de secrete, ocultism simțind nevoia profundă de a percepe evenimentele în profunzime reușind să vezi viața și oamenii, dincolo de aparențe. Ai tendința să te iluzionezi, atunci când vine vorba despre banii veniți prin intermediul altora sau a unei colaborări. Ești împins „de la spate” să faci schimbări importante în viața relațională sau adopți un nou mod de lucru, te folosești în mod constructiv de resursele și abilitățile de care dispui. Este șansa de a trece prin transformări intense, de a renaște, de a lua de la capăt în urma unor evenimente neplăcute. Din data de 20 ar trebui să fii mult mai atent la respectarea acordurilor, a contractelor, legilor dar și atunci când vine vorba despre studiile superioare, călătoriile în străinătate. Nu te baza pe promisiunile făcute de așa zișii prieteni întrucât există riscul de a pierde bani. Deviza lunii, pentru tine, este: Căutarea iubirii necondiționate într-o lume a condițiilor este sortită, în mod inevitabil, eșecului.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
           Încă de la începutul lunii nutrești speranța ca relația de mariaj să se întremeze, să se solidifice reușind să petreci momente plăcute, pline de romantism alături de partenerul de viață. Se reiau discuțiile cu partenerul de viață pe tema banilor, plata unor taxe, impozite care ar putea să mai umbrească oarecum relația readucând starea de tensiune, îndeosebi în primul decan al perioadei. Tot ce ai de făcut este să nu te lași condus de mânie și încăpățânare, să consideri că celălalt este vinovat pentru starea ta de neîmplinire sau pentru pierderile cu care te confrunți, în plan financiar.
          În a doua parte a lunii călătorești mai mult alături de partenerul de viață, te implici într-un proiect comun menit să aducă mai mulți bani în bugetul familiei. Ești mult mai apropiat de casă, familie, de propriul copil ceea ce nu face decât să îmbunătățească relația de cuplu. Este vorba despre multă pasiune, nevoia de manifestare a senzualitații, sexualității în relația de cuplu.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală ești gata, fie să reiei o relație intimă, fie să dai curs unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediului jobului sau cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu, îndeosebi până în data de 5. În a doua parte a lunii ai ocazia să dai startul unei relații de cursă lungă cu o persoană de sex opus cunoscută, fie prin intermediul unei călătorii în interes de serviciu, fie prin intermediul colegilor de muncă. Astrele îți deschid noi posibilități de relansare în plan amoros. O relație de dragoste, care părea destul de serioasă, se poate încheia acum pentru a face loc unei noi relații. Poate fi vorba de o îndrăgostire la prima vedere, ceva predestinat.
          Din data de 22 nu mai accepți jumătăți de măsură în plan sentimental, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Se poate vorbi despre asumarea de responsabilități în cadrul relației, te implici cu mai multă seriozitate, dedicare, ții cont de ceea ce își dorește partenerul de viață, îl susții în plan profesional.
          Este o lună în care, chiar dacă vei fi preocupat de carieră, îți vei găsi timp și pentru iubire, pentru aspectele care vizează dragostea, afectivitatea, relația cu sexul opus.

Cariera si baniCarieră și bani                           
          Va trebui să fii prudent în ceea ce privește negocierile, încheierea de contracte cu firme cu capital străin, în primul decan al perioadei. Este o lună în care succesul în carieră ține, în fapt, de capacitatea ta de a negocia, de a te implica în proiecte ambițioase adoptând noi strategii de lucru, care îți vor aduce realizări deosebite pe termen îndelungat, îndeosebi după data de 10. Nu duci lipsă de energie, idei, creativitate, originalitate, chef de muncă, ai capacitatea de a-ți uimi superiorii prin modul de a te implica în proiecte ambițioase. Sunt mult mai avantajoase asocierile, demararea unor parteneriate în a doua parte a lunii, atunci când astrele favorizează demararea unor colaborări ambițioase cu persoane de altă naționalitate sau cu firme cu capital străin.
         De evitat semnarea de contracte, obținerea unui eventual împrumut, îndeosebi în intervalul 1 – 10. Pot apărea tot felul de piedici, probleme care țin de cursuri de perfecționare, călătorii în interes de serviciu sau chiar obținerea unui post mai bine plătit. Nu este cazul să te grăbești fiind important să reevaluezi proiectele care te-ar putea ajuta să obții mai mulți bani cu ocazia unei colaborări, în ultimul decan al perioadei.
         Este o lună riscantă, dacă vrei să investești bani într-un proiect ambițios, îndeosebi în prima parte. Muncești mult dând dovadă de ambiție, dedicare dar poți să constați că banii pe care îi câștigi nu sunt suficienți pentru a-ți împlini dorințele, ambițiile sociale. Mai ai puțină răbdare și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta, în plan financiar și profesional.

SanatateSănătate
       Este o lună foarte aglomerată fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Toată această zbatere este posibil să declanșeze anumite probleme de sănătate care țin, în mod deosebit, de coloană, încheieturi, migrene. Nu exagera cu munca fizică și mergi mai des la sala de sport, fă plimbări în natură, schimbă regimul alimentar și de viață.