Luna martie 2020, Gemeni

Martie 2020, Gemeni
003 Gemeni      În prima parte a lunii te poți aștepta la modificări în plan profesional, reluarea unor conversații pe tema schimbărilor pe care vrei să le faci în carieră. Este o perioadă în care se cere mai multă mobilizare din partea ta, socializare, implicare în proiectele din cadrul colectivului de muncă. Cariera și progresul în plan social capătă conotații aparte resimțind nevoia profundă de a trece peste anumite limitări, de a depăși starea de rutină și să pornești pe un cu totul alt drum în carieră. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi mai departe cu încredere în propria persoană, în posibilitățile de a te adapta la schimbări. Din data de 20 ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți care te ajută să progresezi în plan social și personal. Ai ocazia să observi schimbări benefice pentru tine în ceea ce privește relațiile de prietenie. Începi să înțelegi rostul anumitor acțiuni din trecut și privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații. Deviza lunii în analiză este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Încă de la începutul lunii pot apărea tensiuni într-o relație de amor ceea ce te va ajuta să observi adevăratele intenții ale persoanei iubite despre care aveai cu totul alte păreri. Ești oarecum derutat, neștiind dacă merită să mai acorzi o șansă relației. Revin discuții, contraziceri în relația de cuplu, pe diferite teme, ceea ce poate conduce la conflicte în relația de cuplu, îndeosebi în primul decan al acestei perioade.
            Din data de 5 sunt favorizate aspectele care țin de implicarea într-o relație de iubire secretă, o dragoste trăită cu pasiune. Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu, este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi în prima parte a lunii.
        În această perioadă va trebui să analizezi cu sinceritate ce vrei, de fapt, dintr-o relație intimă, dacă ești pregătit să te implici într-o relație extraconjugală fiind astfel predispus la compromisuri. Este nevoie de sinceritate cu propria persoană, să cântărești cu mare atenție avantajele și dezavantajele unei relații secrete, ce implică aceasta. Nu este cazul să ai așteptări prea mari de la persoana iubită.
          În a doua parte a lunii lucrurile par să fie mai clare, reușești să îți exprimi cu mai multă claritate dorințele, așteptările în relația de cuplu și astfel redescoperi latura frumoasă a relației de cuplu. Ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, de sentimente și trăiri care îți vor amplifica și mai mult dorința de a iubi și a fi iubit. Nu ai decât să trăiești din plin această perioadă, putând fi vorba despre reîntâlniri de natură karmică.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Este o lună de reevaluări, revizuiri, contradicții în domeniul profesional, îndeosebi în prima parte a lunii. Primești tot felul de propuneri de colaborare sau ai posibilitatea de a obține un al doilea job sau de a face unele corecții în plan profesional. De evitat semnarea de contracte până în data de 10.
       A doua  parte a lunii poate aduce realizări deosebite în carieră dând dovadă de spontaneitate, ai șansa de a demara un proiect promițător, în plan financiar. Porți discuții intense în cadrul unui grup din care faci parte, ești susținut de prieteni pentru a-ți împlini anumite ambiții în plan socio-profesional. Este posibil să renunți, în mod neașteptat, la un grup, o asociație din care faci parte. Cert este că ai ocazia să schimbi direcția în plan profesional, să te înscrii la cursuri de perfecționare care te ajută să obții un loc de muncă mai bine plătit. Ești susținut de persoane influente, cu multă experiență în domeniul tău de lucru. Ideile care vin de la acestea vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, ambiționează, te încarcă cu energie.  
          Spre sfârșitul lunii este recomandat să acționezi mai mult din umbră, să lucrezi la proiecte profesionale evitând să împărtășelști ideile tale cu ceilalți. Adversarii sunt „cu ochii pe tine” așa acordă atenție la ce anume și cui împărtășești ideile, schimbările pe care vrei să le faci în carieră.
        În ceea ce privește finanțele, se pare că luna martie este destul de fluctuantă. La mijlocul  perioadei este posibil să apară surprize neplăcute legate de banii veniți de la locul de muncă sau de pe urma unei colaborări. De evitat implicarea în proiecte profesionale care necesită investiții financiare din partea ta. Ești nevoit să faci cheltuieli neașteptate pentru probleme de sănătate cu care te poți confrunta acum.

SanatateSănătate
       La începutul perioadei ești predispus la accidente sau infecții, viroze respiratorii, probleme care țin de tensiune. Este o perioadă, în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente. Atenție și la sfârșitul lunii, atunci când este posibil să apară unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate, probleme stomatologice.